5:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2016 15:30

11.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stará Paka porazila Chomutice 5:1.


Branky


39. D. Rolf , 45. L. Huráň (vl.) , 67. J. Patřín , 72. D. Rolf , 80. J. Blažek - 25. J. Novotný
0

Zápas, který byl na programu tento víkend, měl z pohledu zisku bodů být jednoznačný, ale jak to již ve fotbalovém světě bývá, často i tým krčící se na úplném chvostu tabulky může pořádně kousat a obrat jasného favorita o body. Mančaft Chomutic byl před tímto zápasem bez bodu a domácí tým musel být velice obezřetný, poněvadž Chomutice ve svém nitru skrývají kvalitní hráče, kteří se vyznačují až buldočí snahou a bojovností. Stará Paka, které chyběl toho času ve fotbalovém trestu žijící Vavrinec, byla až na pár výjimek zcela kompletní.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí první poločas vyhráli o jednu branku 2:1.

Úvod utkání zvládla lépe Stará Paka, která se již v páté minutě vytvořila gólovou šanci, avšak Lukáš Brendl neproměnil. Pravidlo ,,,nedáš-dostaneš,, bohužel potrestalo Starou Paku záhy. Agilní ryšavý útočník hostí se obtočil kolem staropacké obrany a z poměrné dálky prostřelil podklouznutivšího a z toho pramenící chybu udělající, brankáře Musila. Outsider z chvostu tabulky se tedy ujal vedení a bylo na Staré Pace, jak se vypořádá z nastalou komplikací. Je staropacký tým po psychické stránce dostatečné vyzrálý a dokáže si poradit? Na tuto otázku měla přijít jednoznačná odpověď v podobě obratu výsledku, nejlépe do konce prvního poločasu. Zhruba v 35. minutě, po střele staropackého hráče, hostující gólman míč pouze vyrazil před sebe a kanonýr Dominik Rolf, kterému je dáno střílení branek do vínku od fotbalového boha, se nemýlil a brankářem vyraženou střelu usměrnil za záda nešťastníka. Stará Paka se stala pánem hřiště a hnala se za druhou brankou. Ta nenechala na sebe dlouho čekat. Těsné před koncem první půlky napálil míč zpoza vápna mazák Vojtěch Pospíšil a s pomocí teče obránce hostí dostal Starou Paku do vedení. Za pět minut dvanáct se podařilo Staré Pace v první půlce otočit skóre a s pocitem dobře odvedené práce odejít do útrob staropackého stadiónku.

Druhý poločas patřil jasně domácím, kteří nakonec vyhráli 5:1.

 

Do druhého dějství trenér Drusan nabádal své hráče k trpělivosti a soustředění. Chomutice dozajista toto utkání nezabalí a budou z prvopočátku poločasu kousat. Tak zněla jeho slova a bylo tomu tak. Hosté si vytvořili povedenou příležitost vyrovnat, avšak Musil potvrdil své přednosti. Staré Pace se kupily příležitosti ke skórování, ale tu správnou ingredienci a recept nemohla najít. Až po jednom závaru před brankou Chomutic, kde o nepřehledné situace nebylo nouze, se míč dostal na velkém vápně k Jaroslavui Patřínovi a ten nemilosrdně zacílil a prostřelil vše co mu stálo v cestě. Újma na životech žádná, výsledek dostačující. Stará Paka se dostala do tolik kýženého trháku! Po této vstřelené brance již o zisku třech bodu nebylo pochyb. Naopak staropačáky to neuchlácholilo a snažili se více navýšit skóre. David Pakosta s Pospíšilem a Jiřím Jeriem krásně vymotali obránce hostí a prvně jmenovaný poslal střílený centr , který si hosté samy srazili do branky. Za několik minut později padl poslední gól tohoto zápasu. Hračička Jakub Blažek po svém sólo úniku obešel i brankáře Chomutic a nikdo již nepochyboval o tom, že sám vsítí branku. Stalo se tak a završil skóre utkání v podobě 5 ku 1 pro Starou Paku.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stará Paka
Drusan Jan (trenér Staré Paky): V chladném nedělním odpoledne se podařilo získat ,,povinné tři body,, a upevnit si minimálně páté místo v tabulce a odrazit nápor šestého Kopidlna. Pro kulisy to musel být zajímavý zápas s mnoha brankami, avšak proti první Železnici, která nás čeká za týden, musíme být více obezřetnější a vydat ze sebe maximum. Na samotný závěr podzimu získat nějaké body proti prvnímu týmu tabulky by nebylo vůbec špatné, co říkáte?

TJ Sokol Chomutice
Kloutvor Miroslav (trenér Chomutic): Podrobnosti přineseme později.



Sestavy


TJ Sokol Stará Paka
B. Musil [-] - O. Mercl [-] , J. Jerie [-] , E. Bark [-] , V. Kazda [-] - J. Bíl [-] , J. Patřín [-] (73. A. Pánek [-] ) , D. Pakosta [-] , V. Pospíšil [-] - D. Rolf [-] , L. Brendl [-] (11. J. Blažek [-] ) -

TJ Sokol Chomutice
P. Šimberský [-] - L. Huráň [-] , O. Plítek [-] , T. Scháňko [-] (67. L. Kloutvor [-] ) - P. Šmejda [-] , M. Kloutvor [-] , M. Šubrt [-] , R. Ulrych [-] (76. M. Sedláček [-] ) - O. Lemberk [-] , J. Novotný [-] , A. Budina [-] (73. P. Lenč [-] )

ŽK: 9. L. Brendl , 21. J. Jerie , 87. A. Pánek - 42. T. Scháňko , 55. R. Ulrych , 57. L. Huráň .
Hráči zápasu: J. Patřín , D. Rolf - L. Huráň , J. Novotný .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Kučera Jan - ŠNAJDR Michal, VÍCH Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.