3:3
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2016 16:00

3.kolo, Vysočina | Pelhřimov | IV. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Domácí prohospodařili tříbrankový náskok!


Branky


28. J. Koten , 56. F. Šimek , 64. F. Šimek - 77. S. Bartůšek , 80. Z. Vašek , 90. L. Veselý (p.)
0

Domácí se od začátku sezony potýkají s absencí hráčů způsobenou mnoha zraněními, nicméně sestava, která nastoupila v sobotu proti třešťským zkušeným borcům, podala po většinu zápasu dobrý výkon a předváděla solidní kombinační hru s množstvím střeleckých příležitostí. Hosté se v první části hry nedokázali výrazněji prosadit, o svých kvalitách však přesvědčili v závěrečných dvaceti minutách.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Útočný festival domácích začal přihrávkou Šimka na nabíhajícího L. Musila, který rozvlnil bohužel jen boční síť branky hostí zvenku. Poté zleva O. Musil našel Šimka, ten posunul Pinkasovi, ale jeho placírka poslala míč asi metr nad břevno. Vzápětí se o skórování dvakrát pokoušel Šimek, jeho první střelu však kryl brankář hostí Jindřich, druhá po spolupráci s Pinkasem mířila mimo. Po čtvrthodině hry přišly největší šance domácích a také velké chvíle brankáře Jindřicha. L. Musil krásně vysunul Kotena, ten se zpracováním míče na prsou skvěle uvolnil, ale sám před brankářem v tísni minul branku. Spolupráce Kotena s P. Chadimem skončila střelou do náruče Jindřicha. Útočně naladěný Koten nasadil k velkému sólu přes dva obránce Třeště, Jindřich mu však radost ze vstřelení branky pokazil svým úspěšným zákrokem. Jindřich v této fázi hry čaroval a postupně zneškodnil šance po akci L. Musil – Koten – Šimek, Kotenovu „loženku“ po vysunutí Chadima i Jirákovu střelu po zemi ke své pravé tyči.

 

Až po téměř půlhodině dobývání branky hostí mohli domácí fanoušci zakřičet „GÓÓL“, když po hezké akci Chadim – Koten prvně jmenovaný trefil břevno a odražený míč v nelehké pozici poslal do sítě pohotový Koten. Pak ještě O. Musil vystihl rozehrávku soupeře, šel neatakován na brankáře Jindřicha, ten však byl opět mužem na svém místě.

Ke konci poločasu se začali prosazovat i hosté a vytvořili si hned několik dobrých příležitostí. Nejprve se po centru dostával za domácí obránce Janák, toho včas zakřižoval Plachý, pak kombinace Jelínek – Kubů skončila střelou nad, těsně vedle skončila i střela Janáka po akci Maryšky s Jelínkem.

Druhou polovinu utkání zahájil Veselý chytrým rozehráním trestného kopu po zemi vedle zdi, ale Maryška mířil vedle domácí branky, další čtvrthodina však byla opět ve znamení útočné snahy domácích. L. Musil jen těsně nedosáhl na centr Kotena (opět pozorný brankář Jindřich), přízemní centr O. Musila v pádu do branky neusměrnil Šimek. Po faulu Veselého na Kotena zahrával přímý kop L. Musil, našel nabíhajícího Kotena, který zakončil do břevna a odražený míč ještě posunul na Šimka, který měl v tu chvíli snadnou úlohu a zblízka do odkryté branky zvýšil na 2:0.

 

Hosté se stále častěji dostávali do blízkosti domácí branky, ale Veselý střelou nad nezužitkoval centr Maryšky a Mikešovu střelu ze šestnáctky zase kryl brankář L. Chadim. Když pak po více než hodině hry domácí zvýšili na 3:0 tečovanou střelou Šimka po centru L. Musila, vypadalo to na jasné vítězství. Zvláště pak když měli další velkou šanci – Pinkasův přesný centr si ze vzduchu zpracoval v náběhu Koten a druhým dotekem jen těsně zblízka přestřelil.

 

Uspokojení domácí se postupně začali ze hřiště „vytrácet“ a naopak hostů bylo plné hřiště. Jejich kvalitní kombinační hra jim nakonec přinesla své ovoce, když nejprve Veselého rohový kop zužitkoval hlavičkou pod břevno Bartušek a vzápětí Vašek překonal domácího brankáře přízemní střelou podruhé.

 

Rozhodnout rodící se drama mohl Plachý, ale po výborné individuální akci Kotena a jeho zpětné přihrávce vystřelil zblízka nad a do stejného místa mířil i O. Musil po dlouhém přesném centru Podařila. Na ukazateli času už chvíli svítila devadesátka, když Dařílek nešťasně zavadil o nohu Maryšky a nařízený pokutový kop bezpečně proměnil Veselý. Domácí tak v nastaveném čase přišli o dva body, příčiny této ztráty však hledejme v herním výpadku po třetím gólu a neproměňování šancí.

 

AUTOR: Vítězslav Skopal



Ohlasy k zápasu


SK Horní Cerekev B
Jan Ošanec: (po dlouhém zamyšlení) V jasně vyhraném utkání jsme nakonec za tři body nebodovali, neproměňovali jsme šance hlavně v prvním poločase. Sehráli jsme jinak dobré utkání s hezkými fotbalovými momenty, celkově si kluci zaslouží pochvalu, škoda jen výpadku ve druhém poločase.

TJ Slavoj Třešť C
Lubomír Veselý: Z vyhraného utkání domácí udělali drama a nám se tak podařilo v nastaveném čase vyrovnat. V prvním poločase nás mimořádně podržel brankář Jindřich, když zneškodnil několik vyložených šancí domácích. Podle mě nás domácí v závěru podcenili a tím přišli o dva body.



Sestavy


SK Horní Cerekev B
L. Chadim [-] - J. Plachý [-] , J. Drda [-] , A. Bečica [-] (5. J. Koten [-] ) , T. Podařil [-] , O. Musil [-] , T. Pinkas [-] , H. Novák [-] , F. Šimek [-] , L. Musil [-] , Z. Dařílek [-]

TJ Slavoj Třešť C
- J. Jindřich [-] , Z. Vašek [-] , J. Janák [-] , M. Kubů [-] , L. Mikeš [-] , M. Jelínek [-] , M. Hochman [-] , Z. Růžička [-] , L. Veselý [-] , M. Maryška [-] , S. Bartůšek [-]

ŽK: 54. T. Podařil , 80. J. Plachý - 87. L. Veselý .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: SURÁN Vlastimil - RAŠÍK David (N), HABERL Antonín (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.