Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2016 17:00

5.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

7.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhota se vyhoupla do čela


0

Po pátém kole máme nového lídra soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Obrat

Na papíru bylo vše jasně dané - Lhota je obrovský favorit. Jenže omlazené mužstvo Rokycan se nechtělo nechat zahanbit. V 19. minutě využilo zaváhání v hostující obraně a po rychlém brejku zamířil přesně k tyči Tadeáš Cibula. Nepřekonal však stálou jedničku, Lukáše Böhma, ale Filipa Šteffela, který dostal šanci od trenéra Klusky. Ve 22. minutě se ale povedl brejk naopak Lhotě, když míč po ose Černý - Fiala doputoval před prázdnou branku na Matěje Strejčka, který opět rozpoutal svůj gólový příděl. Po půhodině hry již byli hosté ve vedení. Václav Zelenka parádně vysunul Zbyňka Černého, který naservíroval znovu před prázdnou branku Matějovi Strejčkovi, který se tak radoval již podruhé. A ve 35. minutě se opakovala do třetice ta samá akce. Adam Král vysunul Zbyňka Černého, jenž přesným centrem našel před brankou osamoceného Vladislava Fialu, který míč doslova dovezl do odkryté branky. Dvě minuty před koncem první půle se navíc za obranu dostal znovu kanonýr Strejček a svůj únik zakončil brankou, která znamenala hattrick.

Dohrávání

Do druhého dějiství ovšem opět vstoupili lépe domácí a vykřesali branku naděje. Tadeáš Cibula zatáhl balón po hostující ztrátě do vápna a chytře prostrčil na nabíhajícího Jakuba Huňáčka, který si poradil jako ostřílený mazák a prostřelil Šteffela mezi nohama. To ale bylo opět od domácích hráčů vše. V 69. minutě se tak k odraženému míči dostal lhotský nahrávač Černý a jeho rána prošla přes hradbu těl až k překvapenému Wohlmuthovi, který si sice na balón šáhl, ale zabránit gólu již nedokázal. V 83. minutě se domácí přiblížili na rozdíl dvou branek, ale gól Patrika Pfeifera nebyl uznán pro ofsajdovou situaci. Utkání navíc obě družstva dohráli v desíti hráčích. Nejdříve se v 85. minutě vyžlutil Jiří Hucl, který za připomínky proti rozhodnutí hlavního sudího Volfa šel předčasně do sprch, kam ho za podobný přestupek doprovodil i Patrik Pfeifer, který obdržel dvě žluté karty během dvou minut.



Ohlasy k zápasu


FC Rokycany B
Jakub Huňáček, hráč domácích: "Máme hodně mladý tým, polovina hráčů, včetně mě, hraje takovou soutěž poprvé v životě. Jsme nesehraní, ale i tak jsme si dokázali na rozdíl od předchozích zápasů vypracovat nějaké šance a zápas byl atraktivní. Dostáváme bohužel laciné góly, na tom musíme zapracovat."

TJ Sokol Lhota
Jaroslav Kluska, trenér hostů: "Měli jsme špatný vstup do utkání, ale potom jsme zapnuli motor a dohráli jsme poločas v klidu za stavu 1:4. Soupeři se sice opět povedl vstup do poločasu, ale my jsme pojistili na 2:5 a byl klid."



Počet diváků: 150. Rozhodčí: Volf Michal - LEGO Jan, ŠIMEK František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.