4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 15:00

10.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozvadov zničil Nýrsko


Branky


0

Domácí tým po výborném výkonu vyhrál 4:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mráček omráčil hosty

Nýrsku se vstup do utkání nepovedl. Domácí Rozvadov od prvních minut kontroloval balón a hosté se k němu dostávali jen velmi zřídka. Pomalu zesilovaný tlak vyvrcholil již ve 12. minutě, kdy si na rohový kop vyskočil nejvýše Václav Mráček a jeho hlavička skončila v síti bezmocného Moravce. Šanci na vyrovnání měl hostující Výtisk, ke kterému se odrazil míč po rohovém kopu, ale jeho pokusu chyběla přesnost i razance. Ve 23. minutě tak opět zaúřadoval Václav Mráček, který skvěle zastoupil absentujícího kanonýra Čížka. Rozvadovský útočník si navedl míč na střelu a jeho tečovaný projektil se odrazil mimo dosah nešťastného Moravce, který nemohl již nic dělat. Těsně před koncem prvního poločasu ztratil Rozvadov po trestném kopu míč a po kombinaci Iva Györgyho a Dominika Vávry se dostal do samostatného nájezdu Petr Výtisk, který ale v závěrečné fázi selhal a nastřelil pouze gólmana Makrlíka. 

Šancí bylo dost

Druhý poločas načala akce Rozvadova, když po chybě nýrského Bastla nahrál Kabourek Kašemu, který se nemýlil a zvýšil vedení již na 3:0. Od té chvíle se hrálo jen na jednu branku, a to na tu hostující. Do vápna létal jeden míč za druhým a gólman Moravec se musel činit. V 72. minutě ho ale zachránila až branková konstrukce. V 75. minutě ovšem poslal před branku nadýchaný centr mladík Skopový a František Janda se hlavou trefil přesně. Kosmeticky upravit výsledek mohl poté střídající Kotlan, jehož pumelice skončila nad břevnem. 

Výsledek mohl být nakonec pro Nýrsko ještě o poznání krutější, ale střelu Viterny zastavil na brankové čáře Valenta a svůj tým podrželi Moravec, který vychytal Slowika i Viternu, kterému nebyl gól souzen.



Ohlasy k zápasu



FK Okula Nýrsko
Stanislav Steiner, vedoucí hostů: "Utkání se nám vůbec nepovedlo. Vítězství domácího mužstva bylo jednoznačné a zasloužené, kdyby jeho hráči proměnili brankové šance, mohl být výsledek utkání pro nás daleko krutější."



Sestavy


TJ Rozvadov
T. Makrlík [-] - J. Viterna [-] , V. Mráček [-] (70. F. Janda [-] ) , P. Kaše [-] , D. Gabčo [-] (78. J. Křehlík [-] ) , M. Bronec [-] , M. Slowik [-] , P. Hána [-] (54. P. Sláma [-] ) , M. Skopový [-] , J. Horáček [-] (62. T. Landrgott [-] ) , T. Kabourek [-]

FK Okula Nýrsko
J. Moravec [-] - T. Valenta [-] , M. Brož [-] , D. Vávra [-] (51. M. Trefanec [-] ) , M. Bastl [-] (51. D. Kotlan [-] ) , I. György [-] (73. M. Škvarenina [-] ) , K. Kalivoda ml. [-] , T. György [-] , P. Výtisk [-] , D. Šnour [-] , V. Eliáš [-]

ŽK: 46. J. Horáček , 65. D. Gabčo - 42. M. Brož , 60. K. Kalivoda ml. .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Šlajs Jakub - BOGDAN Gabriel, KANTA Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.