3:0p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2016 17:00

3.kolo, Královéhradecký | Jičín | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí porazili favorita z Jičíněvse 2:0.


Branky


0

Rozhodčí Plíšek měl na starosti toto utkání za úmorného vedra a po zápase byl za svůj výkon ze strany domácích velice chválen, protože svojí rozhodcovskou rukou napomohl k dobré úrovni utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas branku nepřinesl a diváci si gól zařvat nemohli.

Za úmorného vedra ve vyrovnaném utkání museli být diváci spokojeni s nasazením obou mužstev. Dal se očekávat vyrovnaný poločas, což i prvních 45. minut nakonec potvrdilo  Po celý první poločas měli domácí mírnou územní převahu, ze které se rodily i šance, které však zůstaly nevyužity. Hosté kontrovali ojedinělými protiútoky. Do kabin se tedy odcházelo za bezbrankového stavu. Do druhého poločasu bylo potřeba tedy zlepšit především nasazení v útočné fázi, což by potěšilo jistě i fanoušky, protože by viděli i tolik potřebné branky. Poločasová remíza byla tedy spravedlivým vyústěním hry v prvním poločase.

Dvě branky Dětenicrozhodly o třech bodech pro domácí tým.

 Ani ve druhém poločase se hra nezměnila, až v 60. min, dlouhý výkop domácího brankáře se úplně nepovedlo hostující obraně odvrátit a domácí Novotný se dostal k míči a zkušeně přeloboval brankáře – 1:0. Hosté se nadechli k náporu a zatlačili domácí k jejich šestnáctce. I když chvílemi viselo vyrovnání ve vzduchu, podařilo se domácím nebezpečí vždy zažehnat. Nakonec ještě po pěkném centru z pravé strany se k míči dostal domácí Dolejš, utekl hostujícím stoperům a pojistil svojí brankou s přehledem domácím tři body – 2:0. K vysoké úrovni celého zápasu kromě výkonu obou mužstev přispěl i rozhodčí Plíšek, který odřídil toto utkání s velkým přehledem.



Ohlasy k zápasu


Dětenice
Bobek Michal ( Dětenice): K vysoké úrovni celého zápasu kromě výkonu obou mužstev přispěl i rozhodčí Plíšek, který odřídil toto utkání s velkým přehledem.

TJ Sokol Jičíněves
Hudec Kornel (trenér Jičíněvse): Podrobnosti přineseme později.



Sestavy


Dětenice
M. Bacovský [-] - M. Dlask [-] , M. Jozífek [-] , R. Dlask [-] , M. Kubín [-] - D. Kuzma [-] (85. P. Siřínek [-] ) , M. Novotný [-] (87. J. Rykl [-] ) , V. Dolejš [-] (90. M. Řehák [-] ) , J. Rys [-] , M. Šolc [-] - A. Mašín [-]

TJ Sokol Jičíněves
V. Kohut [-] - J. Dittrich [-] (46. J. Suchánek [-] ) , J. Ulip [-] , J. Geršl [-] (88. J. Szkibik [-] ) , P. Muška [-] , P. Hnízdil [-] (60. V. Vošvrda [-] ) , D. Skořepa [-] , P. Splítek [-] , V. Ulrych [-] , J. Vlasatý [-] (60. J. Pankrác [-] ) , J. Šebek [-]

ŽK: 50. M. Jozífek , 68. M. Dlask - 35. P. Muška , 76. V. Kohut .
Hráči zápasu: M. Bacovský , R. Dlask , M. Novotný - P. Splítek .
Počet diváků: 58. Rozhodčí: Plíšek Martin - BACOVSKÝ Jan (N), VÍCH Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.