2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2016 15:30

11.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotíkovský tlak přinesl tři body do tabulky


Branky


0

Rokycany odolávaly 75 minut, nakonec ale odjíždí bez bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Obrovský tlak

Chotíkov nastoupil před tradičně chabou diváckou kulisou čítající pouze třicet diváků proti rokycanské rezervě, která se krčí na předposledním místě. V posledních kolech se ale začala opět nadechovat a po odlepeníz posledního místa tabulky se chtěla vytáhnout i v Chotíkově, který lépe hraje venku, než doma.

Od prvních minut bylo ale znát, že utkání má jasného favorita. Chotíkov se tlačil do vápna, kam uzavřel jedenáct soupeřovo hráčů a dobývání mohlo začít. Velkou šanci spálil hned v úvodu utkání Petr Kučera, který se uvolnil ve vápně, ale jeho střela postrádala přesnost. Nepřesně poté střílel i Adam Forman a hlavičku Jaroslava Klusky pro změnu výborně vytáhl gólman Wohlmuth. Poté se osmělili i hosté a v ojedinělém útoku mohl zakončovat Šafář, míč mu ovšem sjel a střela nebyla vůbec podle představ.

Góly nakonec přišly

O kulišárnu se po hodině hry pokusil Petr Kučera, ale jeho úmysl lobovat vystihl rokycanský brankář včas. Jednu z největších šancí utkání poté spálil i mladík Vlk, který si naskočil ve vápně na rohový kop, kterých domácí zahrávali opravdu přehršel, ale hlavička z metru si cestu mezi tři tyče nenašla. V 76. minutě se to konečně zlomilo. Martin Matas našel ve vápně Petra Kučeru, který se s lehkostí zbavil protihráče a přesnou střelou k tyči nedal Wohlmuthovi sebemenší šanci. O pár minut později přišla i druhá branka, opět z dílny Martina Matase, který zatáhl míč po křídle a předložil balón před prázdnou branku kapitánu Davidovi Míkovi, který neměl problém zakončit. Korigovat mohl po získání vyraženého míče Jiří Lev, ale střela mu nesedla a odkrytou branku netrefil. Chotíkov si tedy připsal zasloužené tři body po výhře 2:0. 



Ohlasy k zápasu


FC Chotíkov 1932
Petr Nykles, trenér domácích: "Po překvapivém vítězství v Přešticích jsem chtěl formu potvrdit už konečně také doma, kde se nám moc nedaří. Kluky jsem burcoval, aby zápasu dali maximum a nemysleli si, že to proti mladíkům z Rokycan půjde samo, protože oni taky umí hrát fotbal. Po celé utkání jsme ale byli v drtivém tlaku a už jsem si myslel, že snad gól nedáme, ale v závěru se to naštěstí zlomilo. Zároveň bych rád upozornil na náš světový rekord v počtu rohových kopů, kterých bylo asi třicet."

FC Rokycany B
Peter Horváth, trenér hostů: "Dnešní zápas byl z obou stran nepřesný, hlavně z naší strany tedy, do útoku jsme se vůbec nedostávali a spíše jsme se soustředili na defenzivu. V druhé půli jsme to chtěli nějak ukopat, ale poté Chotíkov vstřelil dva rozhodující góly a po zásluze vyhrál.



Sestavy


FC Chotíkov 1932
M. Vojáček [-] - J. Vlk [-] , M. Míka [-] (63. T. Štverák [-] ) , P. Černý [-] , A. Forman [-] - M. Kadlec [-] (86. D. Vacek [-] ) , D. Míka [-] , J. Kluska ml. [-] , T. Zajíček [-] - P. Kučera [-] (89. J. Šulan [-] ) , M. Matas [-]

FC Rokycany B
M. Wohlmuth [-] - P. Pfeifer [-] (75. J. Lev [-] ) , J. Šafár [-] , O. Havlíček [-] , L. Kouřil [-] , F. Škarda [-] , V. Tobrman [-] , T. Kroc [-] , M. Trnka [-] , J. Planeta [-] , J. Řapek [-]

ŽK: 20. T. Zajíček - 68. J. Šafár , 83. J. Planeta .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Bína Roman - ŠLAJS Jakub, MAROUŠEK Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.