1:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2016 15:00

7.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kouty B nečekaně doma ztratily


Branky


0

Nečekanou ztrátou bodů domácích skončilo utkání v Koutech, odkud si Jakubov přivezl cenné tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté v závěru poločasu připravili domácím šok

Kouty B přivítaly doma Jakubov, který v posledním zápase sahal po výhře nad favorizovanou Litohoří, ale i tak po výsledku 2:2 opustil poslední příčku tabulky. Téměř celý první poločas se domácí tlačili do zakončení, ale jejich několik šancí k brance nevedlo. Buď selhali v koncovce, a nebo je vychytal hostující golman Miroslav Klíma. Když už se zdálo, že se branky v prvním poločase diváci nedočkají přišli v závěrečných třech minutách jediné tři branky v zápase. Nejprve ve 42. minutě zúročil domácí aktivitu zaslouženou vedoucí brankou Michal Smejkal, který po vyšachování hostující obrany stál na správném místě u Klímovy tyče a nezaváhal -1:0. Ve 44. minutě potom selhal domácí ofsajd systém a Marek Chalupa vyrovnal na 1:1. Ještě větší šok pak zažili domácí ve 45. minutě, když Ondřej Veselý udělal špatný odkop od brány, našel hostujícího Josefa Číhala, který vrátil balón do odkryté domácí branky a poslal hosty do překvapivého vedení 1:2. To byla taky tečka za velmi rušným závěrem prvního poločasu.

Ve druhé půli již branka nepadla

 Ve druhém poločase se chtěli domácí rychle oklepat z nepovedeného závěru poločasu, ale ikdyž svého soupeře zatlačili kýženého vyrovnání se nemohli dočkat. V závěru utkání si již hosté hubené, ale důležité vítězství vzít nenechali.



Ohlasy k zápasu


SK Kouty B
Neuman František, trenér: My jsme hráli, ale bohužel nedávali góly. Hosté vytěžili z minima maximum.

Družstevník Jakubov
Pospíchal Tomáš, trenér: První půle byla poměrně vyrovnaná. Ve druhé nás domácí sice zatlačili a naopak jsme ještě mohli na konci zápasu přidat další branku. Utkání by slušela víc remíza, ale my jsme byli šťastnější.



Sestavy


SK Kouty B
O. Veselý [-] - L. Neuwirth [-] , T. Štveráček [-] (29. J. Nováček [-] ) , R. Komínek [-] , A. Dočekal [-] , I. Kratochvíl [-] (68. M. Machát [-] ) , R. Caha [-] (46. J. Cejpek [-] ) , M. Smejkal [-] (46. V. Navrátil [-] ) , L. Paiskr [-] (83. F. Neuman [-] ) , R. Veselý [-] , S. Čech [-]

Družstevník Jakubov
M. Klíma [-] - J. Dostál [-] , T. Kosmák [-] (90. T. Pospíchal [-] ) , L. Branč [-] , T. Vrbka [-] , R. Jelínek [-] , J. Číhal [-] , R. Říha [-] , M. Chalupa [-] , J. Smetana [-] , D. Mikýsek [-]

ŽK: 31. T. Vrbka .
Hráči zápasu: R. Veselý - R. Říha , J. Dostál .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: VRZAL Vlastimil - ZIMOLA Zdeněk (N), KOUKAL František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.