Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 17:00

20.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hořice B přejely soupeře ze Staré Paky rozdílem třídy.


Branky


0

Utkání se již od prvních minut vyvíjelo jednoznačně ve prospěch domácímu týmu. Oproti jiným zápasům se nám dařilo střelecky, a tak byly k vidění i pěkné branky. Zejména první poločas byl jasně v hořické režii, po výměně stran už se víceméně dohrávalo a hostům se podařilo vstřelit alespoň čestnou branku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dominance Hořic B v prvním poločase.

Už ve třetí minutě nebezpečně centruje Šedivý, ale hostující obránce v souboji o míč s Antošem zahrává hlavou na roh. V sedmé minutě zahrává Rubeš trestný kop, nicméně střela jde nad branku. V 9. minutě se uvolnil Šedivý, ale jeho střela z dálky byla sražena na roh. O minutu později se poprvé domácí radují, odražený míč za hranici vápna vypálil z první Rubeš a nedal gólmanovi šanci - 1:0. Ve 13. minutě se radují Hořice B podruhé, tentokrát se o branku postaral Šlambera, který se prosadil podobně jako Rubeš střelou z dálky - 2:0. Hosté se v těchto fázích vůbec nedokázali dostat do hry, a tak přicházely další šance na hořické straně. Již ve 14. minutě mohl skórovat Kolovrátník, ale ve vápně se mu nepodařilo trefit správně míč. V 15. minutě se poprvé dostávají před domácí branku i hosté a to díky trestnému kopu, který skončil zakončením hlavou do náruče domácího brankáře. Dufek si podobně počínal i o minutu později při dalším trestném kopu. V 17. minutě aktivně hrající Šedivý centruje do vápna, ale Sláma hlavou míří vedle. V 23. minutě hlavičkuje Antoš, ale pouze do gólmana. V 24. minutě střílí hosté z dálky k tyči, ale Dufek si se střelou poradil. V 25. minutě domácí hráči chybovali ve vápně, ale hosté ze závaru nic nevytěžili a míč nakonec skončil v náruči Dufka. V zápase domácím střelecky vyšlo vše, na co šáhli, což se ukázalo i v 27. minutě, kdy se opět krásnou střelou prosadil Kolovrátník a zvýšil na rozdíl tří branek - 3:0. V 30. minutě střílí z vápna Rubeš, ale vedle branky. Poslední možnost v prvním poločase měli hosté, ale jejich střela z dálky z 37. minuty mířila vysoko nad branku. Do konce poločasu už se nic významného neudálo, rozdíl tří branek vedl i k menší aktivitě na hořické straně.

V poklidném tempu si došli domácí hráči ke třem bodům.

Úvod druhého poločasu patřil hořickým hráčům. V 49. minutě centruje z trestného kopu Šedivý, na přední tyči dochází k souboji Kulhánka a hostujícího obránce a po teči jednoho z nich skončil v brance - 4:0. V 52. minutě si naběhl na centr Kolovrátník a hlavou zamířil do břevna. O minutu později je na světě "bůro". Po střele se míč odrazil na malé vápno a ve skrumáži se nejspíše nejlépe orientoval Nálevka a míč usměrnil do branky (v oficiálním zápise je jako střelec označen Šedivý) - 5:0. Hosté nakonec neodjížděli bez vstřelené branky. V 65. minutě po domácí chybě ve středu hřiště se dostali do brejkové situace a hostují Rolf tak dostal šanci jít sám na Dufka a tuto možnost využil - 5:1. V 66. minutě zahrávají hosté trestný kop, který šel jen těsně nad břevno hořické branky. V 68. minutě se po centru dostal k hlavičce Stuchlík, ale jeho střelu gólman hostí vyrazil a následnou dorážku se mu již nepodařilo usměrnit mezi tři tyče. V 75. minutě si naběhl za obranu Šubr, ale bez gólového efektu, když jeho střelu vyrazil gólman Musil. Gólovou tečku za utkáním udělal Brant, který si počkal na zadní tyči a z první umístil míč ke vzdálenější tyči - 6:1. V 80. minutě mohl zvýšit skóre Šubr, ale ani jeho druhá šance nebyla využita a minisouboj vyhrál opět gólman Musil. Zbytek utkání se již dohrával a domácí hráči se tak mohli radovat ze zisku tří bodů.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Hořice B
Macák Marek (vedoucí Hořic B): V utkání se ukázalo, jak je důležité zkoušet střelbu z dálky. V některých utkáních se často snažíme až moc kombinovat i ve vápně a ve finále z toho jsou brejkové situace, což bylo hodně znát třeba v posledním zápase v Nemyčevsi. Příští týden zajíždíme do Železnice, kde nás čeká hodně těžké utkání i s ohledem na to, že se ve stejný den hrají i zápasy našeho dorostu a A týmu.

TJ Sokol Stará Paka
Sládek Adam (trenér Staré Paky): Ohlas přineseme později.



Sestavy


TJ Jiskra Hořice B
D. Dufek [-] - V. Kulhánek [-] , D. Melaga [-] (46. T. Nálevka [-] ) , T. Lacina [-] , J. Stuchlík [-] - A. Šlambera [-] (75. D. Šubr [-] ) , J. Rubeš [-] , J. Antoš [-] , J. Šedivý [-] (53. P. Hátle [-] ) - M. Sláma [-] (70. R. Brant [-] ) , P. Kolovrátník [-] (57. M. Ernst [-] )

TJ Sokol Stará Paka
B. Musil [-] - P. Štěpánek [-] (54. V. Šolc [-] ) , V. Kazda [-] , E. Bark [-] , J. Jerie [-] - J. Blažek [-] (79. A. Sládek [-] ) , J. Bíl [-] , D. Pakosta [-] , V. Pospíšil [-] - A. Pánek [-] (77. J. Zlatník [-] ) , D. Rolf [-] -

ŽK: 43. A. Šlambera , 62. P. Hátle - 62. J. Bíl .
Hráči zápasu: V. Kulhánek , J. Rubeš - D. Rolf .
Místo: Hořice. Počet diváků: 65. Rozhodčí: Kučera Jan - STŘÍŽKA Daniel, VÍCH Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.