Zápas byl zrušen

Útočné utkání dopadlo lépe pro hosty


Branky


39. M. Brada , 50. J. Mezera - 21. P. Vaněček , 24. M. Sochor , 59. M. Gapko , 67. M. Gapko , 83. T. Vodička
0

Dlouho očekávaný duel nakonec přinesl sedm branek, hned pět do sítě domácích. Hosté si tak odvážejí všechny body.   

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas nabídl spoustu šancí, kdyby to nakonec skončilo větším rozdilem ze strany Nove Cerekve, nikdo by asi ani nic nenamítal. Ale popořadě. Domací měli ze začátku trochu problémy se sestavou, ale kolem 10. minuty už hráli v plném počtu a začali hosty tlačit, ale bez úspěchu vstřeleného golu. Naopak na druhé straně se často otevírala dviřka do otevřené obrany a hosté nevyužívali své šance, až v 20. minute se trefil Vaněček a nasledně i Sochor a hosté vedli 2:0. Domácí dále tlačili a tlak vyústil v 39. min v gól. Centrovaný mič propadl za bezmocného golmana Rajčana. 

 

Do druhé půlky domácí nastoupili oslabeni o zraněného hrače. Hosté měli spoustu šanci na vstřelení gólu, ale ten nepřicházel. Naopak domácí z protiútoku hosty potrestali pěknou akci na 2:2.  Poté se hosté trochu probrali a z přímého kopu se trefil ranou po zemi  Gapko. Následně pár minut  poté se Gapko trefil znovu, když odražený míč vyplaval na malé vapno a levačkou skóroval.  Domácí stále nic nezabalili a dále trápili hosty, i když byli oslabeni, tak se  golman Rajčan musel ohánět. A když už nestačil  ani on, pomohla hostům konstrukce. V závěru hosté spálili nespočet akcí,  kdy šli sami na bránu domácích. V závěru se povedla pěkná akce hostů a Vodička navýšil na konečných 2:5. I když zápas vypadá jednoznačně, hosté to tak jednuduché neměli, domaci i v oslabení bojovali. Na šance povedený zápas, který byl i koukatelný pro diváky.

 

AUTOR: Milan Gapko

n



Počet diváků: 37. Rozhodčí: VEČEŘA Ivo - HAVEL Luděk (N), SŮVA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.