Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2016 10:15

1.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Budišov B opět vyhrál


Branky


0

Další výhru si připsala rezerva Budišova na svém hřišti a upevnila si postavení v čele tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dali první dvě branky

Svůj druhý zápas podzimu sehrál Budišov opět na vlastním hřišti a chtěl určitě navázat na druhý poločas v zápase proti Březníku, ve kterém jasně dominoval a po zásluze vyhrál. Soupeř z Hrotovic svůj úvodní duel také vyhrál a určitě si troufal na nějaký ten bod z Budišova. Oba týmy se utkaly nedávno, když v posledním zápase minulé sezóny skončil zápas mezi těmito soupeři nerozhodně 2:2. Hosté měli dobrý vstup do utkání a byli chvílemi i lepším týmem. Neproměnili  ale některé své šance, a tak začali domácí trestat góly. Ve 26. minutě se prosadil Milan Holubář a poslal domácí do vedení 1:0. Hrotovice se sice snažily do konce poločasu vyrovnat, ale branky a dvougólového vedení se nakonec dočkali domácí hráči, kteří mohli jít ve 44. minutě zásluhou Dominika Pavlíčka spokojenější do kabin -2:0.

Drama se nekonalo

Také ve druhém poločase se hosté nezdávali a snažili se ještě vykřesat jiskřičku naděje, ale domácí tým hrál to co potřeboval, a naopak sám přidal v 60. minutě další branku, kterou dokázal rozvlnit podruhé v zápase Milan Holubář -3:0. Tato branka byla poslední v zápase a nadobro uklidnila domácí tým, který tak dokráčel v poklidu za další výhrou v soutěži, která navíc znamená vedení v soutěži.



Ohlasy k zápasu



Sokol Hrotovice B
Svoboda Milan, vedoucí: Měli jsme dobrý vstup do utkání a byli jsme i lepším týmem. Neproměnili jsme ale některé své šance. Soupeř si výhru zasloužil, ale určitě né tak vysokou.



Sestavy


FC Budišov - Nárameč B
Š. Věžník [-] - J. Mezlík [-] (64. L. Vala [-] ) , D. Věžník [-] , M. Holubář [-] , L. Jura [-] (74. A. Rybníček [-] ) , D. Pavlíček [-] , D. Čech [-] (80. Š. Mareček [-] ) , A. Langr [-] , R. Pavlatovský [-] (87. M. Pavlíček [-] ) , O. Doležal [-] , O. Kazda [-]

Sokol Hrotovice B
V. Hutař [-] - J. Dufek [-] (85. T. Novotný [-] ) , O. Harant [-] , V. Škoda [-] , D. Kunčík [-] (46. D. Denemarek [-] ) - Z. Kovář [-] , D. Florian [-] , E. Pokorný [-] , R. Novák [-] (72. J. Virgl [-] ) , M. Horák [-] (68. J. Sláma [-] ) - M. Harant [-]

ŽK: 40. O. Doležal , 61. O. Kazda , 63. J. Mezlík - 42. M. Harant .
Hráči zápasu: Š. Věžník - E. Pokorný .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: SYROVÝ Ondřej - FŇUKAL Lubomír, MEZLÍK Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.