1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2016 14:30

10.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj rezerv lépe pro Šebkovice


Branky


0

Dva týmy sousedící v tabulce si to rozdali o poslední podzimní body a lépe z něj vyšly domácí Šebkovice

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jiří Svoboda dostal domácí do vedení

Poslední kolo III. třídy skupiny B přivítala rezerva Šebkovic na svém hřišti rezervu Přibysalavic. Od úvodu utkání měli větší převahu domácí, ovšem ve hře bylo mnoho nepřesností, a tak se na změnu stavu čekalo do 27. minuty. Tehdy se nedomluvil hostující brankář s domácím obráncem a důrazný Svoboda poslal domácí do vedení 1:0. Poté se hra vyrovnala a náznaky šancí byly na obou stranách.

Ve druhé půli již branka nepadla

Druhý poločas byl nadále otevřenou partií s šancemi na obou stranách. Ovšem na straně domácích chytal spolehlivý Kořínek, který několika jistými zákroky svůj tým podržel. Domácí své skóre mohli navýšit. Několikrát se do vyložené šance dostal Pitour, avšak v každé z těchto šancí selhal. Domácí se tak museli spokojit pouze z výhrou 1:0 a do jarní části budou vstupovat ze třetího místa.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Šebkovice B
Říha Zdeněk, vedoucí: Chtěli by jsme ocenit výkon našeho brankáře Miroslava Kořínka, který nám zápas vychytal. Zápas byl ale z obou stran nic moc.




Sestavy


TJ Sokol Šebkovice B
M. Kořínek [-] - M. Pecka [-] , J. Fejta [-] (57. T. Kotačka [-] ) , J. Holčapek [-] - R. Svoboda [-] , S. Zikmund [-] , L. Ryvola [-] (88. R. Bulíček [-] ) , M. Roupec [-] , M. Roupec [-] (78. J. Němec [-] ) - J. Pitour [-] (90. J. Uhlíř [-] ) , J. Svoboda [-] (57. M. Horváth [-] ) -

TJ Sokol Přibyslavice B
D. Vrbka [-] - V. Carda [-] , R. John [-] , M. Picmaus [-] , J. Škarvada [-] - P. Mícek [-] , D. Svoboda [-] , L. Sekerka [-] (44. J. Packa [-] ) , P. Masopust [-] - R. Hasník [-] (80. M. Vafek [-] ) , P. Vejmělek [-] -

ŽK: 70. L. Ryvola , 90. M. Roupec - 48. J. Packa .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: ŠIMEK Milan - RYGL Martin (N), KAZDA Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.