1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2016 16:00

7.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas rozhodl Slíva


Branky


0

Utkání rozhodl v prvním poločase Slíva. Ve druhém poločase už branka nepadla a Vávrovice tak vyhrály podruhé za sebou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velice pohledné utkáni se odehrálo v sobotním duelu béček ve Vávrovicích.Již ve 2. minutě nastřelil tyč domácí Chryczyk. Po několika zahozených šancích domacích i hostů, se ve skrumáži na velkém vápně nejlépe zorientoval Jakub Slíva, který nechytatelnou pumelenicí k tyči otevřel skóre zýpasu - 1:0. A byl to opět Sliva, který o několik málo minut později pálil z otočky. K jeho smůle trefil pouze skvěle chytajícího gólmana hostí.

 

I v druhém dějství mělo utkání velice slušné tempo, a  za zmínku stojí tyč budišovských a zahozena tisícíprocentní šance Vegela. Sporný moment nastal v 82 minutě, kdy se hosté dožadovali uznání vstřlené branky, která nakonec nebyla uznána, pro predchozi postavení mimo hru.

 

Autor textu: Přemysl Krčmařík



Ohlasy k zápasu


FK NOVA Vávrovice B
Přemysl Krčmařík (trenér): Dnes se hrálo utkáni,které se divákům muselo líbit. Zápasu by po velmi kvalitním výkonu obou mužstev slušela spíše remíza. Nám se však podařila jedna z šancí proměnit a zvítězit. Teď se musíme soustředit na další zápas ve Štáblovicích, který nebude jednoduchý.




Sestavy


FK NOVA Vávrovice B
L. Banetka [-] - J. Laifert [-] (86. L. Černý [-] ) , P. Hendrych [-] , M. Schoppik [-] (75. L. Foltýn [-] ) - J. Slíva [-] , J. Schreiber [-] , D. Šenk [-] , R. Vegel [-] (80. V. Schramm [-] ) , R. Bartusek [-] - J. Chryczyk [-] , D. Klein [-] (80. V. Pchálek [-] )

TJ Spartak Budišov nad Budišovkou B
J. Mikula [-] - Z. Ondrušík [-] , T. Brodský [-] (70. M. Gábor [-] ) , L. Buček [-] , L. Kozák [-] - P. Vaněrka [-] (46. P. Stambulidis [-] ) , F. Honeš [-] (67. R. Olbrecht [-] ) , V. Hudeček [-] , D. Siažík [-] - L. Čonka [-] , M. Týn [-]

ŽK: 62. V. Hudeček , 80. Z. Ondrušík .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: LUDVÍK Radim - BARTUSEK Michal (N), MACHALA Eda (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.