2:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2016 16:30

11.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobrý vstup Hrotovic B do nové sezóny


Branky


0

Také letos vstoupily do nové sezóny Hrotovice B výhrou 2:1. Tentokrát porážku odnesly Radkovice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas přinesl tři branky

V Hrotovicích se utkaly dva celky, které v minulé sezóně bojovaly do posledních chvil o setrvání v soutěži a letos by se jistě chtěly těchto nepříjemností vyhnout. Oba týmy mají na svůj poslední vzájemný zápas jistě živou vzpomínku, kdy v předposledním kole Hrotovice právě na svém hřišti porazily Radkovice 2:0. Domácí tým začal aktivněji a již ve 12. minutě se mohl radovat z úvodní branky, když se střela Vítězslava Škody odrazila do protipohybu brankář Štolze do hostující sítě -1:0 . O dvě minuty později vyhořel na vynikajícím Štolzovi Emil Pokorný. Ve 22. minutě se pak dočkali hosté vyrovnání, když se po škobrtnutí domácího stopera Škody a centru Aleše Macháčka prosadil hlavou na vzdálenější tyč Tomáš Růžička -1:1. Domácí tým se však tímto stavem nechtěl smířit a opět poslal domácí tým ve 26. minutě do vedení Roman Novák, na jehož gólu měl obrovský podíl Martin Horák -2:1. V závěru poločasu přišli domácí o Dobrovolného vinnou poškozených koleních vazů. Tak také skončil první poločas.

Ve druhé půli již branka nepadla

Ihned po změně stran provedl vynikající průnik David Florián, ale jeho střelecký pokus byl zblokován domácí obranou. V 57. minutě pak zlikvidoval brankář Štolz kopanou standartku na vzdálenější tyč, jejímž autorem byl Emil Pokorný. Tomu dnes štěstí nepřálo, poněvadž zanedlouho šel sám na brankáře Štolze a opět neuspěl. Naštěstí ho to nemuselo tolik mrzet, protože domácí tým už si své vedení dokázal udržet. Přesto hosté byli velice zdatným soupeřem.



Ohlasy k zápasu


Sokol Hrotovice B
Svoboda Milan, vedoucí: V první půli jsme byli určitě lepším týmem, druhá už byla vyrovnaná. Příprava před novou sezónou byla dobrá, leč bez sehrání přípravného zápasu.

SK Radkovice
Svoboda Martin, trenér: Chtěl bych hlavně domácím pogratulovat k posvíceneckému vítězství.



Sestavy


Sokol Hrotovice B
M. Virgl [-] - J. Dufek [-] , P. Padělek [-] , V. Škoda [-] - E. Pokorný [-] (87. T. Novotný [-] ) , R. Novák [-] (86. J. Sláma [-] ) , D. Florian [-] (67. J. Virgl [-] ) , M. Horák [-] - M. Harant [-] (90. Z. Kovář [-] ) , O. Dobrovolný [-] (26. D. Denemarek [-] ) , T. Hadraba [-]

SK Radkovice
V. Štolz [-] - L. Pekárek [-] (82. J. Nemeškal [-] ) , A. Pekárek [-] (74. L. Kočí [-] ) , J. Pekárek [-] , I. Pelikán [-] , R. Roupec [-] , J. Hofman [-] , T. Růžička [-] , M. Nováček [-] (64. M. Hlouch [-] ) , R. Odstrčil [-] (76. J. Odstrčil [-] ) , A. Macháček [-]

ŽK: 24. V. Škoda , 58. M. Harant - 5. A. Macháček , 30. J. Pekárek , 45. R. Roupec , 57. I. Pelikán , 60. J. Hofman , 90. J. Odstrčil .
Hráči zápasu: T. Hadraba - T. Růžička .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: ZIMA Petr - NEUMANN Jaroslav, NEDVĚDICKÝ Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.