Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2016 16:30

2.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radkovice slavý první výhru


0

Radkovice se domácí výhrou odpoutaly z předposlední příčky a zároveň sesadily z vedoucí pozice Budišov B

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas přinesl po jedné brance

V Radkovicích se představily dva týmy, které měliy vstup do soutěže naprosto odlišný. Zatím co hosté z Budišova zvládli obě svá domácí utkání na jedničku a s plným bodovým ziskem se usadili na čele tabulky, Domácí Radkovice společně s Rouchovanama na své první body zatím ještě čekají. A ani jejich poslední vzájemný zápas v Radkovicích nedopadl pro domácí vůbec dobře. Budišov B si totiž odvezl všechny tři body za jasnou výhru v poměru 5:1. Asi jako všechna utkání tohoto kola se začal zápas hrát za úmorného vedra. Zápas začal oťukáváním obou mužstev. Do první šance se dostali domácí, ale střela skončila vedle branky. Pak dobrou střelou do branky se prezentovali i hosté. Brankař tuto střelu kryl. Zlom v utkání nastal v 26. minutě, kdy po faulu na hráče, který již měl před sebou jen brankaře, byl vyloučen hráč hostí Rybníček Adam a z trestného kopu dal v 27. minutě Macháček Aleš vedoucí branku domácích -1:0. V 31. minutě hosté vyrovnali zásluhou Kazdy Jakuba -1:1. Tak skončil první poločas.

Domácí si dofinišovali pro tři body

Ve druhém měli domácí více ze hry a po zásluze vyhráli. Jejich branky vstřelili v 73. a 76. minutě opět Aleš Macháček -3:1 a v 88 minutě nejmladší hráč domácích Jan Nemeškal, kdy si pohrál s obráncem hostů, položil brankáře  hostů a s klidem zavěsil -4:1. Utkání s přehledem řídil pan Vala z Jaroměřic. Toto utkání se uskutečnilo do roka a do dne od loňského zápasu, kdy ale zvítězili hosté. Domácí tak naplno zabodovali a budou se snažit na půdě posledních Rouchovan o další bodový zisk a tím se vyvarovat sestupovým starostím, tak jako tomu bylo v minulém ročníku.



Ohlasy k zápasu


SK Radkovice
Kočí Vladimír: Zápas začal oťukáváním obou mužstev. Zlom v utkání nastal po faulu na našeho hráče. Ve druhém měli domácí více ze hry a po zásluze vyhráli. Utkání s přehledem řídil pan Vala z Jaroměřic.




Sestavy


SK Radkovice
V. Štolz [-] - A. Macháček [-] , J. Hofman [-] , I. Pelikán [-] , A. Pekárek [-] (85. V. Kočí [-] ) , R. Odstrčil [-] , V. Zahradník [-] , L. Kočí [-] , M. Nováček [-] , M. Hlouch [-] (62. J. Nemeškal [-] ) , T. Růžička [-]

FC Budišov - Nárameč B
Š. Věžník [-] - L. Jura [-] , L. Vala [-] , L. Hnízdil [-] , A. Rybníček [-] , J. Kazda [-] (56. Š. Mareček [-] ) , T. Horký [-] , D. Pavlíček [-] , D. Čech [-] , R. Pavlatovský [-] , O. Kazda [-]

ČK: 26. A. Rybníček .
Hráči zápasu: A. Macháček .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: VALA Vladimír - SÝKORA Milan (N), MEZLÍK Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.