D. Míka 57. (p.)
1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2016 16:30

7.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stříbro obralo Chotíkov o body


Branky


57. D. Míka (p.) - 27. A. Kohut , 90. A. Kohut
0

Překvapivý výsledek v sedmém kole.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení Baníku

Chotíkov, ač velký favorit tohoto ukání, jakoby zůstal myšlenkami v kabině a Stříbro od prvních minut ukazovalo, proč si vysloužilo postup do krajského přeboru. Již v 11. minutě se po akci středem hřiště procpal do vápna s míčem hostující Tůma, ale ke střele se nedostal. Ve 27, minutě se ale skóre přiklonilo na stranu hostů, kteří dostali výhodu volného přímého kopu z pravého křídla. Na centrovaný míč si nejvýše vyskočil gólman Bejdák, ale k vyboxovanému míči se nejrychleji dostal Adam Kohut a hlavou poslal svůj tým do vedení 0:1. To i přes tlak hostů vydrželo do druhého poločasu.

Gól v posledních vteřinách rozhodl

Druhý poločas byl jako nebe a dudy. Domácím očividně prospěla poločasová pauza, o které trenér Nykles namotivoval své hráče k mnohem lepšímu výkonu. Ten mohl potvrdit po chvice Adam Forman který přihrával při brejkové situace do slibné pozice svým spoluhráčům, kteří ale na balón nedosáhli. V 56. minutě byl ale ve vápně sražen Petr Kučera a sudí Maroušek odpískal pokutový kop pro domácí. K míči se postavil David Míka a jako správný kapitán chladnokrevně zavěsil. Po dalším neúspěšném přečíslení domácích již všichni mysleli na penaltový rozstřel, ale v poslední minutě se podruhé v zápase do vzduchu pověsil Adam Kohut a stanovil konečný výsledek 1:2, po kterém si hosté mohli v šatně zakřičet oblíbený pokřik ostravských fanoušků Baník Pi..!



Ohlasy k zápasu


FC Chotíkov 1932
Petr Nykles, trenér domácích: "Chtěli jsme doma opět bodovat a čekal nás duel se Stříbrem, tým jsem upozorňoval na jejich sílu. Opravdu jsme narazili na prozatím nejkvalitnější mužstvo a po zásluze jsme inkasovali. Po penaltě jsme sice srovnali, ale soupeř z poslední akce v utkání dal rozhodující gól ze standardky, které mělo Stříbro opravdu propracované."

TJ Baník Stříbro
Radek Hřebík, kapitán hostů: "V prvním poločase jsme byli lepší my, ve druhé naopak Chotíkov. My jsme ale měli v poslední minutě standardku, ze které jsme dali vítězný gól a vyhráli jsme."



Sestavy


FC Chotíkov 1932
M. Vojáček [-] - J. Pechler [-] (86. J. Šulan [-] ) , J. Vlk [-] , M. Míka [-] (82. B. Buchta [-] ) , P. Černý [-] - J. Kluska ml. [-] (91. T. Štverák [-] ) , D. Míka [-] , A. Forman [-] , T. Zajíček [-] - P. Kučera [-] , M. Matas [-] (75. M. Kadlec [-] )

TJ Baník Stříbro
L. Dolejš [-] - D. Tůma [-] , A. Mikulovský [-] , T. Vejvoda [-] , T. Bůžek [-] , J. Korynta [-] , L. Ulč [-] , O. Pavlas [-] (86. L. Pleško [-] ) , R. Hřebík [-] , A. Kohut [-] , L. Zaoral [-]

ŽK: 58. J. Korynta .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: MAROUŠEK Karel - ŠAUFLOVÁ Jana, VOCELKA Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.