Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2016 15:30

5.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pyšel jde do trháku


Branky


0

Již po šesti odehraných kolech se fotbalisté Pyšele odpoutali od svých pronásledovatelů, a minimálně další kolo se můžou vyhřívat na samé špici tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pyšel vlétl na Hrotovice jako uragán

V pátém kole podzimní části vedoucí Pyšel na svém hřišti přivítal oslabené Hrotovice. Nejen Hrotovice, ale i domácí Pyšel nebyl v plné sestavě. Domácí střelec Tůma J. a stoper Šubert v minulém kole totiž obdrželi červenou kartu, tudíž stop dalším utkáním. Ihned od první minuty na domácích byla vidět chuť a dobrá nálada. Do zápasu vlétli aktivně a to se se potvrdilo hned v 5. minutě zápasu, kdy se střelecky prosadil po rohovém kopu Tůma Ondřej- 1:0. Po rychlé brance přišla branka druhá. V 10. minutě se po závaru ve vápně hostů nejlépe zorientoval domácí Jan Nestr a tvrdou ránou přidal druhou branku utkání- 2:0. Ve 20. minutě domácím pomohl stoper Hrotovic, který po centru Nováčka srazil míč za záda vlastního brankáře a zvýšil na 3:0. O minutu později se střelecky prosadil Sobotka a připsal domácímu týmu čtvrtou branku- 4:0. Po této brance domácím lehce polevili a dali příležitost i hostům v podobě pokutového kopu. Toho se ve 44. minutě ujal hostující Blatný, který s přehledem snížil na -4:1. Za tohoto stavu radostněji do kabin odcházeli domácí.

Domácí byli v laufu i druhý poločas

Druhý poločas domácí začali opět aktivněji a ihned ve 48. minutě zvýšil svou druhou brankou v utkání Sobotka- 5:1. Domácí nepolevili, po vítězství byli hladovější. V 55. minutě domácí Štrosz přeskočil obranu hostí a hlavou z rohového kopu zvýšil na 6:1. Po té se hra vyrovnala. Hosté se jen tak nevzdávali. Zásluhou bojového výkonu byla druhá branka v síti domácích, kterou vstřelil v 74. minutě Dvořák- 6:2. Ke konci zápasu navýšil vedení domácí Nestr a upravil tak skóre na konečných 7:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pyšel
Šubert Martin, trenér: Do zápasu jsme vstupovali s jasným cílem a dobrou náladou. Od první minuty jsme šli za vítězstvím. Dá se říci, že jsme měli celý zápas pod kontrolou, umožnila nám to i rychle vstřelená první branka. Musím rovněž pochválit soupeře, kteří i v oslabené sestavě chtěli hrát fotbal a neuchýlili se k frustrujícímu dohrávání zápasu.

Sokol Hrotovice B
Svoboda Milan, vedoucí: Soupeř byl kvalitní a velice dobrý. Hráli jsme s oslabeným týmem. Hosté zaslouženě vedou tabulku naší skupiny.



Sestavy


TJ Sokol Pyšel
L. Teplý [-] - L. Tůma [-] , O. Adam [-] - J. Oulehla [-] (43. D. Kudrna [-] ) , M. Štrosz [-] (76. M. Kubín [-] ) , O. Tůma [-] (65. J. Hejátko [-] ) , I. Nováček [-] - J. Nestr [-] , L. Sobotka [-] - L. Šoukal [-] , R. Šoukal [-]

Sokol Hrotovice B
V. Hutař [-] - J. Dufek [-] , D. Denemarek [-] , V. Škoda [-] - R. Novák [-] , J. Sláma [-] , D. Florian [-] - T. Novotný [-] (55. L. Dvořák [-] ) , J. Virgl [-] - D. Kunčík [-] , M. Blatný [-]

ŽK: 67. J. Sláma .
Hráči zápasu: L. Sobotka , O. Tůma - D. Kunčík .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: VÉVODA Jiří - FŇUKAL Lubomír (N), SVOBODA Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.