3:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 17:00

18.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žlunice otočily zápas a porazily Lužany o jednu branku.


Branky


50. J. Kroupa , 51. T. Szamko , 57. L. Sajdl - 25. P. Tománek , 43. T. Rejman
0

Žlunice přivítaly v domácím zápase soupeře z Lužan, který nepřijel odevzdat body zadarmo, což průběh zápasu následně ukázal. Hosté neměli k bodům daleko, ale nakonec odjíždějí s prázdnou, na což se historie ptát nebude.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas ovládli hosté z Lužan.

DOmácí tým chtěl na soupeře vlítnout a vstřelit hned na začátku zápasu branky, které by udaly směr zápasu a naladili domácí hráče ke klidnému výkonu. Hostující tým z Lužan začal zápas v dobrém tempu, čemuž napomohly i povětrnostní podmínky zápasu, když Lužanům dle projevu hry foukal vítr do plachte, což se projevilo následně i na vstřelených brankách hostujícího týmu. Nejprve se v 25. minutě zápasu prosadil jeden z nejlepších hráčů soupeře Tománek Patrik a poslal Lužany do vedení 0:1. Aby toho nebylo pro překvapené domácí hráče málo hostující tým do koncve prvního poločasu zvýšil skóre zápasu na 0:2. Zasloužil se o to Rejman Tomáš ve 43. minutě zápasu. Za překvapivého stavu 0:2 byl ukončen tedy první poločas a domácí museli zvolit novou fotbalovou strategii, aby vývoj zápasu překlonili na voji stranu.

Žlunice ukázali sílu a zápas obrátily ve svůj prospěch.

O přestavce se v domácí kabině jistě zvýšil ze strany trenéra hlas, protože výsledek zápasu po prvním poločase byl pro domácí tým a fanoušky velkým zklamáním. Z tohoto důvodu do druhého poločasu vlétli domácí hráči jako vyměnění a do plachte jim hrál i vítr, který byl tentokráte na jejich straně. Domácí tým výsledek zápasu zkorigoval již v 50. minutě, když na 1:2 snižoval domácí hráč Kroupa Jakub. To bylo pro domácí jako polití živou vodou a než se hosté vzpamatovali z první branky v jejich síti, tak se tam již třepotal další kapřík po brance Szamka Tomáše v 51 . minutě, který vyrovnal na 2:2. V 57. minutě byli již hosté z Lužan na ručník, protože se domácí prosadili potřetí, když skóroval Sajdl Ladislav a otočil zápas ve prospěch domácích na 3:2. Do konce zápasu již žádná branka nepadla, a proto si domácí po druhé půli nakonec připisují cenné tři body proti houževnatému soupeři z Lužan, který ztratil dvoubrankový náskok z první půle zápasu.



Ohlasy k zápasu


TJ Třešňový květ Žlunice
Šádek Ondřej (hráč Žlunic): Dnešní zápas hodně ovlivnil vítr. Po prvním poločase zaslouženě vedli hosté, ale nám se podařilo velmi brzo vývoj zápasu otočit. Hosté měli ve druhém poločase jednu velmi dobrou šanci na vyrovnání, ale trefili jen spojnici a tak dneska vyhrál štastnější tým.

TJ Sokol Lužany
Bryscejn Roman (hráč Lužan): Podrobnosti přinesme později.



Sestavy


TJ Třešňový květ Žlunice
Z. Hamerka [-] - T. Szamko [-] (89. J. Smutný [-] ) , P. Jiřička [-] , J. Roman [-] (87. P. Soukup [-] ) , Z. Myška [-] (78. P. Jančák [-] ) , J. Kroupa [-] , O. Šádek [-] , L. Sajdl [-] , O. Sys [-] , P. Sebera [-] , T. Pižl [-]

TJ Sokol Lužany
M. Srb [-] - D. Jína [-] (59. T. Pozler [-] ) , M. Kaláb [-] , L. Ondráček [-] , P. Tománek [-] , J. Folprecht [-] , T. Rejman [-] , R. Bryscejn [-] , M. Hofman [-] , T. Zich [-] (78. M. Vít [-] ) , A. Mikule [-]

ŽK: 65. O. Šádek , 76. T. Pižl - 63. A. Mikule , 90. M. Kaláb .
Hráči zápasu: J. Kroupa - P. Tománek , T. Rejman .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Šamko Vladislav - KROB Pavel, ŠŤASTNÝ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.