Pyšel pouze remizoval


Branky


0

Ani fotbalisté Budišova B nepřipravili hráče z Pyšel o jejich neporazitelnost, ale i přesto nepřišli bodově naprázdno.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle branku nepřinesla

Do utkání nastoupily obě mužstva velmi opatrně a bylo to znát i z počtu šancí. Do první a velmi zajímavé šance se v 5. minutě dostal po centru domácího Šuberta, levý half domácích Nováček, který hlavou těsně minul levou tyč Věžníkovi branky. Od této chvíle byli domácí aktivnější a měli větší chuť po první brance zápasu. Bohužel šance, které si domácí vytvořili, nedokázali dotáhnout do konce a zbytečně ztráceli míče ze svých nohou. Ve 20 minutě ohrozil hostující branku domácí Adam, který nepovedeným centrem orazítkoval břevno. Poté se ukázal i hostující Holubář, který se uvolnil a prověřil domácího brankáře. Ten z jeho střelou neměl žádný problém a nadále držel bezbrankový stav. Do největší šance první půle se dostal ve 43. minutě opět hostující Holubář, který dostal možnost přímého kopu z pokutové značky. Rozhodčí totiž po faulu domácího Šoukala nařídil pokutový kop. Tuto možnost Holubář nevyužil a domácí brankář se mohl blýsknout svým zákrokem. Do šaten se tedy odcházelo za bezbrankového stavu.

 

Oba týmy daly na začátku půle po jedné brance

Téměř okamžitě po započetí druhé půle se dostal do vedení Budišov. Ve 48. minutě si domácí obrana neporadila se střelcem Holubářem . Ten se otočil kolem obránců a střelou k tyči vsítil první branku utkání- 0:1. To se domácím nelíbilo a o pět minut později skórovali i oni. V 53. minutě se domácí Sobotka uvolnil přes dva hráče ve vápně hostí a Věžníkovi v jeho brance nedal šanci- 1:1. Dále byla hra vyrovnaná, obě mužstva si vytvořila ještě několik šancí, bohužel už žádná branku v zápase nepřinesla. Derby skončilo remízou.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pyšel
Šubert Martin, trenér: Sobotní zápas hodnotím jako taktický boj mužstev. Oba celky se na zápas velmi dobře připravily a nikdo nechtěl udělat chybu. Dle mého názoru jsme hráli až moc s velkým respektem a někteří hráči neprodali to, co umí. Derby mělo bojovnou atmosféru a obě mužstva měla několik šancí, aby otočila výsledek na svou stranu. Remíza je proto spravedlivá.




Počet diváků: 150. Rozhodčí: JÍLEK Lukáš - KUDRNA Ladislav (N), MEZLÍK Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.