5:2
(4:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2017 17:00

17.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stará Paka získala povinné vítězství nad soupeřem z Podhradí.


Branky


24. D. Pakosta , 28. D. Rolf , 32. D. Pakosta , 44. D. Rolf , 57. D. Rolf - 23. D. Zelinger , 56. M. Veselý
0

První jarní domácí zápas Staré Paky byl ze začátku nervózní, čehož využili hosté a ujali se vedení 1:0. Poté Stará Paka převzala otěže zápasu a dokázala zásluhou nejlepšího střelce okresu Rolfa a produktivního Pakosty zvrátit do poločasu skóre utkání. V druhém poločase vstřelili domácí i hosté po jedné brance a výsledek zápasu asi skončil zaslouženě vítězstvím Staré Paky v poměru 5:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí otočili stav zápasu a vyhráli první poločas jednoznačně o tři branky.

V prvním jarním domácím zápase byla Stará Paka pasována do jasného favorita proti soupeři z Podhradí, který se nepyšní nijak dobrou formou. Začátek zápasu byl z obou stran nervózní a překvapivě hosté drželi čisté konto. V 23. minutě přišla rána pro domácí, když se hosté dostali do překvapivého vedení 0:1, když se prosadil Zelinger David. Domácí hráči ale dlouho neměli hlavy dole, protože již v 24. Minutě se poprvé v utkání prosadil Pakosta David a vyrovnal stav zápasu na 1:1. V 28. minutě byli již domácí hráči ve vedení 2:1, když se prosadil ostrostřelec domácích Rolf Dominik. Hostující tým začal na hřišti propadat panice a to se potvrdilo v 32. minutě, když svoji druhou branku v zápase vstřelil Pakosta a domácí již vedli o dvě branky 3:1. Aby toho nebylo pro Podskalan málo, tak před odchodem do kabin se prosadil ještě ve 44. minutě opět Rolf a bylo to již hrozivých 4:1 pro Podskalan, který byl rád, že rozhodčí odpískal poločas.  

Druhý poločas se již dohrál a domácí dovedli v klidu zápas do vítězného konce.

Po vedoucí brance Podhradí se jejich hra naprosto rozpadla a poločasový výsledek tomu dal jen za pravdu. Mírná korekce výsledku přišla v 56. minutě, když se prosadil hostující Veselý Milan a snížil na přijatelných 4:2. Hosté se ale neradovali dlouho, protože již o minutu později zkompletoval hattrick domácí kanonýr Rolf Dominik, který zvýšil na 5:2 pro domácí Starou Paku. Do konce zápasu již žádná branka nepadla, a proto tři body zůstávají ve Staré Pace a Podskalan odjíždí domů na kopec bez bodů. Předzápasové předpoklady se tedy potvrdily a domácí favorit v tomto zápase nezaváhal, i když prohrával v úvodu zápasu 0:1. Hráčem zápasu jsou jistě domácí borci Pakosta a Rolf, kteří byli za svůj střelecký výkon nominováni do sestavy 17. Kola okresního přeboru.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stará Paka
Bíl Jaroslav (vedoucí Staré Paky): První domácí zápas na našem trávníku začal s naší strany nervózně, čehož Podhradí dokázalo využít vedoucí brankou. Vstřelený gól v naší síti byl adekvátní impulz pro naši aktivitu. Zhruba za necelých 5 minut bylo srovnáno a skóre vstřelených branek na účtu hostí se již jen navyšoval. Konečné skóre 5:2 asi odpovídá průběhu utkání, přičemž úvod klání měli lepší hosté ze Starého Místa. ¨Hráč zápasu: Faktorů a hráčů pro volbu jediného muže zápasu je asi více. Fanda Matějka, kterého jsme povolali z ,,depozitu,, a výrazně pomohl v útočné fázi nebo dvougólový střelec Pakosta, ti všichni jsou aspiranti, ale přeci jen hattrick vstřelený Dominikem Rolfem vše zastínil a hráčem zápasu volím jeho.

SK Podskalan Podhradí
Voldán Roman (trenér Podhradí): Další úplně zbytečná vysoká prohra. Na hřišti se hrál vyrovnaný zápas. Ano, panice jsme chvilku podlehli a to za stavu 1:1, když rozhodčí mylně pískl penaltu pro domácí.



Sestavy


TJ Sokol Stará Paka
B. Musil [-] - V. Kazda [-] , E. Bark [-] , O. Mercl [-] , J. Jerie [-] - J. Blažek [-] (62. J. Fejfar [-] ) , J. Bíl [-] , D. Pakosta [-] , V. Pospíšil [-] (87. J. Zlatník [-] ) - F. Matějka [-] (46. A. Pánek [-] ) , D. Rolf [-] (76. L. Brendl [-] ) -

SK Podskalan Podhradí
M. Mauer [-] - P. Klein [-] (46. L. Kraus [-] ) , J. Štolovský [-] , K. Javernig [-] , J. Kořínek [-] - M. Veselý [-] , M. Portyš [-] , R. Voldán [-] (86. S. Olejarčík [-] ) , P. Pištěk [-] , D. Zelinger [-] (65. M. Říha [-] ) - D. Duna [-]

ŽK: 26. V. Pospíšil , 71. A. Pánek , 83. E. Bark - 73. K. Javernig , 88. M. Veselý .
Hráči zápasu: D. Rolf , D. Pakosta - D. Zelinger .
Počet diváků: 82. Rozhodčí: Vitvar Martin - RICHTER Martin, STYBLÍK Jaromír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.