2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2016 15:30

11.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Železnice vyhrála ve šlágru kola nad Nemyčevsí 2:0.


Branky


0

Po úspěšném vystoupení v Hořicích potřebovala Železnice už konečně předvést pěkný fotbal i na domácím hřišti a překazit  lídrovi přeboru případný  sedmibodový trhák. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vyhrála Železnice 1:0.

Po úspěšném vystoupení v Hořicích potřebovala Železnice už konečně předvést pěkný fotbal i na domácím hřišti a překazit  lídrovi přeboru případný  sedmibodový trhák. Utkání začalo pro domácí barvy velice příznivě – už ve 2. minutě změnil Brett směr Beránkovy střely tak, že Kateřiňák nestačil zareagovat a poprvé kapituloval. Ve 4. minutě nevyužil Tomášek chyby domácí obrany a v dobré pozici mířil nad branku. Ve 12. minutě kryl Šuk první nebezpečnou střelu Koldovského. Zaváhání domácích stoperů ve 32. minutě mohl potrestat aktivní Tomášek, ale opět zamířil vedle branky. Železnice se do brankové příležitosti dostala ve 40. minutě, ale hlavička Bičiště po centru Beránka skončila v náruči Kateřiňáka. V závěrečné minutě první půle mohli hosté srovnat, ale s Hochmanovou střelou z dálky si pozorný Šuk poradil a další centr Hochmana netrefil hlavou dobře Koldovský a míč odskákal vedle branky.

V druhém poločase domácí přidali jednu branku a zvítězili 2:0.

Po změně stran to byla opět Nemyčeves, která si vytvořila první gólovku – v 51. minutě sklepl Tomášek Hochmanovi, ale jeho jedovka našla Šuka opět na správném místě. Domácí mohli zvýšit v 68. minutě, kdy přímý kop proletěl celým vápnem a na zadní tyči ho ve složité pozici  nestihl usměrnit do  sítě Barták. Skóre se změnilo o 7 minut později – s přehledem hrající Beránek našel nabíhajícího Karbana a ten z deseti metrů  prostřelil Kateřiňáka – 2:0. Závěrečná desetiminutovka přinesla  tlak hostujícího družstva, které se několikrát dostalo i k zakončení, ale obranný val domácích prostřelit nedokázalo. Tři body tak zůstaly v Železnici.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Železnice
Kozák Pavel (jednatel týmu Železnice): Pověst, která podzimní Nemyčeves provází, nelhala – přijel hodně kvalitní tým. Hosté byli fotbalovější, aktivnější a nebezpečnější, ale v koncovce naštěstí pro nás marní. Naše družstvo proti tomu působilo kompaktnějším dojmem, zodpovědně bránilo a spoléhalo na rychlé protiútoky. Při pár složitějších situací před Šukovou brankou při nás stálo i štěstí. Úroveň zápasu nebyla kdovíjaká, na těžkém terénu to byla spíše bitva s mnoha osobními souboji. Výsledek určitě zdramatizoval nejen závěr podzimu, ale i jarní odvety. Hráčem utkání bych vyhodnotil Honzu Bartoše – už proto, že na hráče na postu defenzivního záložníka se málokdy v sestavách kola dostane. Honza hraje podzim ve velké fazóně, posbírá neuvěřitelné množství míčů a jeho práce je pro tým moc důležitá.

TJ Sokol Nemyčeves
Horna R. (trenér týmu Nemyčevse): Podrobnosti přineseme později.



Sestavy


TJ Sokol Železnice
P. Šuk [-] - Š. Kracík [-] , J. Bartoš [-] , T. Jerie [-] , M. Daniš [-] - D. Barták [-] (83. F. Kadlec [-] ) , F. Procházka [-] (68. M. Karban [-] ) , M. Kahún [-] , M. Beránek [-] (90. J. Nožička [-] ) - P. Bičiště [-] (78. J. Zachoval [-] ) , P. Crha [-] (86. J. Zikmund [-] ) -

TJ Sokol Nemyčeves
M. Kateřiňák [-] - J. Koldovský [-] (65. L. Kolář [-] ) , O. Brett [-] , M. Zítka [-] , K. Hochman [-] , T. Trč [-] , T. Tomášek [-] , J. Janků [-] , L. Sajdl [-] (80. L. Hrdlička [-] ) , J. Řada [-] (70. M. Ostrihoň [-] ) , M. Pánek [-]

ŽK: 15. D. Barták , 38. M. Beránek - 13. J. Řada , 19. T. Trč , 38. M. Zítka .
Hráči zápasu: P. Šuk , M. Daniš , M. Beránek - K. Hochman .
Počet diváků: 151. Rozhodčí: Materna Zbyněk - HAKEN Lukáš, PLÍŠEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.