4:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2016 15:00

8.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kouty B si vyšláply na vedoucí Šebkovice B


Branky


44. L. Pecka (vl.) , 53. A. Dočekal , 71. V. Navrátil , 75. D. Hrubý - 46. R. Svoboda
0

V Koutech se představily vedoucí Šebkovice, které přišly poprvé v sezóně o svoji neporazitelnost.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dostal do vedení hostující Luboš Pecka

Další zápas rezervních týmů byl k vidění v Koutech. Přijel tam nový vedoucí celek tabulky z Šebkovic, který si chtěl postavení v tabulce udržet i nadále. Ale lehká práce je určitě nečekala. Na jaře si však odsud odvezly výhru 1:0. Očekával se tedy urputný zápas a bylo hned patrné od úvodního hvizdu, že to vedoucí celek tabulky v Koutech nebude mít lehké. Střelec šebkovického hattricku a Hráč kola Jan Pitour se opět postavil mezi tři tyče a několikrát musel prokázat svoje kvality. Také jeden střelecký pokus hostů dokázal domácí brankář Ondřej Veselý úspěšně zlikvidovat. A tak si muselo třicet přítomných diváků počkat na první branku až do samotného závěu poločasu. To se ve 44. minutě trefil do opačné branky Luboš Pecka, který tak poslal domácí do poločasového vedení 1:0.

Domácí odpověděli na vyrovnávací branku hostů třemi góly.

Druhý poločas pak začal skvěle pro hostující tým. Hned po pár sekundách úvodního hvizdu se prosadil Roman Svoboda a vypadalo to, že opět Šebkovice o svoji neporazitelnost nepříjdou -1:1. Ten kdo čekal obrat v zápase se musel šeredně mýlit. Domácí obdržená branka nezlomila a naopak se začali prosazovat pouze domácí střelci. Hosté se z vyrovnání ani dlouho neradovali, protože se v 53. minutě prosadil domácí Aleš Dočekal -2:1. V 71. minutě přidal další gól Vít Navrátil -3:1 a na konečných 4:1 pak upravoval Daniel Hrubý. Závěr utkání již žádné drama nenabídlo, a tak hosté přišli o svoji neporazitelnost.



Ohlasy k zápasu


SK Kouty B
Smejkal Michal, asistent trenéra: Celou první půli se hrálo na polovině soupeře. V druhé půli se hrálo nahoru dolů. Výsledek byl naprosto zasloužený.

TJ Sokol Šebkovice B
Říha Zdeněk, vedoucí: Musím uznat, že byl soupeř lepší a nad naše síly. My jsme moc šancí neměli. naproti tomu domácí svoje úspěšně proměňovali.



Sestavy


SK Kouty B
O. Veselý [-] - R. Veselý [-] - L. Neuwirth [-] , I. Kratochvíl [-] , J. Cejpek [-] , A. Dočekal [-] , V. Navrátil [-] (81. M. Smejkal [-] ) , J. Hrůza [-] , Z. Doležal [-] , S. Čech [-] , D. Hrubý [-]

TJ Sokol Šebkovice B
J. Pitour [-] - J. Holčapek [-] , L. Pecka [-] , P. Hrůza [-] , M. Pecka [-] - S. Zikmund [-] , J. Svoboda [-] , R. Svoboda [-] , L. Ryvola [-] (63. T. Kotačka [-] ) , M. Roupec [-] (86. M. Uhlíř [-] ) - K. Vanžura [-] (81. J. Němec [-] ) -

Hráči zápasu: M. Pecka .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: ČEJKA Jaromír - KOUKAL František (N), KOŘÍNEK Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.