Rapotice B s Třebenicemi smírně


Branky


0

V Rapoticích se tentokrát střelecké hody nekonaly a oba týmy se rozešly smírně 1:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Diváci se gólu nedočkali

Zápas v Rapoticích svedl týmy, které sváděly souboje na opačných pólech tabulky. V minulé sezóně také oba týmy zahajovaly proti sobě, ovšem hrálo se v Třebenicích, kde domácí vyhráli 2:1. Třebenice byly pře utkáním mírným favoritem, což se v prvních patnácti minutách potvrdilo. Hosté byli lepší, ale žádnou výraznější šanci si nevypracovali. Naopak domácí se postupem času osmělili a vytvořili si dvě gólové možnosti. Nejprve domácí přešli do rychlého protiútoku. V rohu malého vápna se k míči po  přesné přihrávce Milana Laše dostal Petr Císař, ale branku z úhlu přestřelil. O chvíli později měl druhou velkou příležitost domácí Tomáš Laš, ale hlavou přestřelil. Hosté mohli jít do vedení v závěru poločasu.

Karel Kocmánek v závěru zachránil Třebenicím bod

Třebenice zahrávaly standartní situaci, ale z odraženého míče se prosadit nedokázaly. Ve druhé půli domácí kontrolovali hru a v 70. minutě se dokázali dostat do vedení zásluhou přesné hlavičky  střídajícího Petra Matouška -1:0. Domácí bojovali, ale hosté se stále tlačili před jejich branku. Když už se v 84. minutě zdálo, že domácí hráči tlak ustojí přišla přísná penalta, kterou hostující Karel Kocmánek bezpečně proměnil -1:1. V nervózním závěru se už diváci žádné vážnější šance nedočkali, a tak utkání skončilo remízou 1:1.



Ohlasy k zápasu


FC Rapotice B
Strašák Radim, trenér: Třebenice měly v první půli optickou převahu, ale přesto jsme měli dvě, tři, možnosti, jak jít do vedení. Ve druhé půli jsme díky bojovnosti dokázali vstřelit vedoucí branku, ale v závěru bohužel přišla nepochopitelná penalta. Přesto remízu na úvod bereme.




Počet diváků: 70. Rozhodčí: VRZAL Vlastimil - KAŇKA Josef, FŇUKAL Lubomír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.