2:3p.
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2017 17:00

20.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve šlágru kola se urodil remízový stav.


Branky


2. D. Michálek , 31. M. Černý (p.) - 55. D. Barták , 84. F. Procházka (p.)
0

V nedělním podvečeru se v magnetu jara na peckovském hřišti střetly první dva týmy okresní tabulky. V soubojích těchto soupeřů je vždy k vidění kvalitní technický fotbal a nejinak tomu bylo i dnes.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas ovládli domácí hráči.

Domácí nastoupili na skvěle připravený trávník v černých dresech, hosté sáhli po modrých. Ti se v úvodní minutě prezentovali střelou svého kapitána Beránka nad domácí břevno, a to z dobrých 35 metrů. Domácí hráči se dostali na polovinu soupeře ve 2. minutě a to hned s gólovým efektem. Michálek vhazoval aut, míč si vyměnil s T. Nezbedou a nádhernou střelou z 28 metrů rozvlnil u levé tyče Šukovu síť – 1:0. V 5. min. musel Michálek zblokovat nebezpečnou střelu Bičiště. Ten měl záhy tutovku, při které ale mířil těsně vedle levé tyče. V 11. min. vyrazil Turek přímý volný kop Crhy. O dvě minuty později zneškodňuje i střelu Kadlece, po spolupráci s Crhou. Hosty vůbec neotřásl brzký inkasovaný gól, jsou aktivnější a očividně chtějí co nejdříve vyrovnat. Ve 14. min. domácí hráči zapomněli na velmi nebezpečného Bartáka. Ten se dostal do úniku, běžel sám na Turka, vystřelil, domácí brankář míč jen jemně zasáhl, ale to stačilo k tomu, aby ho zpomalil a na brankové čáře zachytil. V 16. min. končí Bartákova bomba z přímého kopu nad Turkovou bránou. V 17. min. se po rychlé kombinaci dostal do zakončení Kadlec, ale Turek byl připraven. Hosté stále předváděli rychlý kombinační fotbal, měli velmi nebezpečné šance, ale Turek zatím vždy domácí podržel. Po delší době se v 19. min. ukázali také domácí. Po Špidlenově akci střílel těsně vedle pravé tyče P. Feix. V další chvíli přišel pokus T. Nezbedy, ten ale mířil do oblak. Ve čtvrtině zápasu odvracel P. Feix standartku Procházky. Potom se z hranice vápna opřel do míče Beránek, ale mířil těsně vedle levého Turkova vinglu. Ve 31. min. se domácí dostali autovým vhazováním do pokutového území, kde byl M. Šorm faulován a M. Černý zvýšil z penaltového puntíku na 2:0. Nutno podotknout, že prozatímní výsledek vůbec neodpovídal tomu, co která mužstva doposud na trávníku předváděla, ale takový fotbal někdy je. Nyní domácí přeci jenom ožili a do konce úvodního poločasu se ještě dostali do pár příležitostí. Střela T. Nezbedy ale skončila nad, Špidlenovu hlavičku Šuk vyrazil a to se mu povedlo i při Michálkově rohovém kopu. Poslední šanci, po spolupráci se Suchánkem, zazdil trochu zbrklým a nepřesným zakončením T. Nezbeda.

Hosté v druhém poločase dokráčeli k remíze.

 Ve 49. min. mohl Suchánek potrestat nedorozumění železnické obrany, ale střela z 25 metrů skončila nad soupeřovým břevnem. V 50. min. odvrací L. Feix Beránkův přímý kop. V 52. min. sbírá Šuk Černého centr, směřující na Suchánka. V 54. min. neměla dalekonosná Procházkova střela šanci na úspěch. Minutu poté se domácí Novák dopustil osudné chyby, kterou Barták potrestal krásnou střelou do levé šibenice – 2:1. V 59. min. přihrál Mindl Michálkovi, ten odcentroval před železnickou bránu, kde chyběl T. Nezbedovi krůček k úspěchu. V 65. min. zblokoval Bartoš střelu Suchánkovi. V 69. min. míří Crha z přímého kopu jen do domácí zdi. V 72. min. Poslal před Turka nebezpečný centr Král, ale Barták z malého vápna přestřelil. O pár okamžiků později centroval Nožička, Kadlec pálil, ale Turek vyrazil na roh, ze kterého hosté již nezahrozili. Železničtí se stále hnali za vyrovnáním, ale ani akci Beránka s Danišem se Bartákovi nepovedlo gólově zakončit. Další šanci měl Barták za chvíli, tu mu ale zmařil V. Nezbeda. Domácí se mohli v 81. min. zcela uklidnit, Mindl kombinoval s P. Feixem, ale Nožička jim šanci odvrátil na roh, který v Suchánkově provedení nedokázal Novák hlavičkovat mezi tři tyče. A tak se pět minut před koncem trestalo na druhé straně. Zachoval dostal přihrávku na levou stranu, stíhán domácím bekem si míč předkopl, Turek se rozhodl vyběhnout z brány, i když to měl k míči hodně daleko, ve snaze získat balón soupeře fauloval a byl z toho pokutový kop, který Procházka bezpečně proměnil – 2:2. Domácí se s koncem zápasu sice snažili o další branku, ale střelu L. Zejfarta z bezprostřední blízkosti Šuk chytil a Novákova hlavička, po centru J. Zejfarta, skončila vedle. V samém závěru mohli hosté dokonat dokonalý obrat, ale akce Bartáka a Bičiště pro ně skončila neúspěšně.

