Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2016 16:30

2.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Myslibořice zabraly ve druhé půlce a vede tabulku


Branky


0

Po skvělém druhém poločase se Myslibořice i díky hattricku Miloše Mezlíka osamostatnily na čele tabulky

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli v poločase do vedení

V dalším domácím zápase narazily domácí Myslibořice na „B" tým Přibyslavic. Myslibořice vstoupily do zápasu dobře a prvních 10 minut se hrálo na polovině hostů, ovšem šance Mencáka a Mezlíka zůstaly nevyužity. V 11. minutě z nenápadné akce na pravé straně se míče ujal Přibyslavický kapitán Petr Masopust a poslal míč na bránu Radka Vodičky, ten na střelu nedosáhl a míč zapadl přesně za levou tyč, hosté se tak nečekaně ujali vedení 0:1. Myslibořice to na chvíli zbrzdilo, ale domácí hráči se z toho brzy otřepaly a hra se přesunula opět před svatyni Lubomíra Vejmělky. Ten vyškrábl technický pokus Jakuba Horáka vně pokutového území. Ještě více se Lubomír Vejmělka vyznamenal proti prudké střele Miloše Mezlíka z bezprostřední blízkosti a dále držel hubené vedení svého týmu. Bohužel pro hosty, se po nezaviněném střetu s benjamínkem v sestavě domácích Miroslavem Ludvíkem musel pro zranění ruky opustit branku a přenechat místo v brance Pavlu Haškovi. Do kabin se tak hráči odcházeli zchladit za stavu 0:1.

Miloš Mezlík byl opět při chuti a třemi góly pomohl otočit zápas

Druhý poločas pokračoval stejně jako ten první, až na to, že Myslibořice začaly využívat svoje šance. Po rohu Jakuba Horáka se o břevno hlavou trefil přesně Miloš Mezlík a bylo srovnáno. O 8 minut později už se domácí zaslouženě ujali vedení, Bohumil Mencák předložil míč podruhé v zápase Milošovi Mezlíkovi a ten se podruhé ze stejné pozice nemýlil a upravil skóre na 2:1. Myslibořice poté kontrolovaly hru a v 73. minutě definitivně zlomily odpor Přibyslavic. Miloš Mezlík si v pokutovém území poradil se svým strážcem a prudkou střelou na přední tyč završil během 26 minut čistý hattrick a vyšvihl se do čela tabulky střelců.  Skóre mohl navýšit Pavel Vejvoda, ale ani jednou netrefil branku, pokusem o obstřelení Pavla Haška. Korigovat skóre mohl v závěru Přibyslavický Jan Packa, když se ocitl na hranici pokutového kopu, ale z dobré pozice netrefil branku. Poté ještě mířil z ostrého úhlu pouze do tyče Jiří Karafiát. Myslibořice těsně před závěrečným hvizdem přidaly ještě dvě branky. Na kolmici Martina Čapouna si naběhl Jakub Horák, který obehrál vybíhajícího brankáře, ale poté trefil pouze tyč odkryté branky, naštěstí pro domácí celou situaci dohrál David Šoustal a doklepl míč za Haškovi záda. O minutu později dal Pavel Vejvoda smolaři posledního okamžiku Jakubovi Horákovi další kolmicí šanci na reparát, tentokrát už se Jakub Horák nemýlil a střelou podél brankáře upravil výsledek zápasu na konečných 5:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Myslibořice
Čapoun Martin, hráč: V prvním poločase jsme měli smůlu v koncovce a hosty držel skvělý brankář. Ve druhém poločase nám to tam konečně začalo padat, což byla k průběhu hry jen otázka času. Zasloužená a přesvědčivá výhra.

TJ Sokol Přibyslavice B
Račák Petr, trenér: Do Myslibořic jsme jeli s tím, že jakýkoliv bodový zisk by pro nás byl dobrý, protože nás bylo málo. Šťastnou první trefou Petra Masopusta a především díky skvělým zákrokům Luboše Vejmělka jsme šli do kabiny s vedením 1:0. Škoda Lubinkova zranění ve 43. minutě. Nejen, že to ovlivnilo utkání, ale je taky zřejmé, že ho v bráně minimálně do konce podzimu neuvidíme. Domácí se druhý poločas zlepšili a zaslouženě vyhráli.



Sestavy


TJ Myslibořice
R. Vodička [-] - T. Kratochvíl [-] , R. Trpišovský [-] (88. T. Palát [-] ) , L. Macháček [-] (75. L. Svoboda [-] ) , M. Šoustal [-] - M. Ludvík [-] (62. D. Šoustal [-] ) , J. Horák [-] , M. Čapoun [-] , P. Vejvoda [-] - M. Mezlík [-] , B. Mencák [-]

TJ Sokol Přibyslavice B
L. Vejmělek [-] (43. P. Hašek [-] ) - J. Škarvada [-] , P. Vejmělek [-] , R. John [-] , O. Veškrna [-] - J. Karafiát [-] , J. Rambousek [-] (58. F. Vejmělek [-] ) , P. Masopust [-] , P. Mícek [-] - J. Packa [-] , P. Račák [-] -

ŽK: 23. M. Čapoun - 55. J. Packa .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: VRZAL Vlastimil - ZAJAC Emil, VRZÁČEK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.