Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2016 16:30

1.kolo, Vysočina | Pelhřimov | IV. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

S Mnichem žádné slitování. Cerekevské béčko mu nadělilo na cestu sedmičku


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po prvních pěti „oťukávacích“ minutách, kdy přímý kop hostů z 25 metrů do zdi byl jediným vzrušením, se domácí více osmělili a výsledkem byl tlak na hostující branku, který přinesl i gólové vyjádření. Nejprve se na levé straně šestnáctky soupeře pohledem před branku rozhodl místo očekávaného centru vystřelit Havel a povedlo se mu dokonale zaskočit všechny přítomné, včetně M. Koktavého v brance Mnichu obstřelem do vzdálenější šibenice. O chvilku později se před brankářem hostí ocitl po individuální akci opět, ale tentokrát orazítkoval pouze levou tyč. Pak přišla chvíle V. Matějky, který v první šanci z očí do očí Koktavému neuspěl, ale vše si vynahradil střelou z voleje do šibenice po centru Filsocha. Po první čtvrthodině vedli domácí 2:0 a zdálo se, že utkání bude jednoznačnou záležitostí. 

Hosté však fotbalově ožili a výsledkem bylo několik akcí z nichž ohrozili branku domácích. Před Schrötterem na poslední chvíli zachraňoval Filsoch na roh, centr z něj L. Chadim v domácí brance nezachytil, útočníci hostů však nestačili na propadnutý míč reagovat. V dobré šanci přestřelil Motyčák, Schrötterovu střelu zdálky kryl Chadim, který se blýskl i včasným vyběhnutím a zmařením šance hostujícímu Frycovi a reflexívním vyražením střely aktivního Schröttera. Domácí pochopili, že jejich vedení není zaručeně vítězné a opět hráli víc směrem dopředu. Po centru Jana Plachého hlavičku Matějky vytáhl brankář na roh, z něhož Havel posadil míč na hlavu nabíhajícího Šimka, jeho pokus Brankář Koktavý kryl. Poté Musil nevyužil nedorozumění hostujících obránců, když chytře posílal míč zdálky do odkryté branky hostí, těsně však minul. Ani hosté nezůstávali pozadu a po centru Fryce musel zasahovat Chadim proti střele hostujícího M. Davida. Těsně před poločasovým hvizdem se prosadili domácí, Havel unikl po levé straně a jeho zpětnou přihrávku poslal nekompromisně do sítě Jan Plachý.

Druhý poločas začal jak snahou domácích o navýšení skóre, tak i hostí o jeho korigování. V jeho úvodu poslal střídající Bečica centr zleva na Matějku, jeho obstřel v dobré pozici skončil těsně vedle, po rohu nakrátko mezi Musilem a Havlem skončil stejně křižný pokus našeho velmi aktivního záložníka. Následovala hezká akce po ose Musil – Bečica – Matějka, jehož bomba se také nevešla mezi tři tyče hostující branky.

Poslední půlhodina hry nabídla divákům kromě zdařilých fotbalových akcí a gólů také akce „karetní“, ve kterých byli „úspěšní“ pouze hosté a za „pohoršující, urážlivé nebo ponižující výroky“ (viz zápis o utkání) byli oceněni třemi červenými kartami v průběhu deseti minut. Nepřísluší nám chování hostů hodnotit, ale jejich naivní chování byť v přesvědčení své pravdy, bylo na škodu jen jim samotným. Chyby dělají hráči i rozhodčí a ve všech sportech bychom měli umět udržet své emoce v rámci základní slušnosti.

Navzdory této úpravě sil na hřišti se dál hrál fotbal se zajímavými akcemi na obou stranách. Střelu střídajícího Hrdličky z Mnichu vyrazil L. Chadim a pak opět „úřadovali“ domácí. Kapitán Pinkas našel nalevo Bečicu, jehož přihrávku nadvakrát zužitkoval Filsoch – 4:0. Matějka neuspěl se svým lobem, který skončil těsně mimo, ale pak po Podařilově centru loboval do břevna a odražený míč dostal do sítě zase nadvakrát hlavou Bečica – 5:0 a tentýž hráč prostřelil soupeřova brankáře o dvě minuty později – 6:0. Hosté, ač bez tří hráčů, se pokoušeli o úspěšný zásah a to se jim málem podařilo šest minut před koncem, když předvedli svou nejhezčí akci. Schrötter se uvolnil na místě pravého křídla, poslal přesný centr do šestnáctky na Hrdličku a ten nádhernou střelou z voleje jen těsně přestřelil břevno domácí branky. Zdařilou a úspěšnou akcí kontrovali ještě domácí. Šimek poslal doleva míč na Pinkase, ten posunul Bečicovi a po jeho přihrávce uzavřel skóre zápasu na 7:0 svým druhým gólem Matějka.

Diváci viděli sice vysoké vítězství domácích, to ale bylo zčásti způsobeno nedisciplinovaností hostí, kteří měli jinak některé hezké fotbalové momenty i příležitosti ke skórování. Přejeme jim pevnější nervy do dalších utkání.

AUTOR: Tomáš Dlouhý 


Sestavy


SK Horní Cerekev B
L. Chadim [-] - D. Jirák [-] , J. Plachý [-] , J. Havel [-] , V. Matějka [-] , T. Podařil [-] , J. Plachý [-] , T. Pinkas [-] , F. Šimek [-] , L. Musil [-] , Š. Filsoch [-]

TJ Sokol Mnich
M. Koktavý [-] - M. Fryc [-] , P. Koukal [-] , J. Bubník [-] , J. Švácha [-] - M. Štangl [-] , P. Motyčák [-] , P. Novotný [-] , D. Štangl [-] - M. David [-] , M. Schrötter [-] -

ŽK: 35. P. Motyčák , 38. P. Novotný , 51. J. Švácha . ČK: 68. P. Koukal , 68. P. Novotný , 78. J. Švácha .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: BEZSTAROSTA Jiří - MUSIL Ondřej (N), CAMRDA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.