Kralovice na začátek sezóny vyhrály s nulou vzadu


Branky


0

Dva góly v samém závěru utkání rozhodly o tom, že hosté odjeli s prázdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od úvodu přišli hosté s útočnou hrou, jako minulý rok, což domácí celkem zaskočilo. Z toho plynuly i šance.  Gólem však neskončil ani průnik Špírka ani dorážka Šišky či střela Beneše. Také dalekonosná pumelice Bálka jen těsně neskončila gólem.

 

Kralovice ovšem také hrozily, ale jich akce mařil brankář Landa, nebo za něho zaskočil i některý jeho spoluhráč na brankové čáře. Ve 44. minutě domácí Renč zakončoval po zpětné přihrávce dělovkou z vápna, ale těsně nad.  Poločas tak skončil bez branek.

 

Do druhého poločasu šli Žichovice s pozměněnou taktikou. Jejich defenzivnější fotbal tak dal příležitost ke zvýšení aktivity domácích. K vydění bylo mnoho vzdušných soubojů a tvrdé hry.

 

Síť se přesto v 70. minutě rozvlnila. Lavička prokličkoval mezi obránci, poslal míč i kolem brankaře až do brány a vystřelil radostně ruce nad hlavu. Jenže pomezní rozhodčí odmával ofsajd. V 81. minutě kralovický Martin Bulín obešel po pěkně kolmici i brankáře Landu, ale Chod vykopl míč z brankové čáry.

 

Z následujícího rohu už však domácí něco vytěžili. Hostující obrana totiž odvrátila míč jen k Volínovi a ten prostřelil všechno co mu stálo v cestě. O minutu později využil zaváhání obrany Lavička a přehodil vyběhnuvšího Landu. Upravil tak na konečných 2:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kralovice
Jiří Koudele, asistent trenéra: Od týmu jsme čekali na začátku sezóny více kvality. Ve hře byla spousta nepřesností a soupeř na nás navíc vlítnul s velkou chutí. Dostával nás pod tlak, s čím jsme vůbec nepočitali. Šance byly na obou stranach, ale vyloženou si nikdo dlouho nevypracoval. Bylo patrné, že si Žichovice chtěli nějaký bod odvézt, ale také bylo jasné, že nastavene tempo nemužou vydržet celý zápas. Proto jsme obměnili střídáním kádr a pak dokázali soupeře zatlačit, což se ukázalo jako rozhodující. Po prvním gólu bylo o utkáni rozhodnuto. Jsme rádi za tři body.

TJ Žichovice
Lukáš Mourek: Na první zápas nové sezóny jsme přijeli do Kralovic oslabení o několik hráčů, ale s odhodláním poprat se o dobrý výsledek. Snaha a bojovný výkon tentokrát bohužel na body nestačily a domácí v závěru zápasu rozhodli o tom, že body zůstanou na severu.



Počet diváků: 150. Rozhodčí: Duda Václav - JÍLEK Aleš, KAŠPAR Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.