1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2016 16:30

1.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Podhorácko veze domů cennou výhru


Branky


17. M. Molák - 27. M. Totek , 77. A. Sapík
0

V Přibyslavicích zaskočili hosté domácí výběr, když v 77. minutě otočili vývoj utkání na svoji stranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí zahazovali šance, což hosté trestali vyrovnáním

Domácí své sobotní utkání (opět v jiné sestavě, než v prním kole) začali aktivněji, ovšem hosté je svojí kvalitní hrou v obraně nepustili k žádným vyloženým šancím. Domácí chtěli stále najít nějakou skulinku, jak překonat obranu vč. golmana. To se povedlo v 17. minutě, kdy se po rohu Packy prosadil hlavičkou na první tyč prosadil domácí kapitán Miloš Molák -1:0. Ani Luboš Lopatář, ani Jan Packa v útoku od něj moc neokoukali a hra domácích připomínala spíše festival spálených šancí. Deset minut poté vyrovnal Martin Totek, který rychle rozehrál přímý kop a překvapil domácí obranu, čímž srovnal stav utkání na 1:1. Stejné skóre svítilo i při odchodu obou mužstev do šatny.

 

Hosté dokonali obrat

Hosté začali v druhé půlce aktivněji a vybojovali si několik rohových kopů, ovšem bez efektu. Pak začali hrozit domácí, kteří se snažili dobít soupeřovo území postupnými útoky a drželi tak míč na svých kopačkách mnohem déle. Během patnácti minut museli domácí třikrát střídat kvůli zdravotním problémům a tím citelně oslabili. Při jednom protiútoku se pak v 77. minutě prosadil Aleš Sapík a strhl otočil zápas ve prospěch hostů -1:2. Po zbytek zápasu už domácí nenašli recept a hosté mohli své vedení z protiútoků ještě navýšit.   


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Přibyslavice B
Račák Petr, trenér: Podle mých statistik je zřejmé, že čím více gólů dáme, tím více bodů máme. Dnes jsme bohužel měli v útoku dva nulomety, kteří by branku nedali ani do půl noci, proto si z utkání neodnášíme ani bod.

FK Podhorácko 2015
Totek Martin, hráč: Prvních dvacet minut byli domácí lepším týmem a zaslouženě šli do vedení, pak jsme vyrovnali jak hru tak i s trochou štěstí skóre. Na začátku druhé půle jsme po našich chybách přežili dvě tutovky soupeře a sami jsme se dostali do vedení z rychlého protiútoku. Domácí pak kvůli zranění museli prostřídat a my jsme si konec utkání už pohlídali a navíc jsme neproměnili i několik šancí.



Sestavy


TJ Sokol Přibyslavice B
D. Vrbka [-] - P. Vejmělek [-] (52. P. Mícek [-] ) , M. Molák [-] , V. Carda [-] (65. J. Škarvada [-] ) , O. Veškrna [-] - P. Masopust [-] , I. Samek [-] , J. Rambousek [-] , R. Jež [-] (66. M. Vafek [-] ) - L. Lopatář [-] , J. Packa [-]

FK Podhorácko 2015
K. Řeřucha [-] - M. Totek [-] (85. R. Šulc [-] ) , P. Větrovský [-] , M. Řepa [-] , J. Roupec [-] - J. Veselský [-] , P. Bulička [-] , M. Táborský [-] (78. M. Lojda [-] ) , J. Lojda [-] - L. Ferdan [-] - A. Sapík [-]

Hráči zápasu: K. Řeřucha , M. Totek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ČEJKA Jaromír - VEJMĚLEK František (N), SVOBODA Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.