3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2016 14:00

14.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zruč na Lhotu nestačila


Branky


2. V. Fiala , 38. V. Fiala , 81. A. Král
0

Lhota se osamostatnila na druhé příčce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá branka

I na lhotském hřišti se vyřádilo počasí a na mnoha místech tak byly k vidění následky snéhové nadílky. Hráči Zruče možná i proto byli v prvních minutách tak opaření.

Již po minutě hry totiž ve středu hřiště vybojoval míč Adam Král a posunul balón za záda svého bratra Davida, který jako jediný ze tři sourozenců odolal vábení Lhoty a zůstal věrný Zruči. K míči se dostal Vladislav Fiala a střelou po zemi ke vzdálenější tyči otevřel skóre utkání. 

V další šanci se objevil nejlepší střelec soutěže, dvacetibrankový Matěj Strejček, který se ale v souboji s gólmanským veteránem Hodanem neprosadil. A vůbec, celý výkon hostů se odvíjel od výborných zákroků sedmačtyřicetiletého brankáře, který mezi třemi tyčemi nahrazuje stále zraněnou jediničku Klika.

Ve 38. minutě byl ale i on krátký. Jakub Kohout sebral míč kapitánovi Davidovi Královi a posunul pod sebe na Vladislava Fialu, který si hodil míč na svou silnější levačku a skóroval podruhé v utkání.

 

Královská výhra

Lhota i po zbytek utkání ukazovala svou velkou kvalitu a hostující obrana musela být neustále na pozoru. To Zruč se do šancí nedostávala a když už náznak byl, tak vše ztroskotalo na finální přihrávce.

Domácí ovšem své šance spalovali, popořadě se neprosadil jak Černý, Fiala, tak i Strejček, proti kterým se vždy vyznamenal zkušený Hodan.

Na konečných 3:0 tak upravil až v 81. minutě po centru Kohouta Adam Král, který se prosadil na přední tyči netradičně hlavou. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lhota
Jaroslav Kluska, trenér domácích: "Dneska to bylo zasloužené vítězství, zápasu jsme jednoznačně dominovali a vstřelili jsme tři branky. Mohlo jich být ale mnohem více, ovšem několik dalších šancí jsme neproměnili."

TJ Zruč
Michal Zajíček, vedoucí hostů: "O kvalitě Lhoty jsme samozřejmě věděli a připravovali jsme se na ní, ale hned ve druhé minutě jsme inkasovali gól po našich chybách. Bylo vidět, že ve Lhotě je opravdu výběr toho nejlepšího, máme tam i bratry Krále. Rád bych pochválil gólmana Hodana!"



Sestavy


TJ Sokol Lhota
L. Böhm [-] - V. Fiala [-] (72. J. Hucl [-] ) , J. Kohout [-] (83. V. Zelenka [-] ) , J. Šroubek [-] , Z. Černý [-] , J. Horník [-] , F. Peroutka [-] (63. P. Nový [-] ) , M. Strejček [-] (84. J. Záhrobský [-] ) , J. Scheinherr [-] , A. Král [-] , O. Král [-]

TJ Zruč
P. Hodan [-] - D. Král [-] - T. Jelínek [-] , P. Hucl [-] (77. M. Polák [-] ) - F. Korelus [-] , T. Pokladník [-] (63. T. Valenta [-] ) , M. Pechman [-] , R. Haidlmayer [-] (46. O. Mašek [-] ) , K. Kazda [-] , R. Karpíšek [-] , V. Pavel [-]

ŽK: 28. M. Strejček , 29. A. Král , 57. F. Peroutka , 76. J. Šroubek - 3. M. Pechman .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: Bína Roman - MAZANEC Marek, ŠIŠKA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.