0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2016 17:00

6.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stará Paka pokračuje ve výborných výkonech a zvítězila na Podskalanu Podhradí 0:3.


Branky


14. D. Rolf , 37. V. Kazda , 58. V. Vavrinec
0

Před tímto utkání nastala nezáviděníhodná situace ohledně brankářů na straně Staré Paky. Jiří Zlatník je zraněný, Musil byl toho času v práci. Řešení staropacké bylo věru šalamounské. Zlatník odchytal při bolestech, ale pod prášky první poločas. Bronislav Musil přijel na druhé dějství. Kádru scházela obrozená opora Eduard Bark ml., Jan Fejfar a Michal Luňák. Na stoperských pozicích Staré Paky tedy nastoupila dvojice Kazda – Bil. Začátek utkání se nesl v roli taktického oťukávaní.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl ukončen za stavu 0:1 pro Starou Paku.

Soupeř dovolil Staré Pace hodně, ale terén byl velmi špatný a nepřinášel možnosti na pohledný fotbal. Jak domácí, tak hosté se uchýlili pouze k nakopávaným míčům s tím, že se třeba ,,něco vepředu ujme,,. Jak řekl jeden z hostujících: ,,Od kopaček se prášilo jako za kočárem, skluzy byly vyloučené.´´ První šanci měli hosté, ale z malého vápna se jim nepodařilo skórovat. O pár minut na to, se řítil domácí útočník na staropackou branku, ale křížnou střelu Jiří Zlatník pohotově lapil do svých lapaček. Uzemní převahu hosté potvrdili nejlepším možným způsobem. Vojtěch Kazda po vzoru Milana Škody po rohovém kopu Blažka rozvlnil síť pro brankáře nedostižnou hlavičkou. Tenhle zásadní moment srazil domácí do kolen. Do konce poločasu moc nezbývalo, přesto Stará Paka mohla vézt o dvě branky. Série rohových kopů, střely Pakosty a Rolfa a nedotažená akce, po které opět mohl Kazda skórovat hlavou. 

Druhý poločas dotáhli hosté k vítězství 0:3.

Stará Paka se hnala za vstřelením druhé pojišťovací branky, ale bez úspěchu. Šance Vavrinec, Vojtěch Pospíšil, Dominik Rolf a veterán Patřín. V 58. minutě se Stará Paka přeci jen radovala z vedení. Dominik Rolf postupoval na brankáře domácích a z mírného úhlu prostřelil nešťastníka mezi třemi tyčemi. Podhradí muselo otevřít hru a začít útočit ve více lidech. To byla voda na staropacké útočné choutky. Agilní Pánek, který vlétl do druhého poločasu jako uragán měl na kopačkách další branku, ale branku nevstřelil. Zanedlouho opět zaúřadoval Dominik Rolf. Po krásném vyměněním míče se spoluhráčem se řítil takřka od rohového praporku na branku domácích, prudce před ní nahrál a míč byl v brance. Dle všeho rozhodčí mylně viděl míč odražený od Vavrince a branku připsaly jemu. Podhradí se ještě zmohlo na pěknou střelu ze střední vzdálenosti,ale ani ta brankou neskončila. Utkání nabídlo bojovnost a pěkné tři branky.



Ohlasy k zápasu


SK Podskalan Podhradí
Voldán Roman (trenér Podhradí): Zažíváme velkou hráčskou krizi. Zápas jsme prohrát nemuseli. V poli vyrovnaný zápas. My bohužel nedáváme góly a laciné dostáváme. První po rohu, který se ani neměl kopat. Třetí to byl gól negól. Hosté se začali radovat a rozhodčí odpískal gól. Míč zřejmě za brankovou čárou celým objemem nebyl.

TJ Sokol Stará Paka
Drusan Jan (trenér Staré Paky): Jsem nadmíru spokojen. Důležité tři body z venkovního hřiště a připočteme-li k tomu, že nás teď čekají již pouze zvučnější týmy, o to více je potřeba zdůraznit tento zisk bodů.



Sestavy


SK Podskalan Podhradí
M. Mauer [-] - P. Klein [-] , P. Pištěk [-] , K. Javernig [-] , J. Štolovský [-] - P. Matouš [-] (70. S. Olejarčík [-] ) , M. Portyš [-] (75. M. Krupička [-] ) , D. Zelinger [-] , R. Voldán [-] (83. R. Obrmajer [-] ) - L. Kraus [-] , M. Říha [-] (59. R. Veselý [-] ) -

TJ Sokol Stará Paka
J. Zlatník [-] (46. B. Musil [-] ) - O. Mercl [-] , V. Kazda [-] , J. Jerie [-] - J. Patřín [-] (62. A. Pánek [-] ) , D. Pakosta [-] (89. P. Štěpánek [-] ) , J. Blažek [-] , V. Pospíšil [-] , J. Bíl [-] - V. Vavrinec [-] (83. L. Brendl [-] ) , D. Rolf [-] -

ŽK: 55. L. Kraus , 65. R. Voldán - 41. V. Vavrinec .
Hráči zápasu: V. Kazda , D. Rolf .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Novotný Petr LB - HAKEN Lukáš, ROUDNÝ Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.