1:2p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2016 17:00

4.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hořice o dvou bodech rozhodly v penaltovém rozstřelu.


Branky


0

Na začátek referátu hodnocení hořického Marka Macáka: ,,Z našeho pohledu ztráta bodu. Domácí jsou aktuálně v krizi, od začátku bylo vidět, že si moc nevěří i z důvodu, že v prvních dvou utkáních nevstřelili ani branku. Bohužel se nám nepodařilo pokrýt standardní situaci, což bylo jediné, z čeho domácí hrozili a i přes velký tlak v druhém poločase, jsme nakonec dosáhli pouze vyrovnávací branky. V penaltách jsme tentokrát získali zaslouženě alespoň ten bod navíc.´´

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas Podskalan vyhrál 1:0.

Do utkání hořičtí vstoupili aktivně. I přes těžký terén byli více na míči a snažili se o kombinační fotbal, což bohužel s ohledem na trávník často končilo nepřesností. Již ve druhé minutě centruje z levé strany Kněžourek, ale bohužel jej v malém vápně nikdo netečoval. Ve čtvrté minutě zkoušel štěstí z otočky domácí Zelinger, ale míří vysoko nad. Ve 13. minutě kope standardní situaci Antoš. Míč letí do vápna, kde jej jen těsně minul Skalský. V 17. minutě byla k vidění podobná situace na druhé straně, ale na míč na zadní tyč žádný z hráčů domácích nedosáhl. V 19. minutě se poprvé radují hosté z Hořic, na centrovaný míč si naběhl Skalský a rozvlnil síť. Gól ale nebyl uznán pro ofsajd Kněžourka, který byl zřejmě v těsném ofsajdu a tím, že míč mířil do stejného prostoru, tak pomezní zvedl praporek. V 22. minutě zahrávají Hořice roh, brankář domácích jej jen vyráží před sebe, ale Minčák míč netrefil. Co se nepovedlo Hořicím, vyšlo domácím hráčům. Roh na zadní tyč, kde zůstal volný Zelinger a hlavou i s mírnou tečí hořického hráče vsítil první branku utkání 1:0. Hosty to nesrazilo, možná to bylo horší pro domácí, kteří se od té doby snažili už jen bránit výsledek. V 27. minutě střílí z dálky Sláma, ale jen do náruče domácího brankaře. V 36. minutě si nabíhá na centr Šlambery za obranu Kočí, ale finální fáze nevyšla, míč netrefil ideálně a střela tak končí vedle branky. O minutu později se po levé straně prosazuje Kněžourek, ale i jeho střela šle vedle. V 43. minutě centruje R. Machek na Skalského, které hlavičkuje opět vedle. A tak poločas končí vítězstvím domácích 1:0.

 

 

Hořice v druhém poločase vyrovnaly na 1:1.

Domácí hráči byli v druhém poločase pod velkým tlakem. Často se podle vyjádření hostujících funkcionářů věnovali spíše zdržování hry: ,,v průběhu poločasu postupně mizely hrací míče, aniž by je někdo vrátil, a tak se nebylo čemu divit, že rozhodčí nastavil tři minuty, i když domácí chtěli utkání ukončit asi v 85 minutě, nevím, jaké hodinky sledovali.´´

V 48. minutě zahrává Kulhánek rohový kop, na který si naběhl Antoš a už to vypadalo na vyrovnání, ale brankář míč tečoval na další roh. Z následného rohu mohl být vlastenec, ale míč od obránce šel nad branku. V 53. minutě střílí Kněžourek do gólmana. V 60. minutě si nabíhá na dobrý míč za obranu Sláma, ale gólman svým výběhem včas zabránil jeho zakončení. V 64. minutě střílí Antoš, ale i jeho střelu gólman kryje. V 75. minutě se hostí dočkali. Trestný kop zahrává Šlambera a využívá nepřesného postavení domácího gólmana, i s pádem se mu podařilo obstřelit zeď a vyrovnat 1:1. O minutu později kopou domácí roh, z něj je paradoxně brejková situace pro hosty, Šlambera vyváží míč, dává zpětně na V. Machka, ale ten míří nad. V 78. minutě nachází dlouhým pasem Kulhánek Skalského, ale míč končí po obraném zákroku na rohu. Ten se pokouší zahrávat Kulhánek přímo do branky, ale bez gólového efektu. Následuje další roh (v druhém poločase jsme jich hosté kopali snad 12), který jde na domácího hráče a ten postaven čelem k vlastní bráně hlavičkuje vedle na další roh. V 84. minutě zkouší střelecký pokus i domácí, ale míří vedle. 

Bod navíc si v penaltách připsaly Hořice.

Ke konci zápasu, ani v nastavení se ani jednomu týmu nepodařilo skórovat, a tak na oba týmy penalty. Hned první chytá Tlustý, z hořických střelců se prosadili všichni, postupně Kočí, Antoš a Šlambera a tím se Hořicím podařilo získat bod navíc.



Ohlasy k zápasu


SK Podskalan Podhradí
Voldán Roman (trenér Podhradí): Obě branky padly po standartních situacích. Ze hry žádné šance nebyly. V penaltové loterii byli hosté šťastnější.Zápas výborně odřídili rozhodčí.

TJ Jiskra Hořice B
Macák Marek (vedoucí Hořic B): Na těžkém terénu jsme byli fotbalovějším týmem a zejména v druhém poločase jsme měli drtivou převahu, domácí se velmi brzy zatáhli a snažili se udržet vedení. Bohužel se nám podařilo pouze vyrovnat. Alespoň bod navíc nám přinesly penalty. Celkově je to ale pro nás ztráta jednoho bodu. Domácí jsou aktuálně v krizi a je to na jejich výkonech znát. Z našeho týmu volím jako hráče zápasu Šlamberu, který se snažil hrát aktivně i na těžkém terénu a nakonec i vyrovnal. Zároveň proměnil i pokutový kop v závěrečném rozstřelu.



Sestavy


SK Podskalan Podhradí
M. Mauer [-] - P. Klein [-] , K. Javernig [-] (69. R. Obrmajer [-] ) , J. Kořínek [-] , M. Munzar [-] - M. Portyš [-] , R. Voldán [-] , P. Matouš [-] (86. S. Olejarčík [-] ) , J. Štolovský [-] (64. P. Soukup [-] ) , P. Pištěk [-] - D. Zelinger [-] -

TJ Jiskra Hořice B
V. Tlustý [-] - R. Tlustý [-] , R. Machek [-] , J. Kněžourek [-] , V. Kulhánek [-] , J. Kočí [-] - A. Šlambera [-] , J. Minčák [-] (57. V. Machek [-] ) , J. Antoš [-] - M. Sláma [-] (69. D. Šubr [-] ) , M. Skalský [-]

ŽK: 62. J. Antoš .
Počet diváků: 41. Rozhodčí: Šťastný Martin - ŠNAJDR Michal, BOUŠKA Aleš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.