Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2016 14:30

9.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Podhorácku lepší opět domácí


Branky


0

Podhorácko dokázalo prodloužit sérii neprohraných zápasů, který se tak po výhře 5:0 nad Novými Syrovicemi zvýšil na číslo pět.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jaroslav Veselský se dvakrát trefil za domácí

Podhorácko chtělo popáté za sebou bodovat, překazit jim to chtěli hosté z Nových Syrovic. Prvních 25 minut se hrál neurovnaný fotbal s lehkou převahou hostů, kteří drželi míč častěji na svých kopačkách, ale žádnou šanci si žádný z týmů nevytvořil. V 25. minutě udeřili domácí, kteří se v té době ojediněle objevili před vápnem a hezkou střelou Veselského se ujali vedení 1-0. Gól hosty rozhodil a už se jim nedařila kombinace tak jako v úvodu utkání. Ve 40 minutě hostující gólman podcenil lehkou nepřesnou střelu Veselského takovým způsobem, že míč po jeho zásahu skončil v bráně 2-0. Je třeba poznamenat, že se syrovický gólman vzápětí vyznamenal proti hlavičce Stanislava Lojdy, kterou konečky prstů vytáhl na horní tyč své svatyně.

Domácí náskok navýšili

Ve druhém poločase už na hřišti byl pouze jeden tým a to ten domácí. V 55. minutě navýšil skóre Stanislav Lojda, který v tváří tvář s hostujícím brankářem Novákem se nemýlil a střelou po zemi skóroval, 3-0. Za další čtyři minuty, tedy v 59. minutě, završil hattrick Veselský, který dostal pěknou přihrávku do vápna a nekompromisně zvýšil na 4-0. V 75. minutě vstřelil svůj druhý gól Stanislav Lojda, ten v samostatném úniku nejprve trefil tyč, od které se míč odrazil přímo do jeho hlavy, od které míč doputoval do sítě 5-0. Tímto výsledkem utkání skončilo, což bylo pro hosty milosrdné, protože podhoráčtí nevyužili ještě dalších několik samostatných úniků a přečíslení.



Ohlasy k zápasu


FK Podhorácko 2015
Totek Martin, hráč: První čtvrtina zápasu byla vyrovnaná, po prvním vstřeleném gólu už jsme převzali otěže zápasu a konečně jsme doma vyhráli vyšším rozdílem. Na konci už soupeř rezignoval a my mohli přidat více gólů.




Sestavy


FK Podhorácko 2015
K. Řeřucha [-] - J. Roupec [-] (46. M. Hybner [-] ) , D. Hybner [-] , M. Řepa [-] , P. Větrovský [-] - M. Táborský [-] (61. A. Sapík [-] ) , P. Bulička [-] , L. Ferdan [-] (76. R. Šulc [-] ) , J. Lojda [-] - J. Veselský [-] (71. Z. Svoboda [-] ) , S. Lojda [-] -

SK Nové Syrovice B
M. Novák [-] - J. Vlček [-] , P. Zerza [-] , J. Marek [-] (70. L. Nejerál [-] ) , J. Lang [-] , D. Růžička [-] (78. L. Houserek [-] ) , J. Vrba [-] , P. Fouma [-] , R. Janoušek [-] , J. Weidenthaler [-] , J. Šibor [-]

Hráči zápasu: J. Veselský , S. Lojda .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: VRZAL Vlastimil - TOTEK Martin (N), ŠŤAVA Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.