Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2017 17:00

17.kolo, Královéhradecký | Jičín | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí Miletín B uštědřil Libuni debakl.


Branky


0

Podrobnosti přinesme později.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


SK Miletín B
Kulhánek Jindřich (vedoucí Miletína B): Domácí začali utkání náporem a již v 6 min vedli o dvě branky o které se postaral domácí kapitán Tomáš Lámr. Domácí stihli do poločasu přidat ještě tři branky , a dovolí tak do druhého poločasu prostřídat, aby si zahráli i kluci co čekají na svoji šanci. Utkání se druhou půli zák nějak jen dohrávalo, domácím se nedařilo, jak by si představovali, jak herně tak v koncovce, když se předhánějí kdo nepromění větší šanci. A tím , že se moc nebránilo a jen útočilo, tak hoste s Libuně mohli dát alespoň jeden gól, a některý jejich další šance pochytal domácí brankář. Utkání s přehledem odřídila trojice rozhodčích Jenčovsky, Šotek, Šnajdr.

TJ Sokol Libuň
Veselý Milan (vedoucí Libuně): Podrobnosti přinesme později.



Sestavy


SK Miletín B
J. Kafka [-] - M. Drahonínský [-] , O. Machačka [-] , O. Kožíšek [-] , O. Brzek [-] (46. D. Vondrouš [-] ) - T. Lámr [-] , J. Šotola [-] , P. Jukl [-] (46. J. Kulhánek [-] ) , Š. Kulina [-] - Z. Urban [-] (61. M. Táborský [-] ) , A. Lánský [-] (46. D. Zdeněk [-] )

TJ Sokol Libuň
J. Tyrychtr [-] - T. Horký [-] , T. Veverka [-] , D. Kozák [-] , T. Daňo [-] , L. Zajíc [-] , O. Morávek [-] , J. Krouza [-] , P. Dlouhý [-] , T. Morávek [-] , J. Reinberger [-]

ŽK: 78. D. Vondrouš - 78. L. Zajíc .
Hráči zápasu: Z. Urban , T. Lámr - L. Zajíc .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: Jenčovský Miloš - ŠNAJDR Michal, ŠOTEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.