Hněvošice si odvezly z Budišova pětku


Branky


12. R. Modelský , 37. J. Kuric , 41. J. Kuric , 67. O. Veliký , 89. J. Kuric (p.) - 60. P. Ševior
0

Budišov si v pohodě poradil s Hněvošicemi, když se hlavně zaskvěl autor hattricku Kuric.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Budišov porazil Hněvošice zcela zaslouženě. V 5. minutě postupoval domácí Martin Pražák zcela sám na hostujícího brankáře a napálil jen tyčku. O tři minuty později neměl se střelou hostujícího Michala Königa problémy domácí strážce svatyně Aleš Krása. Skóre zápasu otevřel po dvanácti minutách po samostatné akci Roman Modelský, který přetlačil hostujícího brankáře Hartmanna a poslal míč za jeho záda – 1:0. V 33. minutě vychytal Pavla Ševiora brankář Krása. O dvě minuty později průnik Daniela Brunclíka domácí brankář jen vyrazil a Patrik Stříbný dorážku napálil nad. Ve 37. minutě dostal budišovský Jan Kuric přihrávku na velké vápno a zavěsil balon do sítě – 2:0. Za čtyři minuty po nahrávce zleva od Ondřeje Velikého propálil brankáře opět Jan Kuric – 3:0. 

 

Hned v 48. minutě šel budišovský Eduard Levák sám na brankáře,ale nepokořil ho. O čtyři minuty pálil hněvošický Brunclík těsně mimo. Po hodině hry vypíchl hostující Daniel Brunclík balon domácímu brankáři Aleši Krásovi a Pavel Ševior poslal míč do prázdné brány – 3:1. Budišov reagoval o sedm minut později, když v pádu Ondřej Veliký posunul balon do brány – 4:1. V 71. minutě navíc Veliký orazítkoval tyčku hostující svatyně. V 87. minutě byl faulován v pokutovém území Martin Pražák a tečku za zápasem udělal Jan Kuric z pokutového kopu, který zkompletoval svůj hattrick – 5:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
Jaroslav Kostecki (vedoucí mužstva): Zápas to byl jednoznačný. Byli jsme lepší než soupeř a vyhráli jsme zaslouženě.

TJ Sokol Hněvošice
David Křempek (trenér): V první části byl Budišov jasně lepší. Ve druhé jsme se sice zvedli a snížili na 3:1. Vzápětí jsme dostali ale čtvrtý gól a v závěru pátý z penalty. Domácí zaslouženě vyhráli.



Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.