Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2016 17:00

5.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bělohrad přestřílel Chomutice 6:3 po poločase 5:1.


Branky


16. M. Šorm , 24. P. Feix , 32. R. Šorm , 43. P. Zahradník , 45. M. Fajgl , 77. R. Šorm - 9. A. Budina , 80. A. Budina , 81. M. Kloutvor
0

Dal se očekávat zajímavý zápas, který přinese hodně branek a to se také potvrdilo, když Chomutice korigovaly výsledek až ke konci druhého poločasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bělohrad zničila chomutické hráče v prvním poločase 5:1.

 

V úvodu utkání byli domácí hráči aktivnější. V 5. min. vysunul Suchánek R. Šorma do gólové šance, ten ji sice proměnil, ale lajnový sudí mával ofsajd a tak gól neplatil. V 9. min. se hostující Lemberk dostal přes Zahradníka k centru před poloprázdnou domácí bránu, kde zcela neobsazený Budina věděl co s míčem a poslal hosty do překvapivého vedení 0:1. O chvíli později to mohlo s být domácími ještě horší. Střelu L. Kloutvora musel Turek likvidovat u levé tyče. V 16. min. se domácím podařila pěkná kombinace, na jejímž konci přišla střela M. Šorma z malého vápna, která znamenala vyrovnání stavu na 1:1. V 19. min. mohli domácí hráči již vést. Zahradník se dostal do obrovské šance, zcela sám běžel na hostujícího gólmana, kterého obešel, ale bránu k velkému údivu domácího publika přestřelil. Ve 21. min. se P. Feix probíjel přes čtyři chomutické hráče k zakončení, ten poslední ho ale fauloval. Z následujícího přímého kopu ale Suchánek přestřelil. Ve 24. min. se po rohovém kopu dostal k hlavičce Budina, ale skvěle předvídající Turek se nenechal zaskočit. Ve 24. min. se v chomutickém vápně dostal ke střele R. Šorm, Šimberský míč vyrazil pouze k P. Feixovi, který tvrdou střelou otočil skóre zápasu ve prospěch svého týmu – 2:1. Ve 27. min. zahrávali hosté z Chomutic přímý volný kop, který Turek u pravé tyče chytá. O chvíli později míjí V. Nezbeda pravou šibenici chomutické brány. Ve 32. min. Vystřelil P. Feix, Šimberský balón vyrazil k R. Šormovi, který zvýšil na 3:1. V posledních minutách první půle domácí hráči zvýšili otáčky a dvakrát se zaslouženě dočkali gólové odměny. Ve 43.min. přešel Suchánek přes tři hostující hráče, geniálně přihrál Zahradníkovi, který nechal zapomenout na svoji neproměněnou tutovku a míč poslal do sítě – 4:1. V závěrečné minutě prvního poločasu prostřelil z pravé strany chomutického gólmana Fajgl a připsal si tak premiérovou trefu v černobílém dresu – 5:1.

 

Druhý poločas se jen dohrával a zápas byl ukončen za stavu 6:3 pro domácí tým.

 

Hned po přestávce hlavičkuje Lenč nad Turkovu bránu. V 54. min. centruje P. Feix před Šimberského bránu, kde si Novotný míč málem srazil do vlastní sítě. V 61. min. se ve slibné šanci objevil Lenč, ale míč napálil jen do Turka. V dalších minutách se do hostující brány nevešla střela P. Feixe. Na druhé straně vychytal Huráně Turek. V 77. min. se po individuální akci prosadil R. Šorm a technickou střelou do pravé šibenice zvýšil na 6:1. V další minutě se ke střele dostal Suchánek, ale prostor brány netrefil. Po kombinaci R. Šorma se Suchánkem musel zasahovat Šimberský. V 80. min. se po přihrávce Sýkory prosadil Budina a snížil na 6:2. V další minutě se ke střele dostal Michal Kloutvor a opět rozvlnil Turkovu síť – 6:3. Ke konci zápasu domácí znovu zapnuli, ale P. Feix, R. Šorm ani L. Feix již chomutickou bránu netrefili.

 



Ohlasy k zápasu


SK Lázně Bělohrad B
Miloš Petr ml. (masér domácího týmu):: V dnešním utkání byli domácí hráči po celý zápas aktivnějším a lepším týmem. Svého soupeře přehrávali kombinační hrou a individuálními akcemi. Svoje vítězství ztvrdili šesti góly a zcela zaslouženě si připsali tři body do okresní tabulky.

TJ Sokol Chomutice
Kloutvor Miroslav (trenér Chomutic): Podrobnosti přineseme později.



Sestavy


SK Lázně Bělohrad B
A. Turek [-] - R. Šorm [-] , R. Suchánek [-] , M. Šorm [-] , P. Feix [-] , M. Fajgl [-] , M. Černý [-] , L. Feix [-] , V. Nezbeda [-] , L. Zejfart [-] , P. Zahradník [-] (46. D. Holomba [-] )

TJ Sokol Chomutice
P. Šimberský [-] - T. Scháňko [-] - M. Šubrt [-] , M. Kloutvor [-] , L. Kloutvor [-] (46. P. Lenč [-] ) , R. Ulrych [-] , O. Sýkora [-] - J. Novotný [-] , O. Lemberk [-] , A. Budina [-] , L. Huráň [-]

ŽK: 56. P. Feix , 87. R. Suchánek - 50. T. Scháňko , 74. L. Huráň .
Hráči zápasu: R. Suchánek , R. Šorm - A. Budina .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: Střížka Daniel - HAKEN Lukáš, PODLIPNÝ Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.