2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2016 17:00

3.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí Bělohrad po tuhém boji zdolal Podskalan 2:0.


Branky


0

V sobotním pouťovém podvečeru se na peckovském hřišti představilo mužstvo z Podhradí. Domácí hráči k tomuto zápasunastoupili k zápasu v černobílých dresech, hosté použili sadu žlutých barev.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase branka nepadla.

Ve 3.min. se dostal do velkého vápna T. Nezbeda, ale v zakončení mu zabránil stoper Munzar, který míč poslal na rohový kop, který následně Říha odvrátil. V 5.min. střílí zpoza vápna Pištěk, ale Turek se nenechal překvapit a branku neinkasoval. Na druhé straně hlavičkuje Holomba mimo tři tyče, po Černého rohovém kopu. O chvíli později střílí nad Mauerovo břevno L. Feix. S přesností bojují i hráči Podskalanu, což dokumetuje centr Matouše i střela Soukupa. 20. minuta přinesla rozruch na hřišti i v hledišti. Jak uvedl Petr Miloš: ,,do velkého vápna se probil M. Šorm, tam byl nedovoleně zastaven, ale píšťalka hlavního sudího zůstala němá´´. Ve 23.min. rozehrál Suchánek přímý volný kop, ale Novákovi chyběl krok k úspěšnému zakončení. Největší šanci hostů přinesla 28. minuta, kdy Javernig vysunul krásnou kolmicí L. Krause do vápna, toho atakoval jen V. Nezbeda, který ho ale nenechal přesně zakončit a domácí odchovanec tak mířil jen nad Turkovu bránu. Největší příležitost domácích přišla ve 33. minutě, kdy po Novákově akci, končí technická střela T. Nezbedy vedle soupeřovy levé tyče. O minutu později odvrací Feix velmi nebezpečný Portyšův přímák. Ke konci prvního poločasu zavezl Holomba míč do vápna, odcentroval před bránu, kde ale tutovku neproměnili T. Nezbeda ani Suchánek. Po Černého rohovém kopu se úspěšný zásah nepovedl ani novicovi v domácím dresu Fajglovi, který se ke střele dostal v prostoru penalty. Úplně poslední možnost před přestávkou měl Suchánek. Holomba mu skvěle přihrál, ale domácí ikona trefila jen vybíhajícího brankáře Mauera.

Dvě branky Bělohradu rozhodly o třech bodech pro domácí tým.

V začátku druhého poločasu utkání vybídl Portyš ke střele Říhu, ale ten mířil velmi nepřesně. Potom hosté vyřešili kombinaci Faigla, T. Nezbedy a Suchánka odkopem na rohový kop, který poté také odvrátili. V 57.min. si střelu připsal M. Šorm, ale hostující obránce ji zablokoval. V 64.min. vyrazil Mauer střelu Novákovi, který se k ní dostal po kombinaci Feixe s T. Bergerem. V 66.min. se T. Berger dostal dokonce sám do gólové šance. M. Šorm mu poslal nádhernou přihrávku na malé vápno, ale v poločase střídající hráč míč napálil přímo do brankáře Mauera. V těchto chvílích měli domácí již znatelnou převahu, kterou se jim v 70.min. povedlo zúročit. Pěkný centr T. Bergera zleva dokázal Suchánek usměrnit do hostující sítě a poslal tak své barvy do vedení - 1:0. Černobílí byli při chuti, po akci D. Bergera vystřelil Černý, ale střela, která by skončila u pravé tyče, trefila jeho spoluhráče M. Šorma. Čtvrt hodiny před blížícím se koncem zápasu to nebezpečnou střelou zkouší Portyš, ale mířil nad Turkovu konstrukci. Na druhém konci vyslal dopředu V. Nezbeda L. Zejfarta, kterému ale jeho střelecký pokus Mauer chytá. V 78.min. se domácím podařilo vsítit rozhodující branku zápasu. L. Feix skvěle uvolnil T. Nezbedu a ten s přehledem poslal svůj tým do dvougólového vedení – 2:0. Hosté se ještě snažili s výsledkem něco udělat, ale střela Portyše se do domácí brány nevešla a Pištěka skvěle vychytal Turek. V úplném závěru vyzval L. Kraus k voleji opět Pištěka, který mířil vedle levé tyče domácí brány. Tři body si tak připisují domácí, ale hosté se představili v překvapivě dobrém světle.

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Lázně Bělohrad B
Petr Miloš (vedoucí L. Bělohrad B): V sobotu se na Pecce odehrál vyrovnaný duel, který domácí hráči dokázali zlepšenou hrou ve druhém poločase rozhodnout přeci jenom ve svůj prospěch. Hosté se sice pokoušeli hrát pozorně v obraně a hrozit z brejkových situací, ale domácí obranná řada, s jistým Turkem v bráně, jim nedovolila ani jeden přesný zásah. Druhý poločas výrazně oživil střídající T. Berger, který připravil první gól pro nestárnoucího R. Suchánka. Pojistku výhry v 78´. minutě vypracoval nádhernou přihrávkou L. Feix pro mladého T. Nezbedu, který svou šanci proměnil s přehledem starého mazáka. Poté si domácí vítězství již zkušeně pohlídali a patří tak mezi týmy s letošní stoprocentní bodovou bilancí.

SK Podskalan Podhradí
Voldán Roman (trenér Podhradí): Domácí vyhráli zaslouženě, byli lepší. První gól jsme inkasovali po naší šanci, kdy platilo pravidlo nedáš, dostaneš. Druhý padl z jasného ofsajdu. Chválím brankáře Mauera.



Sestavy


SK Lázně Bělohrad B
A. Turek [-] - P. Novák [-] , D. Holomba [-] (46. T. Berger [-] ) , R. Suchánek [-] , M. Šorm [-] (62. L. Zejfart [-] ) , T. Nezbeda [-] , M. Černý [-] , L. Feix [-] , V. Nezbeda [-] , J. Hartl [-] , M. Fajgl [-] (66. D. Berger [-] )

SK Podskalan Podhradí
M. Mauer [-] - P. Klein [-] , K. Javernig [-] , M. Munzar [-] - P. Soukup [-] (85. S. Olejarčík [-] ) , D. Zelinger [-] , L. Kraus [-] , P. Matouš [-] , P. Pištěk [-] - M. Říha [-] (62. J. Ramšák [-] ) - M. Portyš [-]

ŽK: 58. M. Černý - 20. P. Soukup .
Hráči zápasu: A. Turek , R. Suchánek - M. Mauer , M. Portyš .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Tandler Oto - MICHL Filip, TUREK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.