5:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2016 16:00

3.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kouty B doma nezaváhaly


Branky


5. J. Cejpek , 35. T. Riedl , 41. J. Cejpek , 49. R. Caha , 67. R. Veselý
0

Kouty B porazily na domácím hřišti Domamil, která zůstala po čtvrtém kole na poslední příčce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí si vypracovali třígólový náskok

Kouty B přivítaly na svém hřišti předposlední tým tabulky Domamil, která na svoji první výhru čeká a bude chtít opět spoléhat na svého střelce Zdeňka Soukupa, který v minulém kole zaznamenal čtyři úspěšné gólové zářezy v brance Nových Syrovic. Kouty B by naopak rády navázaly na domácí výhru proti silné Litohoři. Souboj posledních dvou týmů začali mnohem lépe domácí a již v 5. minutě je poslal do vedení Jiří Cejpek -1:0. Domácí tým byl nadále lepším týmem, ale další branky již nepřibývaly. Ale hosté si vytvořil z brejků také některé příležitosti, které zaváněly gólem. Až ve 35. minutě našel podruhé recept k pokoření hostující branky střeženou Pavlem Polendou střídající Tomáš Riedl, který tak poslal domácí do vedení 2:0. S ještě lepší náladou mohli domácí odejít do kabin, protože se ve 41. minutě svojí druhou brankou v zápase prosadil Jiří Cejpek, který tak vytvořil domácím luxusní náskok 3:0.

Domácí nadělili bůra

Ve druhém poločase si už domácí v poklidu udržovali vedení, které nakonec i dokázali navýšit. Již ve 49. minutě po standartce domácích se prosadil Radomír Caha a bylo to 4:0. V 67. minutě pak domácí zahrávali další standartku na jejímž konci byl další střídající domácí hráč Radim Veselý, který tak pečetil výhru Koutů na konečných 5:0.



Ohlasy k zápasu


SK Kouty B
Neumann František, trenér: V tomto zápase jsme měli více ze hry . Ve druhém poločase jsme pak v poklidu dohrávali.

TJ Sokol Domamil
Břínek Kamil, hráč: Domácí šli naprosto zaslouženě do vedení, byli fotbalovější a my jsme hrozili akorát z brejků. Druhý poločas se už jen dohrával.



Sestavy


SK Kouty B
O. Veselý [-] - L. Neuwirth [-] , T. Štveráček [-] , J. Cejpek [-] (75. F. Neuman [-] ) , A. Dočekal [-] , I. Kratochvíl [-] , R. Caha [-] , M. Smejkal [-] (18. T. Riedl [-] ) , R. Komínek [-] , L. Paiskr [-] (60. R. Veselý [-] ) , S. Čech [-]

TJ Sokol Domamil
P. Polenda [-] - P. Kovář [-] (71. V. Choloděnko [-] ) , P. Brus [-] (46. Z. Dvořák [-] ) , R. Menčík [-] , M. Kovář [-] , Z. Soukup [-] (74. B. Schlápota [-] ) , P. Šabatka [-] , K. Břinek [-] , T. Vyskot [-] (46. J. Vyplašil [-] ) , M. Dvořák [-] , P. Šabatka [-]

ŽK: 19. R. Caha , 46. T. Štveráček , 55. R. Komínek - 48. P. Šabatka , 52. M. Kovář , 70. Z. Dvořák .
Hráči zápasu: J. Cejpek - R. Menčík .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ČEJKA Jaromír - KOUKAL František (N), ŠPINKA Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.