Koněšín konečně zabral


Branky


0

Koněšínští fotbalisté po dvou prohraných zápasech dokázali zabrat a naplno zabodovali na hřišti Rudíkova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosty poslal do vedení Štěpán Dvořák

Hned v první minutě utkání vystrčili růžky hosté, na dlouhý nákop za obranu domácího týmu si naběhl útočník Koněšína, brankář Doležal byl u míče později a útočník jej přehodil. Míč, který mířil do prázdné brány, odkopl Pažourek. Domácí odpověděli ve 3. minutě, kdy poslali pas na Skryje M., který utekl obránci a z úhlu trefil tyč. V 19. minutě další pas na Skryje M., ale výtečně vyběhl brankář hostů Hůlka a byl u míče dřív. Když to nešlo průniky, tak vyzkoušel ve 23. minutě střelu ze 30 metrů Mikyska L., střela měla razanci, ale trefil jen dobře postaveného brankáře Hůlku, který míč chytil. Přišla 25. minuta a poprvé se měnilo skóre, hosté podnikli po pravé straně útok, následoval centr na levou stranu na volného hráče, který popotáhl a poslal centr na pravou stranu na nabíhajícího Dvořáka Š., kterého marně stíhal Partl a Dvořák Š. prostřelil brankáře Doležala -0:1. Domácí branka zaskočila a začali chybovat, ve 28. minutě se snažili o offside systém, ten se však nezdařil a sám na brankáře Doležala šel opět Dvořák Š., ale tentokrát Doležal šanci zneškodnil. Domácí se dostali do hry ve 35. minutě, kdy po samostatné akci Jaša utekl bránícím hráčům a vystřelil, míč mířící pod břevno brankář Hůlka vytáhl nad břevno. V 37. minutě opět Jaša prošel mezi obránci a od brankové čáry poslal centr před bránu, míč prošel přes celou bránu a Skryja M. na něj nedosáhl před prázdnou bránou. Ve 41. minutě dobrá kombinační hra domácího týmu, míč šel po ose Šula – Jaša – Skryja M., který ve vápně vystřelil, ale trefil jen nohy brankáře. Ke konci poločasu se dostali do šance i hosté, ve 43. minutě poslali českou uličku na Ševčíka, ale výtečným vyběhnutím vše zlikvidoval domácí brankář Doležal a tak se šlo do kabin za stavu 0:1.

Hosté přidali ještě po dvou brankách

Do druhého poločasu oba týmy nastoupily velmi opatrně a hra se odehrávala mezi vápny a bez výrazných šancí. První šanci v druhé půli se vytvořili domácí v 56. minutě, to po pravé straně utekl Skryja M. a krásně přihrál Trnkovi J., který byl sám před brankářem, poslal slabou střelu podél vyběhnutého brankáře a ten jak padal do střely, tak rukou míč chytil. V 58. minutě kombinační akce domácího týmu, vše začalo u Jaši, který po jedné kličce poslal na pravou stranu Trnkovi J. a ten poslal na hranici pokutového kopu přihrávku Skryjovi M., ale pohotový brankář Hůlka opět výtečně přečetl hru, vyběhl a míč odkopl. Dvě slibné akce domácího týmu nepřinesly branku a tak trestali hosté, dvěma slepenými góly v 60. a 63. minutě stanovili výsledek utkání. Nejprve kop hostujícího Pospíšila zaplachtil do vinglu domácí brány, na míč se marně natahoval brankář Doležal a pak brankář Doležal vyrazil střelu, ale přesně k hostujícímu Baďurovi a ten jej nikým neobtěžován poslal do prázdné brány -0:3. Od tohoto okamžiku hosté již jen bránili výsledek a nutno říci, že velmi efektivně, protože domácí hráči se do žádné šance nedostali.



Ohlasy k zápasu


FK Rudíkov
Trnka Jaromír,trenér: Opět pokažené domácí utkání, kluci se snažili a do šancí se dostávali, ale soupeř z Koněšína dokázal využít každou příležitost a krutě nás potrestal.

TJ Koněšín
Špaček Lukáš, trenér: Z naší strany důležité vítězství a skvěle zvládnuté utkání podpořené výborným výkonem brankáře.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: KUBA Lukáš - KLEIN Dušan, DLOUHÝ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.