Hosté si odvezli bod navíc.

 V penaltovém rozstřelu se více dařilo hostům. Trefili se třikrát, domácí jen dvakrát a tak další bod odcestoval do Železnice.



Ohlasy k zápasu


SK Lázně Bělohrad B
Petr Miloš (vedoucí týmu L. Bělohrad B): Ten, kdo po podobném utkání hodnotil výkon svého mužstva jistě ví, jak mi dnes je. Fotbal má být o radosti a potěšení duše. Nic z toho jsem si v neděli večer domů neodvezl. Než jsem se „dokopal“ k napsání těchto řádků, musel jsem pár dnů hledat chuť. Nemá cenu to tady znovu rozebírat, tohle si musí naši kluci vyříkat mezi sebou. Netvrdím, že kdybychom dnes vyhráli za tři body, že by to bylo spravedlivé, ale když si za stavu 2:0 prohrajeme zápas před vlastním publikem v samém závěru, tak to je přinejmenším obrovská škoda.V prvním dějství se hostům sice kombinačně výborně dařilo, ale my jsme si zásluhou velké bojovnosti vytvořili dvoubrankový náskok. Po přestávce jsme se začali bát o výsledek, zcela zbytečně se stáhli a rychlonohý soupeř dokázal vytvořený náskok vyrovnat. V utkání, které převyšovalo okresní úroveň, nakonec plusový bod bral zcela zaslouženě tým ze Železnice, který byl šikovnější v penaltovém rozstřelu.

TJ Sokol Železnice
Kozák Pavel (jednatel týmu Železnice): Myslím, že na Pecce byl zásluhou všech pětadvaceti aktérů k vidění pěkný fotbal, kterému nechybělo skoro nic – padly dva parádní góly, kopaly se dvě penalty, ani o jedné se nedalo diskutovat, spousta osobních, ale fér, soubojů, maximální nasazení, mraky zahozených příležitostí, výsledek až do konce na vážkách a penaltový rozstřel se šťastným koncem pro nás nakonec.



Sestavy


SK Lázně Bělohrad B
A. Turek [-] - M. Šorm [-] (46. D. Mindl [-] ) , D. Michálek [-] (83. L. Zejfart [-] ) , R. Suchánek [-] , D. Holomba [-] , T. Nezbeda [-] , M. Špidlen [-] (46. P. Novák [-] ) , M. Černý [-] , L. Feix [-] (57. V. Nezbeda [-] ) , J. Zejfart [-] , P. Feix [-]

TJ Sokol Železnice
P. Šuk [-] - M. Daniš [-] , J. Bartoš [-] (78. M. Kahún [-] ) , J. Nožička [-] - P. Bičiště [-] , M. Beránek [-] , D. Král [-] (86. R. Klouza [-] ) , F. Procházka [-] , F. Kadlec [-] (83. J. Zachoval [-] ) - P. Crha [-] , D. Barták [-]

ŽK: 24. D. Holomba , 56. J. Zejfart , 86. D. Mindl , 87. T. Nezbeda , 87. M. Černý - 33. F. Procházka , 86. P. Bičiště .
Hráči zápasu: M. Černý , D. Michálek - F. Procházka , D. Barták .
Místo: Pecka. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Odvárko Jakub - HAKEN Lukáš, ŠŤASTNÝ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.