4:5p.
(2:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2016 17:00

3.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí Hořice B nakonec brali jen jeden bod za prohru po penaltovém rozstřelu.


Branky


18. J. Antoš , 40. J. Kuneš , 56. M. Skalský , 61. P. Kuneš - 5. Z. Myška , 23. T. Pižl , 32. P. Jančák , 75. T. Fátor (vl.)
0

Vyrovnaný zápas byl ukončen remízou a o výsledku zápasu musely rozhodnout pokutové kopy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Žlunice první poločas vyhrály 2:3.

Již v páté minutě poprvé inkasují Hořice B. Trestný kop z větší vzdálenosti propadl Tlustému do sítě a hosté šťastně vedou 0:1. V 6. minutě zkouší pozornost hostujícího brankaře Palm, ale střela míří do náruče. V 17. minutě centruje Kuneš do vápna na Skalského, který ale obranu neprostřelil, nicméně míč se odrazil k Antošovi, který uklízí k tyči a srovnává na 1:1. V 23. minutě Hořice nevystoupili proti hostujícímu hráči, ten z dálky napřáhl a míč bohužel opět skončil v jejich síti 1:2. V 27. minutě kopou Hořice roh, míč letí na Antoše, ale ten hlavou míří vedle. Podobná situace se odehrává i dvě minuty později, ale tentokrát hlavičkuje P. Kuneš. V 31. minutě ztrácí Hořice míč a hosté jdou do rychlého brejku, který končí střelou k pravé tyči 1:3. V 33. zahrává trestný kop domácí Rubeš, ale míč letí mimo branku. V 39. minutě střílí z dálky Kněžourek, ale gólman hostí chytá. V 40. minutě se konečně podařila hezká akce. Fátor postupuje po pravé straně, centrem nachází volného J. Kuneše, ten zpracovává do běhu a střelou do šibenice nedává gólmanovi šanci 2:3. V 42. minutě postupuje Antoš, nahrává na volného Slámu, ten centruje do malého vápna a míč se od Skalského odráží vedle tyčky. V poslední minutě zahrávají Hořice roh, kdy se opět prosadil hlavou P. Kuneš, ale hlavičkuje mimo.

Druhý poločas přinesl vyrovnání na 4:4 a zápas šel do penaltového rozstřelu.

Začátek druhého poločasu patřil opět hořickým hráčům. Hned v první minutě zahrávají Hořice roh, ale míč se od Slámy odráží vedle. V 57. minutě se individuálně prosadil J. Kuneš po levé straně, míč zatáhl až do vápna, kde dává pod sebe na Skalského a ten k tyči srovnává skóre na 3:3. V 60. minutě centruje do vápna Palm, ale obrana hostů míč srazila na roh. Toho se ujal Sláma a opět našel volného P. Kuneše, který se na třetí pokus konečně prosadil a hlavičku nasměroval do sítě hostí 4:3. Zasloužený obrat a pro domácí hráče a všichni věřili, že zápas dotáhnou do vítězného konce. Hořice se neradují dlouho a hostům darují vyrovnání. V 65. minutě ztrácí domácí hráči míč na polovině, hosté posílají míč do brejku mezi gólmana a obránce, který se v souboji snaží vypíchnout míč a to tak nešťastně, že skončil v naší síti 4:4. V 80. minutě měli hosté snad první šanci, kterou si hosté sami vypracovali, ale tentokrát Tlustý zasáhl a zabránil další brance. 

Zápas rozhodly pokutové kopy, ve kterých byli úspěšnější hosté po přestřelce 9:10.

Do konce zápasu se již nepodařilo prosadit ani jednomu mužstvu a tak se šlo na neoblíbené penalty. Prvních devět sérií vyznělo pro střelce - všichni se prosadili. V desáté překopává branku V. Machek. Hosté následně opět neomylní a berou si do Žlunic i druhý bod.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Hořice B
Marek Macák (vedoucí Hořic B): Těžko hodnotit zápas, ve kterém jsme získali pouhý bod i když jsme vstřelili čtyři branky... Hostům jsme všechny branky doslova darovali. Zápas se nevydařil našemu gólmanovi, ale tak už to někdy bývá, snad jsme si to do dalších zápasů vybrali. Je škoda, že se nepodařilo potvrdit vítězství z minulého kola, na tři body jsme rozhodně měli, Žlunice nebezpečné nebyly, nebezpeční jsme si byli my sami. Nebudu vybírat nejlepšího hráče, nikdo extra nevyčníval, ale pochválil bych dorostence Fátora a Kněžourka.

TJ Třešňový květ Žlunice
Šádek Ondřej (hráč Žlunic): Podrobnosti přineseme později.



Sestavy


TJ Jiskra Hořice B
V. Tlustý [-] - J. Rubeš [-] , J. Kněžourek [-] , R. Machek [-] (17. P. Kuneš [-] ) , T. Fátor [-] - J. Kuneš [-] , P. Palm [-] , M. Sláma [-] (86. V. Machek [-] ) , J. Antoš [-] - M. Skalský [-] , T. Nálevka [-] (75. D. Šubr [-] )

TJ Třešňový květ Žlunice
Z. Hamerka [-] - O. Sys [-] , D. Bílek [-] , V. Udržal [-] (46. O. Tomi [-] ) , T. Pižl [-] , J. Kroupa [-] , P. Jiřička [-] , O. Šádek [-] , V. Dufek [-] (88. O. Vitvar [-] ) , M. Pilař [-] (23. P. Jančák [-] ) , Z. Myška [-]

Hráči zápasu: J. Kuneš - T. Pižl .
Počet diváků: 87. Rozhodčí: Haken Tomáš - ŠNAJDR Michal, RICHTER Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.