0:4
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2016 14:00

13.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Budišov přehrál Deštné


Branky


38. V. Hudeček , 55. M. Týn , 62. M. Týn , 89. L. Čonka
0

Hra na jednu bránu byla k vidění v Deštné.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sokol Deštné hostil na svém pažitu celek Budišova B. Už po pár minutách hry šlo poznat, kdo bude na hřišti pánem.

 

 

V první půli pronikl do vápna host Honeš, když prováděl kličku, zfauloval ho obránce. Rozhodčí nařídil penaltu. Budišovský celek dal důvěru Siažíkovi, který však neunesl tíhu odpovědnosti a minul. Ve 38. minutě se však mohli hosté radovat. Motor týmu Hudeček se probojoval do šestnáctky a zakončil tvrdou střelou podél gólmana.

 

 

Druhý poločas se nesl ve stejném duchu. Míč měl na kopačkách častěji Budišov, hráči z Deštné občas zahrozili protiútokem, ale neúspěšně. V 55. minutě střelil míč do soupeřovy branky Týn. V šestnáctce nastala mela, jedna střela za druhou. Brankář Hrdlička stíhal reagovat do chvíle, než vyrazil míč před Týna, který zakončil bombou do šibenice.

 

Budišovští měli spoustu gólových příležitostí, ale gólman Hrdlička je úspěšně odrážel. V 62. minutě dostal další gól opět od Týna a opět po mele v šestnáctce. Navíc čtyři minuty předtím hráli domácí po vyloučení Šimona v desíti lidech. Stáhli se a snažili se zabránit debaklu. Do útoku se už nehrnuli.

 

Minutu před závěrečným hvizdem navýšil skóre hostů Čonka. Unikl obraně, položil si brankáře na zem, obešel ho a zakončil pohodlně do prázdné brány.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Deštné
Jan Kamrad: Hráli jsme v kombinované sestavě, Budišov byl lepší, musíme v zimě potrénovat a snažit se to napravit. Celý zápas byl v režii Budišova. Největší slabinou na hřišti byl rozhodčí. Nedokázal určit míru zákroků, pískal tak a pak zase jinak. Hru sice neovlivňoval, svým pískáním však mátl hráče.

TJ Spartak Budišov nad Budišovkou B
Miroslav Týn: Fotbal na jednu branku, Deštná sem tam zahrozila protiútokem, ale byla bezzubá. Její hráči neměli své útočníky a šlo to poznat, byla jen otázka času, kdy jim dáme góly.



Sestavy


TJ Sokol Deštné
M. Hrdlička [-] - D. Svoboda [-] , M. Bedrunka [-] , R. Tesař [-] - V. Ciminga [-] , . Kučerka [-] , Z. Pekárek [-] , J. Kamrád [-] , L. Kachtík [-] - I. Motyčka [-] , O. Šimon [-]

TJ Spartak Budišov nad Budišovkou B
J. Mikula [-] - Z. Ondrušík [-] , E. Machala [-] , L. Buček [-] , L. Kozák [-] - F. Honeš [-] , D. Siažík [-] (46. M. Týn [-] ) , V. Hudeček [-] (86. M. Ferenc [-] ) , R. Olbrecht [-] (86. J. Krause [-] ) - P. Vaněrka [-] (46. P. Stambulidis [-] ) , L. Čonka [-]

ŽK: 32. D. Svoboda - 58. Z. Ondrušík . ČK: 58. O. Šimon .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: RUČKA Jakub - LHOTZKÝ Rudolf (N), BRODSKÝ Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.