Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 10:00

16.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nemyčeves na Podskalanu zvítězila a získala tři body.


Branky


0

Hosté začali náporem, při jejich čtvrtém rohu se ujali vedení, na což domácí za chvíli reagovali také po rohu. Druhý gól padl po kiksu domácí obrany, ale Podskalan opět dokázal reagovat krásnou střelou Portyše do šibenice. Do pauzy ovšem domácí ještě jednou inkasovali a po přestávce, když inkasovali počtvrté, bylo na hřišti jen jedno mužstvo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas nakonec o jednu branku lépe zvládli hosté.

K prvnímu zápasu Podskalan Nemyčeves zajížděla nezvykle po ránu, kdy výkop byl již v 10 hodin. Dle vyjádření hostujících hráčů měli jsme trochu obavy z povrchu hřiště ( díky počasí ), ale domácí si s přípravou poradili a plac byl tak způsobilý pro utkání. Od začátku zápasu byli hosté aktivní a již v 8. minutě se po přihrávce  Karla Hochmana prosadil Tomášek a hosté vedli 0:1. V 15. minutě bylo vyrovnáno, kdy Ondřej Brett dezorientován před svojí brankou vrátil centrovaný míč do našeho vápna přímo na hlavu soupeře a ten pohodlně srovnal stav zápasu. Ve 29. minutě se prosadil krásnou individuální akcí Hochman a opět hosté vedli 1 : 2.  Za 6. minut ale bylo opět srovnáno, neboť hosté nedokázali jednoduchý míč pořádně odkopnout a domácí hráč Portyš se nádherně trefil svojí životní ranou a bylo srovnáno na 2 : 2. Stále se hosté snažili kombinovat, ale bohužel chyběl vetší a lepší pohyb. Ve 40. minutě po narážečce se prosadil svým důrazem a rychlostí Calta Jan a poslal Nemyčeves opět do vedení 2 : 3.

 

 

Druhý poločas jasnou záležitostí pro hostující borce.

O poločasové přestávce hostující trenér nabádal svůj tým a jednotlivé hráče k většímu klidu v rozehrávce, k přesnosti a hlavně pohybu. Druhý poločas byl již plně v režii hostujícího týmu. Nejprve se trefil Calta Petr na 2 : 4,  poté se prosadil opět Calta Jan na 2 : 5 a celý účet zápasu uzavřel opět Calta Petr na 2 : 6. Na závěr vyjádření hostujícího trenéra Horny: ,,Bohužel i v tomto druhém poločase, jsme zazdili několik výborných příležitostí. Zbyl tak alespoň prostor pro pobavení diváků, kdy náš brankář Káča si neodpustil svůj klasický výlet spojený s kolotočem domácích hráčů ve vlastním vápně. Bylo to sice se štěstím, ale diváci vše ocenili potleskem. Závěr zápasu byl již veden v poklidu, kdy jak domácí tak náš tým věděli, že je rozhodnuto.´´



Ohlasy k zápasu


SK Podskalan Podhradí
Voldán Roman (trenér Podhradí): I když jsme neodehráli špatný zápas, tak jsme vysoko prohráli. Po hrubých individuálních chybách jsme soupeři nabídli 1,2,3,5 gól. Mrzí zranění Duny a Ramšáka, kteří nám pak v zápase chyběli. Zápas nevyšel ani našemu gólmanovi. Soupeř měl dva rozdílové hráče Hochmana a Caltu J.

TJ Sokol Nemyčeves
Horna Roman (trenér Nemyčevse): V prvním utkání jsem spokojen pouze se vstřelením 6 branek na půdě soupeře. Obdržené branky jdou plně na náš vrub. V první půlce byl špatný pohyb, nabídka. Chyběla přesnost přihrávek a střelba. Druhá půle již byla lepší z tohoto pohledu, ale ne úplně. Přesto kluky chválím jako tým a věřím, že se budeme zlepšovat s přibývajícími zápasy. Děkuji také našim fanouškům, kteří dorazili s námi na zápas.



Sestavy


SK Podskalan Podhradí
M. Mauer [-] - J. Štolovský [-] , P. Klein [-] (64. M. Říha [-] ) , J. Kořínek [-] , P. Pištěk [-] - D. Zelinger [-] (64. P. Zábranský [-] ) , D. Duna [-] (36. T. Bíšek [-] ) , M. Portyš [-] , M. Veselý [-] - K. Javernig [-] , O. Ramšák [-] (48. R. Voldán [-] )

TJ Sokol Nemyčeves
M. Kateřiňák [-] - J. Calta [-] , O. Brett [-] , M. Zítka [-] , K. Hochman [-] , T. Trč [-] , T. Tomášek [-] (78. M. Šimánek [-] ) , J. Janků [-] (78. P. Stejskal [-] ) , V. Řada [-] , J. Řada [-] (71. L. Jezbera [-] ) , M. Pánek [-] (46. P. Calta [-] )

ŽK: 11. J. Kořínek , 18. K. Javernig , 50. D. Zelinger - 5. J. Řada , 44. J. Janků .
Hráči zápasu: M. Portyš - J. Calta .
Počet diváků: 31. Rozhodčí: Šťastný Martin - STŘÍŽKA Daniel, VÍCH Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.