J. Čech 36.
0:3
kont.
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2016 15:30

6.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radotice doma obraly Šebkovice B


Branky


36. J. Čech
0

Radotice odčinily minulý debakl proti favoritu soutěže Šebkovicím B, kdy vydolovaly všechny tři body díky jediné vstřelené brance.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Radotice mají na góly Jana Čecha

Radotice dostaly v Koutech pro ně nevídaný debakl a k jejich získanému sebevědomí jim přisoudil los přetěžkého soupeře z Šebkovic. Ty zatím na podzim neokusily hořkost porážky a společně s Opatovem tak vévodí celé soutěži. Přesto Radotice dokázaly v minulé sezóně dnešního soupeře bezpečně porazit 3:0. Za pěkného slunečného počasí vyběhla obě mužstva do zápasu příliš přemotivována a čtyřicet přítomných diváků tak vidělo urputnou bitvu o každý míč. První vážnější akci si vypracovali hosté z Šebkovic, ale jejich křižná přihrávkatěsně minula branku Filipa Šťasného. Po půl hodině hry se osmělil z velké dálky ke střele Tomáš Kincl, jehož přízemní střela minula Kořínkovu branku o pouhých padesát centimetrů. V zápětí se ale domácí přeci jen dočkali vedoucí branky, kdy se ve 36. minutě po autovém vhazování domácích dostal v pokutovém území k balónu domácí kapitán Jan Čech, který dokázal propálit šebkovického golmana -1:0. Hosté pak po inkasovaném gólu přeci jen malinko přitlačili domácí tým, ale vyrovnávající branka z toho nevzešla.

Ve druhé půli již branka nepadla

Po změně stran hosté opět v závěru svého soupeře přimáčkli a výsledkem pak bylo nastřelené břevno střídajícím Pavlem Kotačkou z 92. minuty. Šebkovice B tak utrpěly první porážku v sezóně, přesto si udržely druhé místo v tabulce.



Ohlasy k zápasu


TJ Družstevník Radotice
Kincl Daniel, trenér: Dnešní zápas byl velice přemotivovaný. Hra byla poměrně vyrovnaná. S výhrou jsme ale spokojeni.

TJ Sokol Šebkovice B
Říha Zdeněk, vedoucí: První půle byla vyrovnaná. Ke konci zápasu jsme začínali mít navrch ale vyrovat se nám již nepodařilo.



Sestavy


TJ Družstevník Radotice
F. Šťastný [-] - T. Kincl [-] (89. M. Plank [-] ) , F. Tobolka [-] , A. Jelínek [-] (75. O. Navrátil [-] ) , P. Tobolka [-] - L. Tříletý [-] (45. V. Vyhnálek [-] ) , M. Habich [-] - V. Liška [-] , D. Kincl [-] (90. J. Nevěčný [-] ) , S. Michal [-] (78. Š. Melzer [-] ) - J. Čech [-] (60. M. Tobolka [-] )

TJ Sokol Šebkovice B
M. Kořínek [-] - J. Holčapek [-] , J. Fejta [-] , R. Černý [-] , P. Konvalinka [-] - P. Hrůza [-] (87. J. Němec [-] ) , M. Roupec [-] (82. T. Kotačka [-] ) , S. Zikmund [-] , R. Svoboda [-] , L. Ryvola [-] (45. P. Kotačka [-] ) - D. Kašpárek [-]

ŽK: 81. Š. Melzer - 63. D. Kašpárek , 87. P. Hrůza .
Hráči zápasu: F. Šťastný - R. Černý , M. Kořínek .
Počet diváků: 40.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.