1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.11.2016 14:00

13.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jediný gól rozhodl ve Stříbře


Branky


0

Zruč se pod novým trenérem chytla, narazila ale na v ještě lepší formě se nacházející celek Stříbra.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ach ti sudí

K utkání byl delegován napříč krajem oblíbený sudí Volf, na kterého se z obou stran po zápase hrnuly dopisy plné poděkování za bezchybně odpískaný zápas, které měly jeden společný jmenovatel - žádost o vybrání si jiné záliby, než víkendové potulování se na hřišti.

Hráči Stříbra ale do tohoto utkání vstoupili lépe a mohli se ujmout vedení. Ondřej Pavlas prokázal svůj přehled a vysunul do uličky kapitána Hřebíka, který po několikametrovém sprintu chytře posunul pod sebe na Tomáše Bůžka, který si ale na Petra Hodana, záskok za stále zraněného Klika, nepřišel a zručský gólman se stal hrdinou pro své spoluhráče.

 

Malý bůh rozhodl

Skóre se změnilo až po hodině hry, kdy si na přetažený centr Jakuba Korynty na zadní tyč vyskočil kapitán Hřebík, vrátil míč na malé vápno, kam vletěl Tomáš Bůžek, který hlavou nekompromisně zavěsil.

Hosté posledních deset minut do soupeře bušili hlava nehlava, ale ani po sérii čtyřech rohů po sobě se jim nepodařilo vstřelit branku, které by zápas posunula do penaltového rozstřelu, a tři body tak zůstali ve Stříbře.

Zvláštní poděkování si dle slov vedoucího hostů zaslouží výpomoc ze zručského béčka, Martin Trnka. Po důkladném prozkoumání jeho výkonu naší redakcí musíme podotknout, že jen těsně unikla tomuto hráči nominace do sestavy kola. Snad příště.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Stříbro
Radek Hřebík, kapitán domácích: "Do dvacáté minuty jsme byli lepším týmem, neproměnili jsme šance, ale poté se hra vyrovnala. Ve druhé půli jsme se dostali do vedení a soupeř musel otevřít hru. V posledních minutách nás opravdu Zruč zatlačila a je štěstí, že jsme neinkasovali."

TJ Zruč
Michal Zajíček, vedoucí hostů: "Bylo to celkem vyrovnané utkání, ale terén byl těžký, šancí málo. I tak jsme ale možná měli mírnou převahu, kterou jsme ale především ve druhém poločase nedokázali využít, na rozdíl od Stříbra, které jedinou brankou rozhodlo. Smutný byl výkon rozhodčího Volfa, o kterém jsme si chvilku mysleli, že to dělá schválně, ale poté jsme přišli na to, že to asi opravdu pískat neumí."



Sestavy


TJ Baník Stříbro
L. Dolejš [-] - T. Vejvoda [-] , T. Bůžek [-] , J. Petrlák [-] (66. K. Blažek [-] ) , J. Korynta [-] , D. Tůma [-] , L. Ulč [-] , O. Pavlas [-] , R. Hřebík [-] , A. Kohut [-] (46. J. Kertys [-] ) , L. Zaoral [-]

TJ Zruč
P. Hodan [-] - D. Král [-] - O. Mašek [-] (88. J. Trnka [-] ) , P. Hucl [-] (66. T. Pokladník [-] ) - F. Korelus [-] , T. Valenta [-] (46. M. Pechman [-] ) , R. Haidlmayer [-] , K. Kazda [-] (68. T. Jelínek [-] ) , T. Kepka [-] , R. Karpíšek [-] (81. M. Polák [-] ) , V. Pavel [-]

ŽK: 83. L. Zaoral - 37. K. Kazda , 73. T. Kepka , 81. T. Pokladník , 85. D. Král , 90. V. Pavel .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Volf Michal - MAROUŠEK Karel, ČERMÁK Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.