0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2016 16:30

2.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pyšel si veze překvapivou výhru z Rudíkova


Branky


0

Pyšel dokázal přivézt tři body z Rudíkova, využil zaváhání všech soupeřů a dostal se do čela tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté nečekaně do vedení.

Domácí měli fantastický vstup do utkání, hned v 1. minutě se mezi obránci protáhl Trnka P., vystřelil a brankář vyrazil, vyrazil pouze k Trnkovi P., ten už stál sám před prázdnou brankou, ale míč poslal mimo branku. Přišla 3. minuta a první varování ze strany hostujícího celku. Hosté hodili dlouhý aut, z kterého byl závar ve vápně domácího celku, který byl zakončený střelou, kterou obránce srazil na rohový kop. Od této minuty hostující hráči měli více míč na svých kopačkách, dostávali se do šancí, ale střely anebo hlavičky končily mimo bránu. Přišla 9. minuta a rychlý útok hostů po pravé straně, následný centr do vápna poslal hlavou hostující Nestr do brány -0:1. Domácí to nakoplo a začali se snažit útočit a vytěžili z toho v 11. minutě rohový kop, po kterém Mikyska hlavičkou poslal míč na Trnku J. a jeho střelu obránce srazil opět na rohový kop, z kterého domácí nevytěžili už ani šanci. V 16. minutě pak byla další „série“ rohových kopů domácího týmu, ale opět bez vážnějšího ohrožení brankáře hostů. V 17. minutě opět mohli trestat hosté, Nestr vhodil dlouhý aut, brankář Doležal jej podběhl a míč mířící do branky odkopl z brankové čáry stoper Pažourek. Krásná akce domácích byla k vidění v 19. minutě, kdy po levé straně utekl Trnka P., obešel i brankáře, ale nepodařilo se mu před prázdnou branku přihrát Skryjovi M. a obránci míč odkopli daleko od branky. Od 20. minuty se na fotbal nedalo dívat, hosté jen bránili a domácí si nebyli schopni nahrát a posílali dopředu jen nakopávané míče, které obránci dokázali odkopávat. Poločas tak skončil vedením hostů o jednu branku.

Pyšel dotáhl výhru až do konce

Do druhého poločasu udělal domácí trenér změnu, místo Trnky J. Šulu a domácí začali aktivně, hned v první minutě druhého poločasu se ocitl sám před brankářem Teplým Mikyska, ale z malého vápna přestřelil. V 53. minutě přišel centr do vápna hostů, Šula hlavičkoval pod břevno, ale výborným zákrokem brankář Teplý vypíchl míč nad břevno. V 55. minutě podnikl samostatnou akci domácí Skryja M., obešel obránce a mířil z úhlu na branku, pokusil se o technickou střelu kolem brankáře na vzdálenou tyč, ale míč skončil mimo branku. V 58. minutě Miškela poslal centr na Skryje M., ale před ním zahrál obránce, jeho „odkop“ málem skončil v šibenici vlastní branky. Aktivní hra domácího celku ve druhém poločase nebyla korunována úspěchem a tak přišel trest. V 66. minutě se hosté dostali do vápna domácího celku, překopávali míč z jedny strany na druhou, domácí obránci svým nedůrazem jim dávali prostor a vše zakončil hostující Nováček, který poslal míč do branky -0:2. Po dvoubrankovém vedení se hosté „zabarikádovali“ a bránili výsledek. Domácí se dostávali jen do ojedinělých šancí. V 76. minutě Mikyska posunul míč ve vápně na Šulu, ale ten technickou střelou trefil obránce. Poslední šance domácího týmu alespoň ke zkorigování výsledku přišla 89. minutě, Skryja V. poslal krásný pas na Skryje M. a ten šel sám na brankáře, ale trefil jen jeho nohy. Zápas tak skončil vítězstvím hostů, kteří si tři body za předvedenou bojovnost zasloužili.



Ohlasy k zápasu


FK Rudíkov
Trnka Jaromír,trenér: Byl to velmi slabý výkon našeho týmu, hráči zahidili i ty nejvyloženější šance. Hosté toužili po vítězství víc a jejich snaha jim přinesla tři body.

TJ Sokol Pyšel
Šubrt Martin, trenér: Byli jsme asi o dvacet procent lepší jak domácí. Domácí hrozili hlavně po standartkách. Po našem druhém gólu soupeř odpadl. Zaslouženě jsme vyhráli.



Sestavy


FK Rudíkov
L. Doležal [-] - J. Pažourek [-] , Z. Partl [-] , D. Lehký [-] (60. L. Benáček [-] ) , Z. Skryja [-] - J. Miškela [-] , M. Mikyska [-] , P. Trnka [-] (64. J. Dobrovolný [-] ) , J. Trnka [-] (46. V. Šula [-] ) - M. Skryja [-] , M. Jaša [-] (80. V. Skryja [-] )

TJ Sokol Pyšel
L. Teplý [-] - L. Tůma [-] , D. Šubert [-] , L. Šoukal [-] - D. Šabacký [-] , O. Tůma [-] , I. Nováček [-] , D. Kudrna [-] - J. Tůma [-] (89. M. Kubín [-] ) , J. Nestr [-] (75. L. Sobotka [-] ) - J. Hejátko [-]

Hráči zápasu: J. Miškela - L. Teplý .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: HOLÝ Petr - KLEIN Dušan (N), KUDRNA Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.