2:1
(1:0)
89. J. Fejfar (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2017 17:00

19.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stará Paka překvapivě porazila L. Bělohrad B.


Branky


37. V. Pospíšil , 58. D. Pakosta - 89. J. Fejfar (vl.)
0

V nedělním podvečeru zajíždělo bělohradské mužstvo do Staré Paky, k velmi nepříjemnému soupeři, který je vždy na domácím hřišti o dost lepší, než na trávnících soupeřů. Bělohradská sestava se oproti minulému týdnu, zcela podle očekávání, hodně lišila, kdo tentokrát přijel, tak hrál a trenér tak neměl žádnou možnost namíchat takový sestavový koktejl, jaký by si určitě přál.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí hráči vyhráli první poločas o jednu branku.

Domácí nastoupili v modrých dresech, hosté si vybrali černé provedení. Modří vlétli do zápasu svižně. Hned ve 2. min. musel Turek vyboxovat střelu jednoho s domácích, po Kazdově přímém kopu. Akce pokračovala dalším střeleckým pokusem, který před brankovou čárou zneškodnil Černý. Hosté se dostali ke slušné kombinaci v 6. minutě, ale spolupráce Suchánka, Nováka a Lonera skončila centrem za Zlatníkovu bránu. Do šance se hosté dostali i v další minutě, ale Špidlenovi chyběl krok k úspěšnému zakončení, při Lonerově centru. V 10. min. musel Turek vyběhnout ze své brány, aby zabránil velmi nebezpečné akci Mercla s Pospíšilem. Za chvíli se Mercl probil do pokutového území, vystřelil, ale Turek byl opět připravený. Ve 12. min. to zavánělo gólem na druhé straně, Loner přihrál Suchánkovi, ten T. Nezbedovi, jehož střela z rohu vápna těsně minula pravou tyč domácí brány. To samé se událo na druhé straně v podání Blažka, po Pospíšilově centru. Rychlý a kombinační fotbal se musel divákům zamlouvat, jen se stále čekalo, kdo udělá chybu, která by to či ono mužstvo poslala do vedení. Ve 20. min. odvracejí Mindl se Zejfartem přímý kop Pakosty. Chvíli poté střílí vedle domácí Jerie. Ve 24. min. již málem udeřilo. Pakostův přímý volný kop orazítkoval břevno hostující brány a dorážku zlikvidoval Turek. Ve 32. min. se v obrovské šanci objevil Pánek, ale Turek mu ve vápně tutovku z kopaček vleže sebral. Gólman hostů musel zasahovat i proti přímým kopům Bíla a Kazdy. Ve 37. min. šli domácí do vedení. Kombinaci Bíla s Blažkem zakončí Pospíšil povedenou střelou pod břevno, při které měl Turek zakrytý výhled – 1:0. Naproti končí přímý kop Špidlena nad. V posledních chvílích první půle zmařil Zlatník šanci Lonera s Mindlem. Loner se pak ještě dostal do šance, vnikl do vápna, ale míč nechal za sebou. Ve vyrovnaném prvním dějství se domácí dostali do vedení zásluhou přeci jenom nebezpečnějších šancí a přesnější koncovky.

Domácí vítězství v druhém poločase udrželi.

Hned po přestávce střílí vedle domácí brány Loner, po spolupráci Mindla s T. Nezbedou. Ve 48. min. hlavičkuje mimo i Rolf, po Kazdově přímém kopu. V 51. min. chytá Zlatník Mindlovu střelu, po rohovém kopu Suchánka. V další minutě odvrací domácí obrana přímák Špidlena. V těchto chvílích byli hosté aktivnější, ale s koncovkou to bylo horší. Jak už to ale tak bývá, skóre se 58. min. pohnulo na opačné straně. Prvopočátek domácího úderu vznikl při špatném Turkově výkopu. Ten se dostal k Pakostovi, kterému rána sedla a skončila v bělohradské síti 2:0. V 59. min. střílí nad Špidlen, v 64. min. chytá Turek střelu Blažkovi. V 68. min. střílí Suchánek, po Mindlově přihrávce, jen do boční sítě. V další výborné pozici se ocitl Novák, po spolupráci Mindla s Lonerem, ale jeho hlavička skončila nad domácím břevnem. Na druhém konci musel V. Nezbeda zblokovat střelu Rolfa. V 74. min. končí Bílova střela také mimo Turkovu bránu. V 78. min. se, po kombinaci T. Nezbedy se Špidlenem, dostal ke střele Novák, ale Zlatník ji chytil. Do další šance, po kombinaci Lonera s Novákem, se dostal Suchánek, ale v těžké pozici Zlatníka neprostřelil. V 84. min. se na pravé straně prosadili Špidlen spolu se Zahradníkem, ale centr směřující před bránu si stáhl Zlatník. S koncem zápasu se hosté stále tlačili před domácí bránu, ale gól se jim vsítit nepovedlo. To se podařilo až v předposlední minutě domácímu Fejfarovi, který si do vlastní sítě srazil Suchánkův rohový kop – 2:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stará Paka
Bíl J. (Stará Paka): Ohlas přineseme později.

SK Lázně Bělohrad B
Miloš Petr (vedoucí L. Bělohrad B): V dnešním zápase jsme nehráli špatný fotbal, ale akcím, které zaváněly gólem, chybělo konečné úspěšné zakončení. Domácí hráli velmi dobře. Základem jejich hry byla zabezpečená obrana, kterou se našim hráčům dnes nepovedlo překonat. Nedá se nic dělat, nezbývá než dnešnímu soupeři k vítězství pogratulovat a připravit se na neděli 7. 5. 2017, kdy ve šlágru 20. kola OP přivítáme lídra tabulky, tým Železnice. Zápas začíná v 17:00 hod.



Sestavy


TJ Sokol Stará Paka
J. Zlatník [-] - J. Jerie [-] , E. Bark [-] , O. Mercl [-] , V. Kazda [-] - J. Blažek [-] (80. J. Fejfar [-] ) , J. Bíl [-] , D. Pakosta [-] , V. Pospíšil [-] - D. Rolf [-] (86. L. Brendl [-] ) , A. Pánek [-] (60. F. Matějka [-] ) -

SK Lázně Bělohrad B
A. Turek [-] - P. Novák [-] , R. Suchánek [-] , M. Loner [-] , T. Nezbeda [-] (80. P. Zahradník [-] ) , M. Špidlen [-] , M. Černý [-] , L. Feix [-] , V. Nezbeda [-] , L. Zejfart [-] , D. Mindl [-]

ŽK: 75. E. Bark - 81. L. Feix .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Kučera Jan - VITVAR Martin, RICHTER Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.