Rapotice B vyrovnaly v závěru zápasu z penalty


Branky


75. M. Holubář - 89. M. Laš (p.)
0

Zápas dvou rezervních týmů skončil spravedlivou remízou. Minutu před koncem se o ní postaral Milan Laš

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se diváci branky nedočkali

Budišov B se po skvělém začátku soutěže posunul po čtyřech nevyhraných zápasech tabulkou dolů, a tak si chtěl spravit náladu proti rapotické rezervě. Budišov určitý náznak zlepšení již předvedl na půdě dosud suverénního Pyšelu, odkud si přivezl cenný bod. Před padesáti diváky se hrál dopolední nedělní zápas rezervních týmů, který svedl Budišov s Rapoticemi. Hráči však fanouškům připravili velice brankově chudý předobědový předkrm. Samotné utkání bylo od úvodního hvizdu rozhodčího Horkého velice vyrovnané a oba týmy se pouze zastřelovali a oba brankáři tak byli v pernamenci. Ve 30. minutě dokonce musel čelit rapotický golman Aleš Ješina pokutovému kopu domácích. K jeho zahrání se postavil domácí kapitán Oldřich Kazda, který však na Ješinu nevyzrál. Hosté pak z následných brejků mohli rozhodnout, ale ani oni se vedoucího gólu nedočkali a tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu 0:0.

Druhý poločas přinesl v závěru dvě branky na obou stranách

Také ve druhém poločase byla hra podobná té z první půle a dlouho to vypadalo, že se již diváci žádného gólu nedočkají. Domácí měli míč více u svých kopaček a hosté nadále hrozili z nebezpečných brejků. Až v 75. minutě si mohli domácí zakřičet gól, když využili oni brejkovou situaci Milanem Holubářem, který tak vstřelil svou desátou branku sezóny -1:0. Když už to vypadalo na domácí vítězství, zahrál Budišov ve svém vápně rukou a s touto penaltou již v 89. minutě neměl Milan Laš problém a suverénně ji proměnil, čímž stanovil konečné skóre zápasu na konečných 1:1.



Ohlasy k zápasu


FC Budišov - Nárameč z.s. B
Holubář Milan, hráč: Ve vyrovnaném utkání hrozili hosté z brejků. My jsme svoje šance nedokázaly proměnit.

FC Rapotice B
Laš Milan, hráč: Vyrovnaný zápas ve kterém jsme hrozily z brejkových situací. V druhé půli jsme byli o něco lepší.



Sestavy


FC Budišov - Nárameč z.s. B
Š. Věžník [-] - A. Rybníček [-] (73. J. Sedláček [-] ) , L. Hnízdil [-] , Š. Mareček [-] (69. D. Čech [-] ) , M. Holubář [-] , D. Pavlíček [-] , L. Jura [-] , L. Vala [-] , O. Kazda [-] (79. M. Mezlík [-] ) , A. Langr [-] , R. Pavlatovský [-]

FC Rapotice B
A. Ješina [-] - J. Dvořáček [-] , V. Němec [-] , M. Laš [-] , R. Zezula [-] , P. Císař [-] , K. Kovařík [-] (66. T. Laš [-] ) , J. Konečný [-] (60. M. Dobeš [-] ) , L. Man [-] , J. Kovářík [-] , M. Pavlíček [-] (46. J. Miko [-] )

ŽK: 68. L. Hnízdil , 78. M. Holubář - 12. J. Kovářík , 28. P. Císař , 81. T. Laš .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: JÁN Jiří - VÍDENSKÝ Bohumil, HORKÝ Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.