5:0
(4:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2016 15:00

7.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rudíkov nedal Hrotovicím B žádnou šanci


Branky


18. P. Trnka , 35. M. Jaša , 42. J. Pažourek , 45. J. Trnka , 51. M. Mikyska
0

Fotbalisté Rudíkova si doma snadno poradili s rezervou Hrotovic a nnadále se pohybují v horní polovině tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Závěr poločasu v režii domácích

Domácí hráči vlítli na soupeře hned od první minuty, akce stíhala akci. První velká šance přišla pro domácí ve 3. minutě, kdy Skryja M. utíkal sám na brankáře, udělal mu ještě kličku, ale míč mu utekl až k brankové čáře a tak z toho nebylo nic. V 7. minutě zahrával domácí Trnka P. rohový kop a poslal míč přímo do brány pod břevno, hostující brankář však výtečně zareagoval a míč vyrazil nad bránu. V 11. minutě to byl opět Trnka P., který vyslal střelu k tyči a brankář bravurním skokem vyrazil na rohový kop. Ve 13. minutě to byl tentokrát Jaša, který se řítil sám na hostujícího brankář Hutaře, šanci zakončil střelou do brankáře. Domácí se přece jen dočkali branky a to v 18. minutě, kdy zahrával Trnka P. trestný kop přímo na bránu a brankář hostů si vybral slabší chvilku, míč podběhl a byl z toho gól -1:0. Domácí po první vstřelené brance polevili v aktivitě a přicházely i chyby v rozehrávce a tak se hosté konečně dostali i k velkému vápnu domácího týmu, ale brankáře Doležala neprověřili. Domácí opět zaveleli k útoku ve 32. minutě, to Dobrovolný utekl po levé straně, poslal centr do vápna na Trnku J., který zakončoval přímo z centru, míč však bránu minul. V 35. minutě se už domácí radovali podruhé, Trnka J. poslal krásnou přihrávku Jašovi a ten šel sám na brankáře a tentokrát svůj atak zakončil střelou pod břevno -2:0. Hned o minutu na to stejná dvojička a opět Trnka J. přihrál Jašovi do jasné šance, ale ten tentokrát moc přemýšlel a ani nevystřelil. Ve 42. minutě zahrával trestný kop Mikyska, poslal dlouhý centr za obranu hostů, tam si zaběhl Pažourek a prostřelil brankáře a zvýšil vedení svého týmu na 3:0. V poslední minutě prvního poločasu se domácí diváci dočkali už čtvrté branky, Jaša zatáhl míč do vápna a zpětnou přihrávkou našel Trnku J., který poslal míč přesně k tyči do branky (Jaša byl ve vápně po odehrání faulován, ale byla ponechána výhoda). Do kabin šli domácí s krásným výsledkem 4:0.

Domácí náskok navýšili

I začátek druhého poločasu byl ve znamení dominance domácího týmu. 46. minuta a Jaša utekl obraně hostů po pravé straně, poslal centr před bránu, kde míč hostujícímu brankáři proběhl mezi rukama ke Skryjovi M., ten z toho byl tak překvapený, že netrefil míč. V 51. minutě zahrávali domácí rohový kop (Trnka P.), centr našel na malém vápně neobsazeného Mikysku, který kolenem usměrnil míč do brány -5:0. Vývoj utkání si přímo říkal o to, aby do hry zasáhli i hráči z domácí lavičky a trenér Trnka je postupně do hry poslal. Změny nic nezměnily na vývoji utkání a domácí nadále drželi taktovku v ruce. V 62. minutě si dal domácí Skryja M. sprint se stoperem hostů, vítězem se stal stoper. V 72. minutě poslal „českou uličku“ na Mikysku Šula, Mikyska měl před sebou už jen brankáře a tomu poslal míč „do koše“ a tak brankář Hutař nemusel ani vytáhnout žádný speciální zákrok. V 75. minutě se pokusil překvapit brankáře Hutaře Mikyska střelou z cca 30 metrů, tentokrát však Hutař vytáhl ze svého arzenálu výborný zákrok a míč mířící k tyči bravurním skokem vyrazil na rohový kop. Marně se čekalo, zda hosté nějakým způsobem ohrozí branku domácího týmu, první příležitost přišla v 82. minutě a to byl trestný kop z hranice velkého vápna, trestný kop zahrál Harant, ale míč skončil nad bránou domácího týmu. Poslední šanci ke vstřelení branky měli domácí a to v 84. minutě, Šula si narazil s Jašem a šel sám na brankáře, míč mu utekl od nohy a tak na „dlouhou nohu“ vystřelil a trefil brankáře, odrážený íč stoper odkopl na rohový kop. Domácí tak skončili na skóre 5:0, i když šancí měli na mnohem více branek. Hosté se za celých 90 minut netrefili mezi tyče a tak nakonec museli být s výsledkem spokojeni.



Ohlasy k zápasu


FK Rudíkov
Hort Jaromír, trenér: Odevzdaného soupeře jsme jednoznačně přehráli. Dal jsem příležitost hráčům širšího kádru, kteří mě nezklamali.

Sokol Hrotovice B
Svoboda Milan, vedoucí: Soupeř byl lepší a zaslouženě vyhrál. Dneska nám zápas vůbec nevyšel



Sestavy


FK Rudíkov
L. Doležal [-] - J. Dobrovolný [-] (81. Z. Trnka [-] ) , J. Miškela [-] (63. Z. Partl [-] ) , J. Pažourek [-] , L. Benáček [-] (55. D. Lehký [-] ) - M. Mikyska [-] , J. Trnka [-] (59. J. Koch [-] ) , P. Trnka [-] , V. Šula [-] - M. Skryja [-] (67. V. Skryja [-] ) , M. Jaša [-]

Sokol Hrotovice B
V. Hutař [-] - D. Denemarek [-] - T. Novotný [-] (53. M. Virgl [-] ) , E. Pokorný [-] , V. Škoda [-] , P. Padělek [-] , D. Kunčík [-] , M. Harant [-] , D. Florian [-] (57. J. Sláma [-] ) , L. Dvořák [-] , J. Dufek [-]

ŽK: 44. J. Dufek .
Hráči zápasu: J. Dobrovolný - V. Hutař , L. Dvořák .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KLEIN Dušan - VÍDENSKÝ Bohumil, TRNKA Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.