Rudíkov udolal doma Smrk díky skvělé druhé půli


Branky


36. M. Skryja , 52. M. Skryja , 72. M. Skryja , 74. M. Jaša , 80. J. Koch , 87. M. Mikyska - 24. F. Wortner , 76. O. Maláč
0

Fotbalisté Rudíkova otočili zápas proti Smrku a nadále se pohybují v popředí tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí stačili do poločasu vyrovnat

Domácí začali velmi dobře a hned ve 2. minutě utkání přihrál Jaša Skryjovi M., který poslal centr do vápna a tam Mikyska M. hlavičkou poslal míč pouze do rukou brankáře. Ve 3. minutě přišel zbytečný faul domácího předstopera Skryje Z., následoval trestný kop do vápna domácího týmu a tam byl neobsazený útočník hostů Suk, ale jeho šanci zlikvidoval brankář domácího týmu Doležal. V 16. minutě zahrávali hosté trestný kop (zkrácený roh), trestný kop zahráli přímo na bránu, brankář Doležal vyrazil před sebe a míč od domácí brány odkopl Mikyska M. Ve 20. minutě dostal hostující stoper Polovčík ŽK za faul loktem na Jaše. Ve 20. minutě utekli hosté po pravé straně, následoval centr do vápna domácího týmu, kde byl opět neobsazený hráč hostů Suk a ten v jasné šanci překopl branku. Přišla 24. minuta a první branka utkání, hosté zahráli rohový kop, Wortner míč přímo z rohu zatočil k první tyči a tam nebyl brankář a Mikyska M. už hlavičkoval míč za brankovou čarou do vlastní branky. Domácí byli chvíli zaskočeni vývojem utkání, ale snažili se dosáhnout co nejdříve vyrovnání. Ve 31. minutě vystřelil z 35 metrů Jaša a brankář vyboxoval míč směřující pod břevno na rohový kop. Hosté se však snažili využít každou příležitost k ohrožení domácí branky, ve 32. minutě zahráli rohový kop z levé strany a ve vápně byl neobsazený hráč hostů Pitor a v jasné šanci poslal míč z malého vápna mimo bránu. Domácí se dočkali vyrovnání v 36. minutě, to Mikyska M. posunul míč na pravou stranu Mikyskovi L. a ten poslal centr do vápna, kde našel Skryje M. a ten hlavou srovnal stav utkání. Domácí se uklidnili a přišly další šance, ve 37. minutě domácí Dobrovolný posunul míč na Šulu a ten v pěkné šanci vystřelil, ale míč skončil těsně mimo tyče. 42. minuta a Jaša poslal přihrávku Šulovy a ten se uvolnil přes obránce a vystřelil, trefil však pouze nohy brankáře Cejpka. Do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu 1:1.

Ve druhé půli již kralovali domácí

Nástup domácího týmu do druhého poločasu byl dle pokynů trenéra, byli aktivní, kombinovali a přicházely šance. 46. minuta a Miškela se dostal do vápna a vystřelil, trefil pouze boční síť branky. Ve 47. minutě po samostatné akci utekl všem domácí Jaša a šanci zakončil střelou nad bránu. Domácí ze svého tlaku konečně dosáhli branky v 52. minutě, to poslal Miškela míč na Skryje M. a ten vstřelil svoji druhou branku a otočil tak vývoj utkání. Domácí získali sebevědomí a přicházely další šance. V 68. minutě poslal krásný centr Trnka P. na Jaše, ten si šlápl na míč a ze šance nebylo nic. V 72. minutě domácí rozehráli rohový kop, Trnka P. poslal míč na krátko a t na nabíhajícího Mikysky L., který krásně zatočil míč na dlouhou tyč a tam hlavou završil svůj hattrick Skryja M. A to nebylo ze strany domácího týmu vše, přišla 74. mnuta a mezi obránce si zaběhl Skryja M., přihrál míč na levou stranu Trnkovi J. a ten poslal centr Jašovi do vápna, Jaša měl míč na dlouhou nohu, ale dokázal zakončit a poslat míč do brány. Domácím nevyšel v 76. minutě ofsside systém a hosté ještě okusili co to je vstřelit branku, střídající Slavík po nákopu za obranu potáhl míč po pravé straně a poslal centr na neobsazeného střídajícího Maláče a ten vstřelil gól. Domácí to nerozhodilo a na vstřelenou branku dokázali odpovědět. V 80. minutě Šula poslal centr za obránce hostů, mezi obránci utekl Koch a šel sám na brankáře, poradil si jako zkušený matador a posla mezi houslemi do brány. Konečný výsledek utkání stanovil Mikyska M., po levé straně utekl Trnka J., i když jej chtěl obránce zastavit nevybíravým skluzem, poslal do vápna Mikyskovi M. a ten s přehledem uklidil míč do branky dobře mířenou střelou k tyči. Mohlo to být ještě lepší, v 88. minutě dostal “českou uličku“ nejmladší hráč na hřišti Skryja V., utíkal sám na bránu, ale byl zezadu sundán nevybíravým způsobem hráčem hostů, k překvapení všech Jaskula uviděl jen ŽK. K následnému trestnému kopu se stavěl Mikyska M. a také Šula, ale nakonec si „tribuna SEVER“ vymodlila jako exekutora předsedu klubu Pažourka a ten poslal slabou a neumístěnou střelu mimo bránu, přesto byl odměněn potleskem a udělal tak tečku za dnešním zápasem.



Ohlasy k zápasu


FK Rudíkov
Trnka Jaromír,trenér: Po prvním poločase jsem byl nespokojený nejen s výsledkem, ale i s předvedenou hrou našeho týmu. Po přestávce však naši hráči vlítli na soupeře a po zásluze přišly i branky. Nakonec to byla zasloužená první domácí výhra a diváci viděli hodně branek a mohlo jich být i víc v brance hostů.

TJ FC Smrk
Horký Karel, trenér: V první půli byla hra vyrovnaná, ale po gólu jsme se stáhli a ve druhé nás již domácí přehráli.



Počet diváků: 80. Rozhodčí: SYROVÝ Ondřej - DLOUHÝ Lukáš, MUSIL Antonín (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.