0:4
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2016 16:00

3.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V dohrávce zvítězil Hradec


Branky


0

Hradec si v dohravaném zápase s přehledem poradil s Litultovicemi a díky lepšímu skóre se vyšvihl do čela tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Za bezbrankového stavu ještě Litultovice kladly odpor, teprve až první vstřelená branka rozhodla. Hradec na svého soupeře vletěl a do osmé minuty si vytvořil tři velké šance. Pavel Valenta, Daniel Wiweger a Norbert Lichý s nimi nenaložili vůbec dobře. Pak se asi patnáct minut na hřišti nedělo nic podstatného, hra se přelévala z jedné strany na druhou. V 27. minutě Lukáš Petřík vysunul Daniela Wiwegera a ten s přehledem zavěsil - 0:1. Za jedenáct minut minut centr Daniela Wiwegera vyrazil brankář Kamil Janetzký přímo na hlavu Tomáše Krejsy, který hlavičkoval asi z jedenácti metrů do prázdné brány - 0:2. Ve 40. minutě Daniel Wiweger neproměnil samostatný nájezd. Co se mu nyní nepovedlo, podařilo se minutu před odchodem do kabin, kdy ho vysunul Norbert Lichý a Wiweger vsítil třetí branku svého týmu - 0:3.

 

Po přestávce Hradec nadále diktoval tempo zápasu. V 46. minutě po přímém kopu Lukáše Petříka pálí Radek Holuša nad bránu. V 50. minutě přistál centr Daniela Duška na noze Radka Holušy, který svou střelou málem rozlomil břevno Janetzkého brány. O šest minut později po akci Radka Holušy a Daniela Wiwegera zarmoutil počtvrté domácí fandy Tomáš Krejsa - 0:4. Ve zbytku zápasu Hradec už branku nedal, ač si vypracoval poměrně dost šancí. Ty zazdili Daniel Wiweger, Matyáš Lichý a Radek Holuša. Litultovice se dostaly za celý druhý poločas jen ke dvěma střelám, které brankáři Tomáši Mrázkovi nečinily velký problém. Hradec se výhrou dostal na první místo tabulky.

 

foto: Petra Škvárová



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Litultovice
Adam Haas (trenér): Hrál u nás dosud nejlepší tým soutěže, který nám předvedl, jak se hraje fotbal a hlavně, jak jednoduše se dávají branky. Snad nás uštědřená lekce probere z dosavadní podzimní letargie. No a nejlepší a nejhorší hráč na hřišti? Jednoznačně náš brankář, bez něhož bychom obdrželi nejméně pět dalších jistých branek. A nejhorší - dlouhodobě domácí diváci, víc není třeba dodávat.

TJ Hradec n/M
René Černohorský (trenér): Na velice těžkém terénu a proti houževnatému soupeři jsme nastoupili v Litultovicích. V úvodu jsme se hledali a těžko nacházeli rytmus z minulého zápasu. Domácí bojovali a snažili se. Zlomili se až po první brance. První branka padla po půlhodině hry, a do konce poločasu ještě další dvě. Ve druhém jsme vsítili další branku. Škoda dalších neproměněných nájezdů. V pátek potrénujeme a v neděli nás čeká zápas na půdě lepšících se Hněvošic.



Sestavy


TJ Sokol Litultovice
K. Janetzký [-] - M. Drápal [-] (76. K. Raida [-] ) , M. Procházka [-] , M. Grygar [-] , A. Košárek [-] , O. Doležel [-] , J. Raschka [-] (53. S. Konečný [-] ) , D. Lebeda [-] (71. J. Javorek [-] ) , P. Fiala [-] , J. Tengler [-] , O. Minarčík [-]

TJ Hradec n/M
T. Mrázek [-] - P. Valenta [-] (43. D. Škvára [-] ) , D. Wiweger [-] , R. Holuša [-] (82. J. Novák [-] ) , N. Lichý [-] (66. M. Šimeček [-] ) , L. Petřík [-] , T. Krejsa [-] , T. Moc [-] , M. Lichý [-] (71. J. Kvasnička [-] ) , R. Kubánek [-] , R. Dušek [-] (82. M. Fischer [-] )

ŽK: 78. J. Javorek .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: ŠALATA Jiří - PALÁČEK Filip, BLAGA Richard.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.