Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2016 14:30

10.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Koněšín se s podzimem loučil drtivou výhrou


0

V Koněšíně se chtěli domácí fotbalisté rozloučit před svými fanoušky vítězstvím a nakonec se jim to jednoznačně podařilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí zasadili hostům tři údery

   Do Koněšína dorazila z důvodu současně hraného zápasu hrotovického Áčka skutečná – značně poslepovaná – rezerva a naplno se tak ukázalo to, o čem se ví už dlouho, že jeden tým bez druhého nemůže být konkurenceschopný…je ale otázkou, kdo komu vypomáhá více…
   Od začátku hráli hosté s heslem: „hlavně toho moc nedostat a nějak to odehrát“…čili totálně bez ambic, bez starostí a bez nutnosti potřeby získat na hřišti soupeře poprvé v sezóně plný bodový zisk. A hra tomu odpovídala. I když konečný výsledek vypadá jednoznačně, tak ani Koněšín nehrál dvakrát oslnivý fotbal, ale i (pod)průměrný výkon domácích stačil na neškodné hosty, v jejichž obraně se konal den otevřených dveří. Skóre otevřel po necelé čtvrthodince domácí stoper Zahradníček, který hlavou usměrnil načechraný trestný kop Karáska – 1:0. Brankově se domácí prosadili až před koncem poločasu, kdy se v krátkém sledu po sobě z totožných akcí (samostatný únik jeden na nikoho) prosadil nejprve Badura (2:0) a chvíli nato také v sezóně poprvé skórující Svoboda (3:0).

Domácí měli chuť na góly i po pauze

Hned zkraje druhé půle se domácí prosadili v krátkém sledu znovu dvakrát po sobě – nejprve přidal svoji druhou branku v zápase výstavní střelou do šibenice Badura (4:0), aby v zápětí protrhl svoji střeleckou smůlu sám před gólmanem také střídající Ševčík (5:0). Po padesáti minutách tak bylo všem jasné, kde poslední podzimní body zůstanou a „tempo“ poněkud upadlo. Hosté se tak naprosto bezstarostně konečně také mohli věnovat útočné fázi a vstřelení alespoň čestného úspěchu. Jenže než toho dosáhli, zvýšil domácí Svoboda také svojí druhou brankou v zápase už na 6:0. Zmíněné korekce se hosté dočkali zásluhou chyby v obraně Koněšína a apetitu skórujícího Floriána – 6:1. Šestigólový náskok vrátil domácím „probuzený střelec“ Ševčík, který centrem od rohového praporku nachytal v nedbalkách brankáře hostů – 7:1. Prakticky hned po rozehrání se díky nedůrazu domácích obránců dostal do úniku znovu Florián a také i on si připsal druhou branku v utkání – 7:2. Konečnou podobu výsledku dal v závěru střídající a nekompromisní Řezáč, který dotáhl do konce akci důrazného Konečného – 8:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Koněšín
Špaček Lukáš, trenér: Určitě jsme dnes nepodali exkluzivní výkon,ale na oslabeného soupeře to dnes stačilo. Bylo dobré,že všichni hráči si v posledním zápase zahráli dostatečně minut a snad nás to posílí do další práce.

Sokol Hrotovice B
Svoboda Milan, vedoucí: V poskládané sestavě jsme odehráli dnešní zápas v Koněšíně. První půle byla horší, ve druhé jsme hru otevřeli.



Sestavy


TJ Koněšín
M. Hůlka [-] - M. Svoboda [-] , P. Zahradníček [-] (38. M. Ševčík [-] ) , R. Badura [-] , Š. Dvořák [-] (46. L. Konečný [-] ) , M. Pokorný [-] (58. D. Dvořák [-] ) , M. Loukota [-] (46. Z. Řezáč [-] ) , J. Pospíšil [-] , L. Karásek [-] , P. Zahradníček [-] , P. Seifer [-]

Sokol Hrotovice B
V. Hutař [-] - M. Horák [-] - R. Novák [-] , J. Sláma [-] - J. Dufek [-] , M. Růžička [-] , M. Harant [-] , D. Denemarek [-] (46. V. Růžička [-] ) , L. Dvořák [-] , O. Harant [-] , D. Florian [-]

ŽK: 22. L. Karásek .
Hráči zápasu: M. Svoboda , R. Badura .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: SARKÁNY Martin - MUSIL Jiří (N), PACHR Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.