Doubravník si odváží všechny body ze Štěpánova


Branky


61. T. Samek - 13. M. Vojta (p.) , 15. M. Vojta , 17. M. Vojta , 30. O. Müller , 52. M. Jedlička
0

 

V repríze dvou přátelských utkání před sezónou dokázali hosté i napotřetí zvítězit a z horké štěpánovské půdy si odvážejí všechny body a po dlouhé době se radují z vítězství. Již během první půle dokázal během pěti minut vsítit hattrick hostující Miroslav Vojta.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Miroslav Vojta vstřelil rychlý hattrick

Po třech prohraných zápasech v řadě vstoupili hosté do derby se Štěpánovem s několika změnami v sestavě, které se v utkání ukázali jako dobrý tah. Do utkání hráči Doubravníku vstoupili velice dobře a měli velký tlak. Domácí tým nevěděl kam dřív skočit. V 11. minutě vyústil tlak až na faul ve vápně. Nařízenou penaltu s přehledem proměnil Miroslav Vojta, který tímto začal svoji spanilou jízdu. O dvě minuty později, šel po krásné kombinaci sám a nemýlil se. Za další dvě minuty se Miroslav Vojta dokázal prosadit i potřetí a dovršil svůj hattrick. Hosté i nadále jasně směřovali ke třem bodům a ve 30. minutě zvýšil na rozdíl čtyř branek Ondřej Müller.

Druhá půle se již jenom dohrávala

Domácí v poločase poslali do utkání útočníka A týmu Jana Veselského s touhou utkání zdramatizovat. Obraz hry byl nyní vyrovnaný, ale hostům se podařilo vstřelit další branku zásluhou Michala Jedličky - 0:5. Utkání se poté již jenom dohrávalo a domácí záasluhou Tomáše Samka vstřelili alepsoň čestnou branku. Kaňkou v závěru utkání bylo zranění střídajícího hostujícího brankáře Jiřího Klusáka po nešetrném a zbytečném zákroku domácího útočníka v souboji o balón za rozhodnutého stavu.



Ohlasy k zápasu



FK Doubravník
Marek Sommer: Snad se nám brzy uzdraví brankář Jiří Klusák, kterému jsme museli přivolat sanitku. Klukům bych chtěl všem poděkovat za precizní výkon a také, že plnili i věci, které jsme si zkoušeli na tréninku.



Počet diváků: 120. Rozhodčí: TOMÁŠEK Oldřich - KROUPA Jiří (N), SEDLÁČEK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.